Şimdi Ara

5K AP Yİ ASTİK SONUNDA.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
14.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ap ye abanmış ama böyle itemli bi car için defansı cok düşük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YakupStar -- 24 Ağustos 2009; 14:33:35 >
  • Bukadar parayı Oyuna harcamak yerine Bir hayır Kurumuna 100 TL bağışla Deseler Yapmaz
  • O değilde dupe diye oyun tarafından silinirse itemler o zaman hiç iyi olmazDupeyse çok koymazda ytl ile dizdiyse charı evlat acısı gibi koyar,bi kaç serverda +9 dupe itemlerin silindiğini görüyoruz
  • birkaç kişi şikayet etse +10 Raptoru var bu adamın bir Araştırın diye elinden alırlar onu.
  • Edanada kimsede yok +10 raptor ne iş?
  • Yakında,Önce Hüpletip Sonra Gümletirler.
  • Gzl char darısı bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryilmazer

Edanada kimsede yok +10 raptor ne iş?

Bide reb basmış
  • vallahi emekle yaptıysa değil reb ben olsam 7/24 baırırdım :D ha şu var ya değilse k2nin umrunda olacağını zannetmiyorum

kişisel bi şey yazmadım çar maşallah hayvan gibi warior :D wariorun şanına yakışır yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamerstyle33

birkaç kişi şikayet etse +10 Raptoru var bu adamın bir Araştırın diye elinden alırlar onu.

kendi verdikleri itemi almazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

quote:

Orijinalden alıntı: B E S İ K T A S

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B E S İ K T A S

quote:

http://img25.imageshack.us/img25/3060/200982104121.jpg

Bu benim pw deki charım sende 20 str fazla ama 20 str nin 1k ap farkettireceğini hiç sanmıyorum.
    Bu ap ye bile +9 shell set uniq+3 lerle ulaşıyorum birde raptor+10 ile...

USKO da bu kadar ap li adamlar varken ben en iyisi pirateye devam edeyim =)

Aynen metin2 de sıktı zor db oynuyorum beraber takılalım istersen

Ben takılıyorum gayette iyi gidiyor =) Zor olayını abarttılar ama senin durum ney serverde ?

Server yeni şuan homeko db v2 Kasmak çok kolay ama 2-3 saate 80 rahat olursun

Oynadığım serverde baya köklendim başka privateye geçmem artık.

İp ver bende bi bakayım

• Adam birşey paylaşmak istemiş paylaşmış demediğinizi bırakmamışsınız zenginin malı züğürdün çenesini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A H

Adam birşey paylaşmak istemiş paylaşmış demediğinizi bırakmamışsınız zenginin malı züğürdün çenesini...

Şu lafı söyleyenlerde hepmi züğürt olur beee
  • quote:

Adam birşey paylaşmak istemiş paylaşmış demediğinizi bırakmamışsınız zenginin malı züğürdün çenesini...

Yanlış uyarlayalım onu biraz.Duper'in malı legalin çenesini...
  • Helal Wallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romst3rHERE

quote:

Yanlış uyarlayalım onu biraz.Duper'in malı legalin çenesini...

Sayin Arkadasim Her cuma sabahi Dupe wipe ile kontrol ediliriz ve her itemin tc nosu gibi bir nosu wardir.Dupe item bulundurmak ban sebebidir itemle birlikte hesapta kapatilir.Sence bende boyle bisi warmi,warsa halaa ayni itemlerle nasil oynamaktayim?Simdi dupe ne biliyormusun?

Lutfen yorumlarinizi dikkatli yapiniz..
  • Güzel char Helal olsun ama def biraz düşük
  • Beyler lütfen sözlerinize dikkat edin siz +9 shell set +10 raptor ve 5k ap yapamıyorsunuz diye herkesin yapamamasını beklemeyin

Çok çalışırsanız yaparsınız hatta uslu birer çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

Adam istediği kadar para harcar size mi kalmış eleştirmek?Belki adamın 10 milyon lirası var bu oyuna bu kadar para harcamak onun için önemli değildir. Adaletsiz diyorsunuz da dünya da adalet var mı ki oyunda adalet bekliyorsunuz?Parayı veren düdüğü çalıyor gördüğünüz gibi.

Bir kişi foruma üye oluyorsa eğer eleştirmek, yorum yapmak için üye oluyor. Tabiki bize kalmış eleştirmek. Ha eleştirilmek istemiyorsa koymaz foruma.
  • Bizim Türk milletinın anlamadım nokta var.Adam apsını gostermıs bazılarıda def dusuk hp dusuk Adam zaten en kralına 1.5k gömer defı hpyı napsın Allah aşkına 5k ap bu boru değil.Millet eleştirmek ıcın yol arıyor he
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.