Şimdi Ara

5G Türkiye'de aktif edilmeye başladı! İşte 5G'yi açmanın yolları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SaplacK , burak tuna , ztalan Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy şu anda #4
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asil altyapi olmayan yerlere 5g fwa gitmeli asil o zaman ise yarar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kastamonu - Türk Telekom - 5G speedtest sonucu:

Download: 82.9 Mbps
    Upload: 13.8 Mbps

Konuyu açan arkadaş da, biraz ezbere ve copy/paste yoluyla içerik hazırlamanın verdiği hata ile Samsung telefonların bazılarında Network Mode ayarının olmadığını da es geçmiş zaten.

5G Türkiye'de aktif edilmeye başladı! İşte 5G'yi açmanın yolları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Mart 2026; 4:8:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gece 5G bana denk gelmedi 2 telefonda da. Uyumaya devam

Telefondan da memnunum işlerimi hallediyorum yeni telefon a gerek var mı acep bilemedim napcam 5g yi

Hocam, emin ol hic bir fark yok hissedilen, ben halen 4G kullaniyorum, cunku 5G cekmiyor New York'ta gokdelenlerin arasinda, o zaman da bataryayi cok hizli yiyor.

Zaten bu degerler 4G hizi hocam, 4G'de 300 megabite kadar almiyor muyuz zaten? Dedigim gibi 5G sadece sarji hizli tuketiyor, bir avantaji suan icin yok, belki 5 yil sonra avantaji olur.

Hocam bunlar zaten normal 4G degerleri, 4G ile 300 megabit aliyorum ben, cok da sey edilecek bi yani yok 5G'nin, belki 5 yil sonra ise yarar ama simdi 4G'den farki yok.

• Çalışan internete razıyım. Vodafone da internet zar zor arasıra çalışıyordu. 5G yi nasıl verecek merak etmek istemiyorum.

• vallahi test zamanındaki gibi stabil olacakta gerçekten çekim gücü şaşırttı beni. Turkcell'e geçtikten sonra evde telekomdan sonra hep 3diş çekiyordu ve hızlarım berbattı. Geçen akşam test için 5G yi açmışlar. 2 senelik sim kart bir de güya değiştirmek lazım diyorlardı :D onunla test ettim 1100mbit download hızı aldım. upload da 130mbit'di. up biraz düşük ama yine de güzel. Uyguna 1TB - 1,5TB paket yapsalar ev interneti almaya gerek kalmaz bence. Zaten ayda en fazla zorlaya zorlaya 1TB harcıyorum fakat tabi upload da sayılacağı için mobilde ne kadar hızlı dolar orasını bilemiyeceğim. Upload'da çok kullanan biriyim. O yüzden paragrafı yazarke hayalim suya düştü  

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Tt ve Vodafone'un sınırsız paketleri var onları dene istersen 5G çekim gücüne bak da.

4.5

ben bunu hep dört buçuk diye okumuşumdur. telefonda iki satır yazmaya üşenip de bunun yerine 4.5 yazanı kınıyorum şu an. 5G Türkiye'de aktif edilmeye başladı! İşte 5G'yi açmanın yolları 

Hocam sizin telefon samsung m23 değil mi? Bende de aynısı var. Sizde nasıl yok 5G?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 28 Mart 2026; 8:26:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.

• Denemek için açabilirim sonra tekrar 4 5 ye dönerim sanırım çünkü sağladığı hız ve gecikme bana bir fayda sağlamıcak boşuna daha fazla pil tükenmesin gerek yok

• sensaura kullanıcısına yanıt

-60 dB/20-26 dB snr/100 MHz (çok güçlü ve temiz sinyal) de n78 den 900 Mbps bile vermedi Telekom, zaten şartnamedeki 5G Advanced sinyali de yoktu. Geç geldi güncel altyapı gelecek diye beklerken çakma 5G yi sunuyorlar. Boş şebekede bu hızlar varsa kimse kusura bakmasın çakma 5G derim. Doğru görünen tek şey pingin biraz düşmesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbirdiletisim -- 28 Mart 2026; 13:7:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    M23 hocam, aynı model. Samsung Türkiye garantili, yasal, normal çalışan kayıtlı yurtiçi cihaz. Tek fark Android 13/OneUI 5.1 ile çıktı ve yüksetlme yapmadım cihazın performansı zaten sınırlı olduğu için daha da düşmesin diye. Yapmadık diye o menü çıkmıyor galiba, normalde out-of-the-box olarak o menünün gelmesi lazım, Samsung ruh hastası olduğu için önceki sürümlerde birkaç kez bunu kaldırdı sanırım.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.