Bildirim
5G Türkiye'de aktif edilmeye başladı! İşte 5G'yi açmanın yolları (3. sayfa)
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Öne Çıkar
14 oy
şu anda #4
Popüler Konular listesinde
56. Sırada
bugün en iyi #7
Giriş
-
5G yi sırf upload için kullanacağım malum firma 20 den 50 den yüksek upload vermeyip bizi saatlerce bekletmeyi müstahak gördüğü için ve 5G en azından en kötü durumlar haricinde 20 den yüksek upload vereceği için 5G kullanmayı planlıyorum belki ev internetini komple kapatabilirim tabi bununda bir çakallığını bulmazlarsa...
-
Tam aktif olunca 5g hızlar yuksele bilir bizim burda n78 istasyon var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Normal bu hızlar 5g den dolayı baya düştü TT ve diğer operatörler
hakkat ya 5g den dolayı mı düştü hızlar? ben de diyorum dl hızları neden bu kadar yavaş, aboneliği uzatırken biraz kırptırmıştım, hızı mı düşürdüler diye aklımdan geçirmiştim.
5g den dolayı düştü ise kim sömürüyor bu ağı da bize düşük hız kalıyor? ya da alayını 5g ye mi kaydırdılar diyoruz? _____________________________ -
Çoğu baz istasyonunda çalışma olduğu için düşük kalıyor yada bugulundugun yerde 4.5g kapalı olup başka yakın yerden yayın alıyor olabilir
Android telefon 5g nasıl açılır, İngilizce dil seçilmiş resimler,
iPhone da 5g nasıl açılır, Türkçe dil seçilmiş resimler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yavaş giden amacına ulaşır, hızlı gidenin eteği ayağına dolaşır.Xiaomi Mi 6 - LG G Pad 7.0
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt