|
5G Türkiye'de aktif edilmeye başladı! İşte 5G'yi açmanın yolları
2 Mobil
Popüler Konular listesinde
-
-
Yıllardır beklediğim ama kotam dolmasın diye geçmeyeceğim, dünyanın 6-7 yıldır kullandığı o özellik sonunda gelmiş demek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 26 Mart 2026; 16:20:21 >
_____________________________ -
Bir benim bölge de aktif olmadı, bir kaç gün daha bekleyeceğim artık :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
5G desteklemeyen bir cihazda 5G açılır mı acaba? Gözüm Hindu arkadaşlarda çok dua alırlar.
Açılmaz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
Sorma hocam. Yunanistan'ın balta girmemiş adalarında bile kaç yıldır 5G var. Çok geri kaldık.
-
cimriliğe bakar mısın ya 😂 sen bu kafayla sakın trafiğe falan çıkma insanların sabrıyla oynamaquote:
Orijinalden alıntı: gnsnc
Yıllardır beklediğim ama kotam dolmasın diye geçmeyeceğim, dünyanın 6-7 yıldır kullandığı o özellik sonunda gelmiş demek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 5 başlık aşağıda aynı haber var. Foruma haber kopyala yapıştırayım demekten forumada baksanız ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çok klişe olacak ama coğrafya kaderdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Valla her gün trafikteyim. İnanın bana çok saygılı ve sakinim. Kaynak yapanlara bile yol veriyorum. Öyle bir boşvermişlik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Özellikle Turkcell kullanıyorsanız internet paketinizi su gibi çekecektir. Paketim çok hızlı bitiyor dediğimde bizim internetimiz çok hızlı bir video açtığınızda yarısı bile izleseniz arka planda hepsini indiriyor demişlerdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Vodafone red sınırsız tarife ile 5G yollarını çok bekledik.
-
İşi mobil üzerinden olanlar için işe yarar. Normal kullanıcı için bomboş bir teknoloji. 4G'den daha verimli değilse son kullanıcıya faydası olmaz. Bakalım 6G nasıl olacak.
Ben New York'ta 6-7 yıldır kapalı tutuyorum, 4G ile devam ediyorum. Manhattan'da gökdelenların arasında 5G hiç çekmiyor. Çekmeyince de şarjı ağlatıyor. Metroda da çekmiyor hatta Mall'ların içi direk sıfır servis.
6-7 yıldır heyecanla beklediyseniz hayal kırıklığına hazır olun dostum.
Başlık yanlış, 5G aktif edilmedi deneme amaçlı 5G yi açmışlar .5G 1 Nisanda saat gece 00.00 da açılacak çünkü Btknin kuralı boyle .şuan gördüğünüz 5G deneme amaçlıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tekrarım yok iyi seyirler -
Geçte olsa beklemedeyiz
Yanılıyorsun, 5G hızlı veri transfer teknolojisinin adı, mobil evet ancak normal internet hızlarında da artış bekleniyor, daha hızlı ping gibi.Konu uzun araştırıp bak.
-
Sıradan kullanıcılar için gereksiz, 4g ile devam etme seçeneği sunsalar mesela 100tl olsa kim geçer 5g ye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
😂 araştırıp bakayım mı komik. Ve tekrar söylüyorum son kullanıcı için boş bir teknoloji.
önce şehir merkezinde 3g çeksin 5g onların olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
|
|
Ben New York'ta 6-7 yıldır kapalı tutuyorum, 4G ile devam ediyorum. Manhattan'da gökdelenların arasında 5G hiç çekmiyor. Çekmeyince de şarjı ağlatıyor. Metroda da çekmiyor hatta Mall'ların içi direk sıfır servis. 6-7 yıldır heyecanla beklediyseniz hayal kırıklığına hazır olun dostum. |
|
Sorma hocam. Yunanistan'ın balta girmemiş adalarında bile kaç yıldır 5G var. Çok geri kaldık.
|
|
Bir benim bölge de aktif olmadı, bir kaç gün daha bekleyeceğim artık :)
|
Benzer içerikler
- ses programı
- ses yükseltici
- whatsapp nasıl silinir
- hepsiburada premium ne kadar
- evde kamera olduğu nasıl anlaşılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt