|
5G ne demek, nasıl açılır? Türkiye’ye ne zaman gelecek? 5G destekleyen telefonlar
-
-
-
Malları hataydan alırdık, adanaya kadar tırı ben sürerdim. Yolda arada bir cuğara yakmak için dururduk. Arka koltuk uyumak için birebirdi. Bazen güneş karşıya vurur, güneç gözlüklerimizi john travolta gibi takardık. Sonracıma....
-
Çekmeköy'de Vodafone 5G var.
Hız testini bırakıyorum.

_____________________________ -
Elveda 35 gb internet paketi.
-
bu ülkede 5G'de bir cacık olmayacak. 3G ve 4G de aynı vaatlerle geldi, sonuç ortada. fiyatların artması dışında ne değişti?!
_____________________________ “Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...”
(Atatürk, 30 Ağustos 1925) -
hepsi hikaye, ülkemizde 5G demek kullanicilara yağlı kazık demektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sevinen sevünsin tabi.
5g gelince tarifeler, faturalar ikiye katlar.normalde şu anda 6 g parası veriyoruz
5g gelince 8g parasını kitlerler.
Bir millet bu kadar mı hırpalanır be
Heryerden hırpalıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
16e listede yok nedense
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yeni vurgunun adı 5G
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Eglence deneyimimiz artacakmis, vay vay vay bu 5G neymis boyle :)
WiFi 7 router'lar gelince internet hizimiz 3 kat artacak demeye benziyor bu reklamlar.
4G LTE ile 5G arasinda kullanicilarin hissedecegi hicbir sey yok desem, en az 10 kullanici cikar oooo biz 25 milisaniye altina kadar gecikmeleri hissederiz, kizil otesi isinlari gorup 119 ile 120 fps arasindaki 1 kareyi yakalariz derler.
Hayaller Andromeda, gercekler Somali!
Bu halka 3 gun ust uste aynı haberlerı izlet, onu bile anlamazlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 31 Ekim 2025; 16:51:48 >_____________________________ -
listede 16e olmayınca bir şey daha öğrendim. bu mmWave hedesi olacak mı bizim 5g'de?
Alıntı
metni:İş en yüksek hızlara geldiğinde ise iPhone 16, 756,13 Mbps ile 560,4 Mbps sunan iPhone 16e’yi geçiyor. Bunun nedeninin iPhone 16e’nin ultra hızlı mmWave 5G’yi desteklememesi olduğu düşünülüyor. _____________________________
-
rant olmasa hükümetin hayatta işi olmazdı illa bir yerlerinden kendilerine pay çıkaracaklar
_____________________________ -
Yalnız şaka maka 5G worldwide map'ine baktım; 5G olmayan ülkeler Afrika kıtasında yoğunlaşmış. Avrupa, Amerika kıtası (Amazon ormanları hariç:)), Hindistan, Japonya, Çin ve çoğu Uzak Doğu ülkesinde 5G yaygın. Dalgaya alıyoruz kendimizi ama gerçekler cidden Somali şakasız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Sevinen sevünsin tabi.
5g gelince tarifeler, faturalar ikiye katlar.normalde şu anda 6 g parası veriyoruz 5g gelince 8g parasını kitlerler. Bir millet bu kadar mı hırpalanır be Heryerden hırpalıyorlar. |
|
Eglence deneyimimiz artacakmis, vay vay vay bu 5G neymis boyle :) WiFi 7 router'lar gelince internet hizimiz 3 kat artacak demeye benziyor bu reklamlar. 4G LTE ile 5G arasinda kullanicilarin hissedecegi hicbir sey yok desem, en az 10 kullanici cikar oooo biz 25 milisaniye altina kadar gecikmeleri hissederiz, kizil otesi isinlari gorup 119 ile 120 fps arasindaki 1 kareyi yakalariz derler. Hayaller Andromeda, gercekler Somali! Bu halka 3 gun ust uste aynı haberlerı izlet, onu bile anlamazlar |
|
bu ülkede 5G'de bir cacık olmayacak. 3G ve 4G de aynı vaatlerle geldi, sonuç ortada. fiyatların artması dışında ne değişti?! |
|
Haberi s*ktredin ben kısa özet geçeyim: 5G, çemçük ağızlı, badem bıyıklı ulaştırma bakanının ihale günü ellerini ovuşturarak kazandığı ihaledir. %52 sayesinde utanmadan, pişkince şu açıklamayı yapmıştır: "5G isteyen bedelini ödeyecek" bakın bu cümlede benim hiçbir eklemem yoktur. Ülkenin hakettiği bir ulaştırma bakanıdır bu. Dolayısıyla 5G'yi hiç merak etmenize gerek yok.
Vergi için yeni bir alan açıldı sadece. Salam ve sosis ile |
|
Malları hataydan alırdık, adanaya kadar tırı ben sürerdim. Yolda arada bir cuğara yakmak için dururduk. Arka koltuk uyumak için birebirdi. Bazen güneş karşıya vurur, güneç gözlüklerimizi john travolta gibi takardık. Sonracıma....
|
|
Yalnız şaka maka 5G worldwide map'ine baktım; 5G olmayan ülkeler Afrika kıtasında yoğunlaşmış. Avrupa, Amerika kıtası (Amazon ormanları hariç:)), Hindistan, Japonya, Çin ve çoğu Uzak Doğu ülkesinde 5G yaygın. Dalgaya alıyoruz kendimizi ama gerçekler cidden Somali şakasız. |
|
hepsi hikaye, ülkemizde 5G demek kullanicilara yağlı kazık demektir
|
Benzer içerikler
- instagram arama geçmişi silme
- whatsapp giriş yapamıyorum
- whatsapp silinen mesajları görme
- reddit video indir
- instagram efektleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt