Şimdi Ara

5G ne demek, nasıl açılır? Türkiye’ye ne zaman gelecek? 5G destekleyen telefonlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eagle5858 , eagle5858 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
1
Favori
4.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyle click bait baslikalra bakmayin, degisen tek bir sey yok. en azindan bizim hayatimizi etkileyen en kucuk bir sey yok. 4.5g'de yapilamayan ne var? yillardir yurt disinda 5g kullaniyorum hic bir farki yok hatta turkiye'de operatorler daha cok kaplama alanina sahip bile diyebilirim.

• Nemésis N kullanıcısına yanıt
    Bizzat kullanıcısından haklı olan tek yorum.

Telefonlarımızda 5g var nasıl olsa istersek açarız istersek kaparız 4.5g veya 4g günlük hayatta iş görüyor. Ha bazı açılmayan sayfalar videolar vs var orda 5g yi yapıştır işini gör sonra lte’ye tekrar dön

5g yi bu milletin harıl harıl kullanacağını zannetmiyorum şarj katili olup çıkar vallaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt

işte siyasetçi ve 5G övücü tayfa bir halttan anlamadığı için film daha hızlı indirilir deyip geçiyor. Çok lazımmış gibi.

5G'de kısıtlı yerlerde gerçek hız göreceğiz. Basın da onları verecek heryerde varmış gibi. TR klasiği. Eski hızlar devam. 20-25 mbit ama yukarda 5G yazacak 5G ne demek, nasıl açılır? Türkiye’ye ne zaman gelecek? 5G destekleyen telefonlar 

Millet 5.5g'ye geçiyor. Pandemide s20plus almıştım o zaman demiştim aldığım telefon 5g ye uyumlu olsun falan diye, şu an 3. Telefonumu kullanıyorum 5g yeni geliyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rahat ol yaw 5g gelene kadar zaten senin bahsettiğin 8g fiyatları çoktan gelmiş olur

5G'nin katacağı en büyük şey kapasite, hız değil. 4G ile kapasiteler artık sınıra ulaştı. 5G, frekans bandını çok daha verimli kullanıyor, hem de 3500 mhz bandında çok yüksek kapasite sunuyor. Dikkat ederseniz Avrupa'da sınırsız tarifeler 5G ile yaygınlaşmaya başladı. Türkiye'de de 5G yaygınlaşınca kotalar artacak ve daha fazla sınırsız tarife görmeye başlayacağız. Bu nedenle gereksiz değil kesinlikle, geç bile kalındı hatta.

• Gerçek 5G, her şey sınırsız, 19 Euro aylık (Bu speedtest neredeyse 1.5 gb harcıyor)

5G ne demek, nasıl açılır? Türkiye’ye ne zaman gelecek? 5G destekleyen telefonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 2 Kasım 2025; 18:58:12 >
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • Aynı kotayı daha hızlı bitirmek, üstüne daha büyük kazık yemek gerçekten büyük iş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 2 Kasım 2025; 21:55:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deniz_1903 kullanıcısına yanıt
    Sen kotaların artacağına gerçekten inanıyor musun editör bey 😂

• 1 nisanı niye bekliyor . açsalarya hazır olan yerleri.

Orijinalden alıntı: e_capkan

1 nisanı niye bekliyor . açsalarya hazır olan yerleri.

Turkcell ceosu cevapladı orda bizim 40 bin baz istasyonumuza optimizasyon yapmalıyız dedi yoksa sıkıntı çıkarmış en az 6 ay sürüyormuş.

evet. şuanda bile artıyor kotalar, üç dört sene öncesine göre daha yüksek kotalar var. 5g ile daha da artacak. fiyatlar düşmeyecek ama (ki bu enflasyon ortamında düşmesi imkansız), tl başına daha fazla gb sahibi olacağız.

• benim anlamadığım bu frekansların başı, ortası,sağı solu ne oluyor? bilen varsa özetleyebilirmi

• 5 g de gelsin bakalim

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.