Şimdi Ara

Tüm Nokia s60v5 Tema Efekleri [Full 50 Efekt] [Hackli Cihazlar için]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
11.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜM NOKIA s60v5 CİHAZLAR İÇİN TEMA EFEKT PAKETLERİ
    (HACKLİ TELEFONLARDA ÇALIŞIR)

ÖRNEKLER
    Atlantisbydscobsct
    http://www.youtube.com/watch?v=vYUv9W5gTnA

infinitybydscobsct
    http://www.youtube.com/watch?v=yLnAvpv6P-U&feature=related

zoombydscobsct
    http://www.youtube.com/watch?v=MyZ07faL8A8&feature=player_embedded

Not: Yukarıdaki videodaki efektler örnek amaçlıdır tüm cihazlarda efektler bire bir aynı olmaz her cihazda farklı işleyiş gösterebilir!

S60V5 TÜM EFEKTLER
    İNDİR: http://hotfile.com/dl/40294272/7ab8833/Full_effects_Paketi.rar.html

Grekli Program ve yama
    Hackli VE Rompatchers+ yüklü telefonlarda çalışır.
    X-plorer veya benzeri sistem dosyalarını ve gizli dosyaları gösteren bir programa ihtiyacınız var.

Bu önemli!!!
    Efekleri aktifleştirmek için telefona uyumlu "c2z.rmp" yamasını oluşturmanız gerek.
    ..:: c2z.rmp Yamasını Oluşturma::..
    C2Z_Maker_v1_0_EN.sisx programını telefona kuruyoruz.
    İNDİR: http://hotfile.com/dl/40293064/2815fd5/C2Z_Maker_v1_0_EN.sisx.html
    KURULUMDAN SONRA
    - Uygulamalardan
    -- C2ZMAKER çalıştırın
    Seçenekler
    - Generate
    Program bize cihazımıza uygun c2z yamasını oluşturacak! e:\c2z.rmp oluşturulan bu yamayı
    * e:\patchers\ klasörüne taşıyın.

Efektlerin UYGULANIŞI
    indirdiğiniz efekt paketinin içerisinde dosya dosya efektler var.
    Sırasıyla yapılması gerekenler...
    Rompatchers+ programından "c2z" yamasını aktifleştirin!

1- önce telefonumuzdan tema efektlerini kapatıyoruz!
    menü- ayarlar-kişisel- temalar-genel- Bölümünden SEÇENEKLERi Daha sonra TEMA EFEKTLERİ "KAPALI" konuma getiriyoruz

2- indirdiğimiz tema efekleri dosya dosya sıralanmıştır.Kullanmak istediğimiz "effects" klasörünü
    önce PC üzerinden Telefonun HAFIZA kartının E:\Others kopyalayınız.

3- Daha sonra telefonumuza uyguluyacağımız tema efekt dosyasını telefonun hafızasından(E:\Others) "X-plorer programı" yardımıyla aşağıdaki klasöre kopyalamalıyız.
    c:\resource

4- Telefonumuzdan tema efektlerini açıyoruz!
    menü- ayarlar-kişisel- temalar-genel- Bölümünden SEÇENEKLERi Daha sonra TEMA EFEKLERİ AÇIK" konuma getiriyoruz

Artık uyguladığımız efekt Telefonumuzda AKTİF.

Dip Notlar:
    - KASTOR UI Paketli efektler ek bir yama (rompatchers için) daha gerektiriyor indirdiğiniz dosya efekt paketi içinde klasörlerde ayrıdır zaten bunlar yamasıda içinde adı "KastorUI.rmp"
    KastorUI efektleri bu yama AKTİF olmadan! düzgün çalışmaz!
    Bu KastorUI paketler ek olarak "skins" içerir. Kopyalarken direk "resource" Dosyasını C:\ kopyalayınız. Beraberinde skins'lerde gelmiş olucaktır.

- Bazı efektler RAM'den çok yemektedirler telefonun kasıldığını hissettiğinizde o efeckti kaldırınız!

- Yeni bir efekt kurmadan önce her zaman ilk eklediğiniz efekt dosyasını ve varsa skins'leri siliniz!
    c:\resource (içindeki "effects" ve "skins" silerek yeni efekt uygulayın)

- Orjinal telefonun efektini geri dönmek için son eklediğiniz efekt dosyalarını "c:\resource" dizininden silin ve c2z yamasını PASİF duruma getirin.

- c2z yaması bazı cihazlarda "auto modda" olduğunda telefonun ilk açılışında sorunlar çıkarabilir. Telefonu açtıktan sonra bu yamayı aktfi etmek en doğru yoldur.

TAVSİYE ETTİKLERİM:
    zoom_v2(KOSTOR UI) , effectshavock, hazemenubydscobsct, Fresh, Rush,
    5800 'da tavsiye ettiklerim bir çoğu kasmadan sorunsuz çalışıyr.Zevkler ve renkler tartışılmaz ben bunarı beğeniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 28 Nisan 2010; 23:30:44 >

• teşekkürler ama hotfileye giremiyorum :S
  • Teşekkürler. Bi deneyelim bakalım.
  • Biroltr senin özellikle tavsiye ettiğin efektler var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_rap

Biroltr senin özellikle tavsiye ettiğin efektler var mı acaba

ana konuyu editleyip yazıyorum olmazmı var tabi
  • hack siz makinlara kurulma ihtimali varmıdır bu efektlerin ?
  • Yaz valla yaa senin önerilerine güveniyorum isimden bişey anlaşılmıyo çünkü şimdi bi göz Barca maçında bi gözüm de efekte ikisini birden götüremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: unruly1907

hack siz makinlara kurulma ihtimali varmıdır bu efektlerin ?

ihtimali yok malesef.
  • birol hocam sabırsızlıkla bekliyordum tema effectlerini hemen indirip kuruyorum

biraz da artistik olsun tel imiz dimi ama =) sistem gayet iyi calısıyor..
  • bir de birol hocam hangi effect in ram den ne kadar yedigini ogrenebilmemizin bir yolu var mıdır??
  • birol kardeşim çok sağol fakat c2z yi rp+ de aktif edince arama gelince falan butonlar görünmüyor kameradaki çöp kutusu işareti gelen mesajlardaki iconlar fln görünmüyordu bunlarda da aynı şekilde mi acaba weya sende de öyle sorun war mı bi denesen :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: dzynn

birol kardeşim çok sağol fakat c2z yi rp+ de aktif edince arama gelince falan butonlar görünmüyor kameradaki çöp kutusu işareti gelen mesajlardaki iconlar fln görünmüyordu bunlarda da aynı şekilde mi acaba weya sende de öyle sorun war mı bi denesen :S

Dediğim şekilde telefonun ID göre oluşturulan c2z yaması sorun çıkarmıyor.başka dışardan bulduğun ve yama olarak kullandığın c2z paqckleri telefonu kitleme ve değişik sorunlara yol açıyor.
    c2z Maker ile oluşturanda bir sorun yok kullanabilirsin...

quote:

Orijinalden alıntı: phiber-optic

bir de birol hocam hangi effect in ram den ne kadar yedigini ogrenebilmemizin bir yolu var mıdır??

Biraz karışık olsada tahmini olarak öğrenebilirsin tabiki...
    Kullanmak istediğin Efekti uyula daha sonra "Quickİnfo.wgz" programını bul cihaza kur, telefonu kapa aç.
    Telefon açılnca açılıştan sonra ilk RAM değeri 60-65mb arası değişmekte. en az 60mb en iyi 65 ile açmış olur değişiyor bu oran...
    Efeck kurulu olduğu için menü aç kapa efek geçisi yapsın 1dk boyunca hiç bişe çalıştırmadan sırf efeck geçişleri uygula cihaza daha sonra kurduğun uygulamalarda olan "Quickinfo" programı ile FREE RAM değerine bak 60mb aşağı kaç kademe düşmüş. Tahminen tükettiği RAM oranıdır bu.

• @biroltr

birol kardeşim zaten c2z maker ile olşturduğum c2z yi kullanıyorum.. :/ çok araştırdım bu sorunu ama ben mi biyerde yanlış yapıyorum anlamış değilim...

bir de ben de bu paylastığın efektlerin hepsi wardı nerdeyse ben senden şunu;
    http://www.youtube.com/watch?v=MyZ07faL8A8&feature=related

n97 deki gibi ekranı yan yatırınca felan dönüş şekli de değişsin istiyordum bu mümkün olabilir mi acaba :$ (((:
  • telefonu hackleyınce garantisi gidiyomu ? yada eski haline alabiliyormuyuz dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dzynn

@biroltr

birol kardeşim zaten c2z maker ile olşturduğum c2z yi kullanıyorum.. :/ çok araştırdım bu sorunu ama ben mi biyerde yanlış yapıyorum anlamış değilim...

bir de ben de bu paylastığın efektlerin hepsi wardı nerdeyse ben senden şunu;
    http://www.youtube.com/watch?v=MyZ07faL8A8&feature=related

n97 deki gibi ekranı yan yatırınca felan dönüş şekli de değişsin istiyordum bu mümkün olabilir mi acaba :$ (((:

n97 olduğu gibi olmuyor malesef 5800'da ben yapamadım yapan çıkarsa belirtsin... Zaten Her modelde farklılıklar gösterebilir konunun içinde de bunu belirtmiştim.

c2z yamasında dediğin sorunların hiçbiri olmuyor bende. Bunların dışında farklı bir yama kullanyrsan kapatıp sadece c2z yamasını açık tut. olmadı baştan yeniden c2z yaması oluştur bi yerde bi aksaklık var.

• paketlerin premiumla yüklenmiş linkleri

http://rapidshare.com/files/381906820/Full_effects_Paketi.rar.html
  • Birol hocam, delisin yaa, döktürmüşsün gene valla Gene diyorum:

Biroltr RuLeZZ!!
  • benim sorumada yanıt alırsam
  • gitmiyor dostum geri orjinal haline cevire biliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

gitmiyor dostum geri orjinal haline cevire biliyorsun

@i Am Not Dead
    Cvplanmış.
    Anlattığım konu başlığında orjinal yazılımda kurulabiliyor. geri orjinale dönebilirsin tabikide...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.