Şimdi Ara

5800v51 Kurulumu [12.08.2010]|YEDEKLEME Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
30.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba.. ben forumda yeniyim bende 5800v51.0.006 yazilim. sadece hack etmek istiyorm. birol hocanin dediklerini tumunu yaptim ama olmadi. flash butonuna bastikdan sonra "error booting phone" yazisi geliyor. lutfen yardimci olun. bu benim ilk hackim oldugundan biraz acemiyim. yardimci olursaniz sevinirim.
  • Acemi olabilirsiniz ama, yazılanları harfiyen uyguladığınızdan emin misiniz?
  • evet kasdesim harfiyen uygulamaya calistim. silip tekrerdan kurdum ama yine olmadi. son islemde telefonun power tusuna bastikdan sonra "phone found" yaziyor ama sora "cdm" error geliyor. nerden kaynklana bilir. bide JAF acildigi zaman "BOX DIRIVER NOT INSTALLED" uyarisi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercifulman555

merhaba.. ben forumda yeniyim bende 5800v51.0.006 yazilim. sadece hack etmek istiyorm. birol hocanin dediklerini tumunu yaptim ama olmadi. flash butonuna bastikdan sonra "error booting phone" yazisi geliyor. lutfen yardimci olun. bu benim ilk hackim oldugundan biraz acemiyim. yardimci olursaniz sevinirim.

Öncelikle Telefon Kapalı Yazılım kuracaksınız.
    O hatanın oluşmasının nedeni PC de açık olan "ovi suite" yada "Pc suite" olabilir bunları saatin yanındaki simgelerinden kapatın.
    Diğer bir neden USB driver hatası olabilir çünkü telefonla ilatişim kuramıyor program.
    Birde resimlerdeki işaretlemeler çok önemli onlara dikkat edin "CRT 308" işaretli kaldığında da bu gibi sorunlar çıkabilir.

C:\Program Files\ODEON\JAF\pkey driver
    içinde bulunan Driver_setup_English.exe kurun

Kurulum işlemine baştan başlayın ancak bu kez Telefonu bir başka USB Girişirne bağlayın burası çok önemli!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 13 Ağustos 2010; 22:46:06 >

• ilgilendiyiniz icin tesekker hocam. dediklerinizi yaptim ama yine olmadi. hep bu "cdm 17" yada "cdm 27 blocked" hatasi veriyor. acaba ovi suite programini pcden kadirisam olurmu bide product kodu kendi telefonumda olanin aynisini isaretliyorum acaba yalnismi yapiyom hocam. olanlar soyle

JAF version 1.98.62
    Detected PKEY: 90009699
    Card life counter: 99.99%
    P-key nokia module version 01.02
    FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
    USB Cable Driver version: 7.1.8.0
    Changing mode...Done!
    Changing mode...
    Detected P-KEY: 90009699
    Init usb communication...
    Done!
    FILES SET FOR FLASHING:
    MCU Flash file: NONE
    PPM Flash file: NONE
    CNT Flash file: NONE
    APE Variant file: NONE
    Searching for JAF saved location of ini...
    Checking path: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\

Searching for default location of ini...
    Checking path: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\
    Scanning ini files...
    Checking path: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\
    FILES SET FOR FLASHING:
    MCU Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.core.C00
    PPM Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01
    CNT Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_C01_prd.rofs3.fpsx
    APE Variant file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx
    Languages in ppm: English,French,German,Italian,Spanish,Portuguese
    Changing flashing settings...
    FILES SET FOR FLASHING:
    MCU Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.core.C00
    PPM Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V05
    CNT Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_C03_prd.rofs3.fpsx
    APE Variant file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx
    Languages in ppm: English,German,Hungarian,Ukrainian,Russian,Romanian,Bulgarian
    Backing up CRT...
    Reading IMEI...
    Failed! Aborting!
    Failed to backup CRT...
    PRESS POWER ON NOW!
    Searching for phone...Found
    Sending RAW loader...
    Using 009.012.005
    Elf2flash 09.11.000
    CMT RAW loader...
    Patching RAW boot step1...
    Patching RAW boot step2...
    Patching RAW boot step3...
    Sending RAW Loader...
    ....................Loader Sent!
    Stage 2 starting............Error booting phone...

ve "cdm bocked" hatasi. lutfen bi yardimda bulunu hocam

• BASARDIMMM!!!! super olmus hocam ellerinize saglik. bidaha tesekkurler...
  • quote:

BASARDIMMM!!!! super olmus hocam ellerinize saglik. bidaha tesekkurler...

Denediğin çözüm yollarını tarif edersen sizi gibi sorunlarla karşılaşanlara faydalı olucaktır.
    Güle güle kullanın.
  • Hocam V51'i 17.kez oldu indirmeyi deniyorum hep kesiliyor Hotfile'da. 4 saattir sonuç alamadım. Rapidden 200MBlik dosya indirdim iki üç kez sorun olmadı. rapidden alternatif link verebilir misiniz rica etsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 14 Ağustos 2010; 5:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

BASARDIMMM!!!! super olmus hocam ellerinize saglik. bidaha tesekkurler...

Denediğin çözüm yollarını tarif edersen sizi gibi sorunlarla karşılaşanlara faydalı olucaktır.
    Güle güle kullanın.

İlk denediğimde bendede aynısı olmuştu daha sonra tekrar flasha basıp power tuşuna biraz daha sert bastım :) bu kez yazılımı yüklemeye başlamıştı. Heyecandan dolayı :) powera tam basılmadığından oluyor galiba :)

• Birol kardeş eline sağlık teşekkür ederim.
    daha öncede senin programı yüklemiştim.
    bu işide sayende öğrenmiş olduk
    Başarılarının devamını dilerim,eline sağlık
    selamlar,
  • Birol bey OGM JAF PKEY Emulator v5 dosyasını rar dan çıkartırken hata veriyor.winrar ı sistemden kaldırıp yeniden yükledim yine aynı hatayı veriyor,yeni bir winrar indirip yükledim ama yine aynı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz lütfen.diğer yönlendirmelerinizi uyguladım hepsi tamam.sadece OGM JAF PKEY Emulator v5 de sorun yaşıyorum. şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege_prensi

Birol bey OGM JAF PKEY Emulator v5 dosyasını rar dan çıkartırken hata veriyor.winrar ı sistemden kaldırıp yeniden yükledim yine aynı hatayı veriyor,yeni bir winrar indirip yükledim ama yine aynı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz lütfen.diğer yönlendirmelerinizi uyguladım hepsi tamam.sadece OGM JAF PKEY Emulator v5 de sorun yaşıyorum. şimdiden teşekkür ederim.

dosyayı yeniden indirmeyi denedinizmi. çünkü bende çalışmıştı.
  • Product Code değiştirerek güncellemeyi nasıl yaparım?

Bide bu sürüm için geçerli kodu bilen varmı? Cihazım Kırmızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Product Code değiştirerek güncellemeyi nasıl yaparım?

Jaf programında gir BB5 menüsünden Prod. Manageri işaretle sonra service butonuna bas çıkan ekranda read valuese bas. Daha sonra orada çıkan product kodunun 0559083 ile değiştir write ye bas arkada done yazısını görürsün. sonra kapat programı nsu ile güncelle. yine aynı yöntemle kendi productunu gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege_prensi

Birol bey OGM JAF PKEY Emulator v5 dosyasını rar dan çıkartırken hata veriyor.winrar ı sistemden kaldırıp yeniden yükledim yine aynı hatayı veriyor,yeni bir winrar indirip yükledim ama yine aynı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz lütfen.diğer yönlendirmelerinizi uyguladım hepsi tamam.sadece OGM JAF PKEY Emulator v5 de sorun yaşıyorum. şimdiden teşekkür ederim.

antivirüs programınız varsa kapatın dosyayı bu şekilde yeniden indirmeyi deneyin daha sonra RAR dan çıkarın antivirüs programını kurulum bitene kadar açmayınız. Sorun Ya dosya inerken bağlantıda sorun oldu tam gelmedi yada virüs programı engelliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή
    Product Code değiştirerek güncellemeyi nasıl yaparım?

Product Code TÜM RENKLER
    0587676: Euro2-Turkey Navi
    0591785: EURO2 GUN and BLACK TURKEY
    0573741: Euro2 Turkey Black
    0559373: Euro2 Turkey BLUE
    0559083: Euro2 Turkey RED

• evet Serkan kardesim ya power buttonuna iyi basdigimdan yada USB girisini deyisdirdiyimden olsa gerek
    simdi telfonum biseye benzedi. tebirik ederim hocam super olmus
    simdi bi sorum olacak size. ben Samsung Widget ev temasi kurmak istiyorum. nasil yapicam? bi yardimci ola bilirmisiniz
  • Evet başını bura yazdım devamını da yazayım bari değil mi?

Servisteki telefon ile ilgili Nokia yı da aradım cevap aynı arkadaşlar. V40 ile birlikte Nokia RDS özelliğini kaldırdı ve dediklerine göre eklenmeyecekmiş.

Diyorum bu ayıplı mal. Yok diyor garanti belgesinde yazıyor diyor Nokia ürün özelliklerinde değişiklik yapabilir diye.

Dedim kardeşim o V40 çıktıktan sonraki cihazları bağlar en fazla dedim. Kaldı ki şu an hala RDS özellikli diye satılıyor bu telefon dedim ve ekledim. : "Ohh be ne ala ya. Yani siz diyorsunuz ki kızdırmayayım Nokia yı yoksa yarın öbür gün Wi-Fi yi GPS 3G yi de kaldırır yani dedim. Hatta kamerayı bile kaldırır di mi?"

Dedi efendim işte yazılım ile olan dedi. ve ben de peşine yapıştırdım. :" Ya ne yazılımı ya. RDS donanımsal bir özellik ve çalışması yazılımsal olarak engelleniyor firma tarafından. Üstelik bana RDS li diye satılmasına ve hala sitenizde bu özellik yazmasına rağmen. "

Konuşmayı tam sıra veremiyorum ama. Ya düşünün siz arabanızı servise veriyorsunuz GPS var arabanızda. Geri bir alıyorsunuz GPS yok. Ne oldu diyorsunuz servise. Cevap o özelliği marka kaldırdı diyor.

Cevap olarak ta işte efendim arabada güncelleme yok ama diyor. Mesela falan dedi Windows XP Windows 7 diye saçmalamaya başladı güya beni kandıracak. Lafı ağzına tıktım. Kardeşim ne XP si ya. Bu bilgisayar mı. Ben Win7 kaldırıp XP kurabiliyor muyum bu cihaza. Ne demek yazılımla ilgili yani sorun değil ya. Sanki 10 tane yazılım var istediğimi yükleyeceğim. Eski yazılım yüklememiz bile yasak mutlaka en sonu yüklemeliyiz siz bana WinXP diyorsunuz hala ya gibi söylendim.

Anlaşılan illa uğraştıracaklar. N86 yı da alıyorum kardeşimle N86 için direkt tazminat davası açıyorum. 5800 için de THH ye dilekçe veriyorum başka yolu yok. OBÇ ler ile uğraşmaya bile değmez. Yeter ya.

• quote:

evet Serkan kardesim ya power buttonuna iyi basdigimdan yada USB girisini deyisdirdiyimden olsa gerek
    simdi telfonum biseye benzedi. tebirik ederim hocam super olmus
    simdi bi sorum olacak size. ben Samsung Widget ev temasi kurmak istiyorum. nasil yapicam? bi yardimci ola bilirmisiniz

Güle güle kullan samsung omnia SiS dosyasını bulursan telefona atabilirsin ancak SiS dosyası yoksa paket olarak x-plorer tarzı dosya yönetici ile atma imkanında var. Önemli olan samsung omnia dosya paketini bulmak gerisini nereye kopyalanacağı konusunda yardım edebilirim. Yabancı forumlarda muhakkak vardır
    Güle Güle kullanın.

• DigitalWorld
    Ya nokia iletişim hattına sen ne dert yanıyorsun boşver adamların hiç bişeden haberleri yok ingilizcen iyise birde avrupa danışma hattını ara onlar tam bir muamma her yerdemi böyle bu nokia iletişim hattı kesin ve kesin eğitilmeleri şart Boş yere dava şu bu ile uğraşma her türlü nokia haklı çıkacak kitapçığını açıp garanti politikasında sinsince düşünülmüş o cümleler bu gibi durumların önüne geçmek için yazılım güncelleme değiştirme hakkını nokia saklı tutar her zaman yani boş yere iş arama kendine tabi bu benim önerim yine sonuna kadar direniceksen eyvallah

• Ben hackli değil de normal yoldan güncelleme yapacaktım fakat hem ovi suite'de hem de nsu'da güncelleme yok diyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.