Şimdi Ara

5800 vs x6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yeni telefon almak istiyorum fakat karar veremedim x6 yada 5800 arasında kaldım maksimimum 700 tl

aslında ilk önce 5800a yönelmiştim ama x6 daha çok hoşuma gitmeye başladı fakat x6 kapasitif ekran olduğu için sadece elle çalışıyormuş kalemle falan çalışmıyor diyorlar bu doğrumu ? doğruysa kötü bir özellik birde malzeme olarak hangisi daha dayanıklı. karar veremedim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 19 Mayıs 2010; 13:47:25 >

• Kardeş Böyle 1Konu Açtıgına inanamıyorum. 5800'ın Fiyatına Bak X6'nı Fiyatına Bak.
    Onu geçtim .. Çıkış tarihlerine ve Özelliklerine Bak. ..
    Eğer 2si Arasında Kaldıysan Tabiki X6 .. Ekran olayını Bilmiyorum Ama Malzeme Olarak ,
    5800'dan KatKat Daha İyi. Çok Sağlam 1kasası var.
  • peki oyun program ve tema olarak içerği nasıl x6 nın?
  • 5800 ile aynı işletim sistemi yani oyun proğram seçenekleri ikisindede aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

5800 ile aynı işletim sistemi yani oyun proğram seçenekleri ikisindede aynı

eyvallah sağol
  • peki bu telefonun 5800 dan eksi ve artı yönlerini söylerseniz sevinirim bataryası dokunmatiği sesi ...
  • 5800 kalemle kullanılıyor. parmakla dokunduğunda algılamama ihtimali büyük. ya tırnakla ya da kalemle kullanacaksın.

x6 ise aynı işletim sistemi aynı programlar, oyunlar ve temalar geçerli. ancak ekrana sadece parmağınla kullanabiliyorsun. bu durumda algılamama ihtimali yok. x6 dokunmatiği daha iyi yani. ayrıca malzmee kalitesi olarak x6, 5800dan çok üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

5800 kalemle kullanılıyor. parmakla dokunduğunda algılamama ihtimali büyük. ya tırnakla ya da kalemle kullanacaksın.

x6 ise aynı işletim sistemi aynı programlar, oyunlar ve temalar geçerli. ancak ekrana sadece parmağınla kullanabiliyorsun. bu durumda algılamama ihtimali yok. x6 dokunmatiği daha iyi yani. ayrıca malzmee kalitesi olarak x6, 5800dan çok üstün.

saol arkadaşım . fiyatı 600 tl civarına düştüğünde almayı düşünüyorum. peki ne zaman düşer bunun fiyatı 600 tl civarlarına???
  • bir sorum daha olacak bu x6da 5800 daki gibi kasa açıklığı ahize problemi falan yok dimi sorunlu parti falan olayı yok genelde sağlam dimi???
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39842879/tm.htm

Cevabın incelememde..

Ek olarak paran varsa tabiki X6 almak daha mantıklı.kasa açıklığı ahize problemi 5800dada yokki zaten.Onlar eskide kaldı.X6da ise böyle bir şey yok.
    Bunun fiyatının 600 civarlarına düşmesi çok fazla sürer 6-8 ay sonra düşer anca.5800 800 den çıkta 1.5 sene sonra 550ye anca düştü.Bu telefonda 8-12 ay içinde anca düşer heralde. X6 kalemle kullanılamıyor evet doğru bu.

5800 ve X6 işletim sistemleri aynı oyun uygulama ve temalar aynı.
  • o kadar bekleyemem o zaman 5800 a mı yönelsem???
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

o kadar bekleyemem o zaman 5800 a mı yönelsem???

Bekleyin derim pişman olmazsınız.
  • bu aralar 900 tl den alanlar olduğu için fiyat düşürmeleri zor. onlara ayıp olmasın diye.
    6 ay sonra belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 19 Mayıs 2010; 22:50:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

o kadar bekleyemem o zaman 5800 a mı yönelsem???

Bekleyin derim pişman olmazsınız.

5800 ile x6 arasındaki önemli farklar nelerdir ?
  • En önemlileri kamerası(5800: 3.2mgp - x6: 5mgpx) ve x6 nın kapasitif ekran olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zm092 -- 20 Mayıs 2010; 15:25:08 >
  • Dostum X6 nım kalemle kullanılamıyor olması avantaj. Zaten ekran gayet hassas kaleme ihtiyacın olmayacak. iPhone gibi yani
  • Vs yapmana gerek yok sonuç belli Nokia X6.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuSuF48

Vs yapmana gerek yok sonuç belli Nokia X6.

Ama x6 ' nın fiyatı biraz pahalı be hocam inş. 1-2 ay icersinde düşüşe gecer.
  • x6 730 tl ye satılmıyor mu zaten büroteknik adlı sitede
  • X6 tabi ki de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.