Şimdi Ara

5800 v5 kapanma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kapatıp açılmalar nokia'nın kendisine has bir durum.
    ben v40 kullanıyorum, ara sıra ben de yaşıyorum bu problemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uklu

slm arkadaşlar bende kapanma söz konusu değil ama telefonu v40tan v50ye güncelledikten sonra galeride hiç bi müziğimi göremiyorum sinir oldum telefonu parçlıyasım war müzikler duruyo ama galeride gözükmüyo yardım edebilcek olan var mı_*

bende nereye gitti müzikler diye paniklemiştim.ancak;

şarkılar>müzik kütüphanesi >seçenekler den kütüphaneyi yenile yapınca bulmuştu sanırım.
  • kamikaze009 diye bir kullanı var sitemizde ve öneride bulunmuş bu kanu hakkında arkadaşımız 5800da genelde kapanma sorunun bataryadan kaynaklantığınıve bataryayı şıkıştırmamızı önermiş okuduktan sonra telefonunu biraz salladım ve telefonun kapandığını gördüm bir iki defa daha salladım yine kapandı ve bataryanın altına ince bir kağıt koydum ve telefonu açıp biraz daha salladım ve sorunun ortadan kalktığını gördüm.Benim telefonumdaki kapanma sorununu bundanmış bu kapanma sorununu yaşayanların bataryayı biraz şıkıştırıp telefona daha iyi yerleştirmelerini tavsiye ederim belki sizin sorununuzda bunda olabilir.
  • Diğerleri için çözüm olabilir ama ablamın telefonunda yazılımdan dolayı çünkü hep aynı işlemler esnasında (örnek mesaj gönderirken) kapanıyor ve kendiliğinden açılıyor.
  • içindeki uygulamalrdan olsa hard formattan sonra geçer ben kaç kez hard formata attım hala devam ediyo
  • nisan 2009dan beri v20, v21, v30, v31, v40 ve en son v50 ile kullanıyorum. kapanma sorunu yaşamadım. v50 yükledikten sonra önce hafıza kartını formatlayın daha sonra da cihaza hard format atın.

hard format için: yeşil tuş, kırmızı tuş, kamera tuşu ve açma kapama tuşuna tel kapalı durumdayken aynı anda basılı tutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Kapanma sorunu şu an devam ediyor. Yazılımı tekrar kurmanın bir yolu var mı?

Asagıdaki linkten orjinal paketi kurabilirsiniz iyice okuyun sayfayı modifiyeli paketi yüklemeden tekrar yükleyebilirsiniz.telefona Hard format ve hafiza kartınıda bicimlendirdikten sonra yapın.

v50 kurulumu

Not: Yada bataryanda temasızlık vardır bi kagıt sıkıstır bi dene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 24 Mayıs 2010; 11:29:17 >
  • Arkadaşlar bende V50 yükledikten sonra telefonum kapanıp açılıyor

1. problem;
    Ben birini arıyorum ve o kişi meşgule bastığında telefonum kitleniyor ve sürekli meşgul tonu veriyor.

2. problem;
    Radyoda kanal listesini düzenlerken telefon kitlendi !

3.problem;
    Menü yukarı veya aşağı yaptığımda donuyor kalıyor

4.problem;
    Telefonum bazen bir işlem yaparken donuyor ve kendisini kapatıyor

Ve ben bu telefonu 30.07.2010 Tarihinde aldım, daha 5 gün oldu

Edit:

Hardf format atıldı + Hafıza kartına format atıldı + hiçbir uygulama yüklenmedi, olduğu gibi duruyor telefon. Ama sorun halen devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 4 Ağustos 2010; 10:43:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

Arkadaşlar bende V50 yükledikten sonra telefonum kapanıp açılıyor

1. problem;
    Ben birini arıyorum ve o kişi meşgule bastığında telefonum kitleniyor ve sürekli meşgul tonu veriyor.

2. problem;

3.problem;

4.problem;

Edit:

Hardf format atıldı + Hafıza kartına format atıldı + hiçbir uygulama yüklenmedi, olduğu gibi duruyor telefon. Ama sorun halen devam ediyor.

Yazdıkların normal değil. Düzgün bir flashlama işlemi gerçekleşmemiş olabilir. Tekrar flash la bence JAF ile. Hatta yapmışken modlu hackli kur çaban bi işe yarasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

Arkadaşlar bende V50 yükledikten sonra telefonum kapanıp açılıyor

1. problem;

2. problem;

3.problem;

4.problem;

Edit:

ben de satın aldığımın 2. günü iade ettim,kurtuldum,daha hiçbirşey yüklemeden kapanıp açılıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

ben de satın aldığımın 2. günü iade ettim,kurtuldum,daha hiçbirşey yüklemeden kapanıp açılıyordu.

Valla en iyisini yapmışsın kendini de bizi de bi dertten kurtarmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

evet kesin çözüm,
    bataryadan olduğunu sanmıyorum,bataryayı çıkarması bile çok zorken,
    üstelik telefon hiç sarsılmadan kendi kendine kapanıyordu,batarya ile ilgili değil bence,
    yol yakınken iade et,tabi internetten aldıysan 7 gün süren var hie.

• quote:

quote:

quote:

evet kesin çözüm,
    üstelik telefon hiç sarsılmadan kendi kendine kapanıyordu,batarya ile ilgili değil bence,

Eğer hiçbirşey yüklemediğiniz halde telefon böyle birşey yaptıysa sorun hafıza kartından kaynaklanıyordur.Keşke iade etmeden önce hafıza kartını değiştirseydiniz.Sonra hafıza kartını biçimlendirip hard format atardınız.Güncelleme yapardınız.Ve tekrar hard format atardınız.Sonra telefonunuzda % 99 ihtimalle bir sorununuz kalmazdı.

Hiç olmazsa Eylül de çıkacak V60 versiyonunu beklerdiniz.

Ayrıca @ hie nin sorununu çözdüm gibi birşey anakonuda.Kendinizde bir sorun çıktı diye başkalarının da aklını çelip iade edin demek yanlış.Sonuçta her 5800 sorunlu değil.10 telefonun 2 tanesi sorunluysa 8 i sorunsuz.
    Yanlış anlamayın tartışmak için yazmadım bunu sadece fikrimi belirttim.

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 4 Ağustos 2010; 18:27:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

quote:

evet kesin çözüm,

Eğer hiçbirşey yüklemediğiniz halde telefon böyle birşey yaptıysa sorun hafıza kartından kaynaklanıyordur.Keşke iade etmeden önce hafıza kartını değiştirseydiniz.Sonra hafıza kartını biçimlendirip hard format atardınız.Güncelleme yapardınız.Ve tekrar hard format atardınız.Sonra telefonunuzda % 99 ihtimalle bir sorununuz kalmazdı.

Hiç olmazsa Eylül de çıkacak V60 versiyonunu beklerdiniz.

Ayrıca @ hie nin sorununu çözdüm gibi birşey anakonuda.Kendinizde bir sorun çıktı diye başkalarının da aklını çelip iade edin demek yanlış.Sonuçta her 5800 sorunlu değil.10 telefonun 2 tanesi sorunluysa 8 i sorunsuz.
    Yanlış anlamayın tartışmak için yazmadım bunu sadece fikrimi belirttim.

İyi forumlar...

tabii ki gülü seven dikenine katlanır,
    akıl falan çelmiyorum,"10 telefonun 2 tanesi sorunluysa 8 i sorunsuz." demek ki arkadaşa sorunlu olan telefonlardan biri denk gelmiş,geri iade etmek te hakkı,hala bu hakkı varken,asıl değişik çözüm yolları sunarak arkadaşın bu süreyi doldurmasına neden olmak yanlış.
    bu reset atmaya çözüm buldum diyen birini daha görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 4 Ağustos 2010; 16:43:32 >

• Arkadaşım telefonu 2 günde satmışsın bak burda bu kadar kullanan adam var aylardır. Bu telefonun sorunlarının hepsi çözülebilir türden şeyler. Esas senin yaptığın acaip. Verdim geri kurtuldum vesaire? Belki satmak istemiyor belki aynı paraya aynı özellikte bir telefon bulamıcak?

Ayrıca bu telefonda v50 yaptıktan sonra problem yaşayanlar hard reset attıktan sonra sorunları kalmıyor, bir çok kişide sorun böyle çözüldü neden bilginiz yokken fikir veriyor sunuz?
  • satmadım iade ettim,
    hard format vs ile inşallah düzeliyordur,yoksa sayenizde arkadaşın iade süresi dolup bol bol format atmaya devam edecek,
    amerikada bile toplatılmış bu telefon,ne diyeyim bol hard,soft formatlı günler size.
  • quote:

satmadım iade ettim,
    hard format vs ile inşallah düzeliyordur,yoksa sayenizde arkadaşın iade süresi dolup bol bol format atmaya devam edecek,
    amerikada bile toplatılmış bu telefon,ne diyeyim bol hard,soft formatlı günler size.

Yardımcı oldun görevini yerine getirdin için rahat etsin. Biz de elimizden gelen zararı veriyoruz işte ne yapalım.
  • quote:

satmadım iade ettim,

Amerikada toplatınlar ilk partiydi ve ilk partiler evet gerçekten sorunluydu ama artık o sorunlar yok 1. parti bitti yok artık yanlış bilgi vermeyin telefon şu anda Amerika'da satılıyor.Akıl çelmiyorum demişsiniz ama şu anda bile akıl çeliyorsunuz.

evet reset sorununa çözüm bulunamadı ama reset sorunu yaşamamak elinizde.

Telefona 5 kez hard format attım hepside versiyon güncellemesi veya hack gömerken oldu.Yani telefonda bir sorun çıktığından değil.
  • Arkadaşlar,yetkili teknik servisin bile üç kez üstüste uğraştığı halde çözemeyip yaklaşık 500 tl yi gözden çıkarıp değişim yaptığı bir 5800 telefonum var. Tek sorunu da sizce çözümü çok basit olan reset atma olayı. Ama ne işse servis çözüm bulabilmiş değil. Bunun çözümü imkansız bir sorun olduğunu kabul etmiş yenisiyle değişmiş. Sizde halen softtu harddı formattı kağıt sıkıştırmaydı debeleniyorsu de nuz. Yapmayın. Yazıktır. Bu arada 5800 güzel telefondur. Fiyat olarak makuldur. Lakin arızalı olunca çok can sıkıyor. Bu arada bu yazıyı telefondan yazıyorum. Ayrıca değişim yapılıp bana verilen yeni 5800 de reset atma problemi yaşıyor. Ücret iadesi istemiyle tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansoy
    Arkadaşlar,yetkili teknik servisin bile üç kez üstüste uğraştığı halde çözemeyip yaklaşık 500 tl yi gözden çıkarıp değişim yaptığı bir 5800 telefonum var. Tek sorunu da sizce çözümü çok basit olan reset atma olayı. Ama ne işse servis çözüm bulabilmiş değil. Bunun çözümü imkansız bir sorun olduğunu kabul etmiş yenisiyle değişmiş. Sizde halen softtu harddı formattı kağıt sıkıştırmaydı debeleniyorsu de nuz. Yapmayın. Yazıktır. Bu arada 5800 güzel telefondur. Fiyat olarak makuldur. Lakin arızalı olunca çok can sıkıyor. Bu arada bu yazıyı telefondan yazıyorum. Ayrıca değişim yapılıp bana verilen yeni 5800 de reset atma problemi yaşıyor. Ücret iadesi istemiyle tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım.

Senin için üzüldüm. Umarım istediğin olur. Ama bize çıkışmanda anlamsız kafadan atmıyoruz burada biz de. Tecrübelerimize dayanarak söylüyoruz. Bozuk bir cihaz olup olmadığını denemeden nasıl anlarsın? Benim telefonum da reset attı bi kaç kere ama nedeni bozuk olması değil di. Şimdi hiç atmıyor günlerce kapatmıyorum telefonu hiç. Eminim senin elindeki telefonda bozuk değildir ama sen geri ver boşver. Rahat olsun kafan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.