Şimdi Ara

5800 Sarımsı Flash Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim komik bi problemim var , benim telefonun flash ışığı Sarı yanıyo , yani hafif sarı , beyaza çok yakın , fabrikasyon bi hatamı yoksa herkezde mi var merak ettim ?
    bi arkadaşımdada aynı telefondan var , onun beyaz yanıyo benim açık sarı, bu nasıl bi çelişki anlamadım

Teşekkürler ..

5800 Sarımsı Flash Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 25 Mart 2010; 18:05:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

Arkadaşlar benim komik bi problemim var , benim telefonun flash ışığı Yeşil yanıyo , yani hafif yeşil , fabrikasyon bi hatamı yoksa herkezde mi var merak ettim ?
    bi arkadaşımdada aynı telefondan var , onun beyaz yanıyo benim yeşil, bu nasıl bi çelişki anlamadım

Teşekkürler ..

Nasıl led var içinde bilmiyorum. Ama standart üretim bir led olması lazım. Nokia nın led üstüne fantazi kuracağını sanmam. Bu sebeple telefonun kamera ledleri arızalı sanırım dostum, garantiye vermen gerek.

Sarımsı desen derdim ne bileyim reflektör ile ilgili bir sorun olabilir belki diye. ( Hoş o şekilde bile olsa zaten garantiye gitmen gerekecek. )

Led de kısaca bir sorun var ve her halukarda garanti yolları gözüktü.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Arkadaşlar benim komik bi problemim var , benim telefonun flash ışığı Yeşil yanıyo , yani hafif yeşil , fabrikasyon bi hatamı yoksa herkezde mi var merak ettim ?
    bi arkadaşımdada aynı telefondan var , onun beyaz yanıyo benim yeşil, bu nasıl bi çelişki anlamadım

Teşekkürler ..

Nasıl led var içinde bilmiyorum. Ama standart üretim bir led olması lazım. Nokia nın led üstüne fantazi kuracağını sanmam. Bu sebeple telefonun kamera ledleri arızalı sanırım dostum, garantiye vermen gerek.

Sarımsı desen derdim ne bileyim reflektör ile ilgili bir sorun olabilir belki diye. ( Hoş o şekilde bile olsa zaten garantiye gitmen gerekecek. )

Az önce tekrar baktımda Yeşil değilmiş sarımsı yanıyomuş ..
    arka kapağı çıkartıp tekrar yaktım yine aynı renk yanıyo ??

Böyle çok açık bi sarı yani beyaza yakın bi sarı ??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Teşekkürler ..

Az önce tekrar baktımda Yeşil değilmiş sarımsı yanıyomuş ..
    arka kapağı çıkartıp tekrar yaktım yine aynı renk yanıyo ??

Böyle çok açık bi sarı yani beyaza yakın bi sarı ??

O renk yanması bence daha iyi. Sonuçta gün ışığına daha yakın bir renk. Daha doğal fotoğraflar çekersin.

• Kardeş dediğim gibi her halukarda garantiye gitmen gerek.

Ledler ile ilgili bir durum olduğu açık.

@mathemus

Neden böyle derler onu bilmiyorum. Güneş sarı görünüyor gözümüze belki ama verdiği ışık beyazdır aslında. ( Daha doğrusu gün ışığına beyaz ışık daha yakındır diyebiliriz. )

Telefonun zaten gece çekimi iyi değil. Üstüne bir de daha az etkili sarı ışık olunca hiç çekilmez valla. Ama tabi arkadaş bilir gerisini.

Alalı 30 iş günü olmadı ise iade de edebilir cihazını ayıplı mal kapsamında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusivecar

dostum açtığım konuyu inceleyebilirisn..

http://forum.donanimhaber.com/m_38684955/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38684955

+1 orada yazdıklarının hepsi bende mevct , arkadaşımla karşılaştırdım hepsi bende var yani ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 5 EKRAN PEMBELEŞME SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk çıkan parti kırmızılar sorunluydu bundan kaynaklanıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_38684955/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38684955

Arkadaş bir konu açmış orada açıklanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.