Yüzbaşı
28 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Küçükçekmece de Gigafiber kullanıyordum ZyXEL di ONT ve modemim ve çok memnundum fakat Büyükçekmece de normal fiber olduğu için taşıma yapılmadı eski abonelik iptal oldu. Yeni abonelik de nokia ONT cihazı ve Vestel modem gelip kurdular fakat modem günde 2 3 kez kapanıp açılıyor bakıyorum net gitmiş modeme bakıyorum ışıkları sönük power ışığı gelip diğerleri gelip yeniden bağlanmasını bekliyorum ve bağlanıyor fakat aradan 4 5 saat geçiyor çat yine aynı problem buna ne gibi bir çözüm önerirsiniz ?

Güncelleme geldi kurarken %57 de kaldı bir şeyler ters gitti dedi arada bir kaç kez hatalar aldığımdan cihaza OSU1 ile yeniden kurulum yapmıştım yine USB ye OSU1 attım kurulum deniyorum bu seferde %62 de kalıyor birşeyler ters gitti diyor. SSD takmıştım önceden SSD gitti dedim bilgisayarda oda sağlam kendi HDD sini taktım yine %62 de kalıyor SSD yi biçimlendirip script ile bölüp taktım yine offline kurulumda %62 de kalıyor ya bu adamlar ne zaman güncelleme yollasa cihaza birşey oluyor deliricem ! varmıdır başına gelen veya yardımcı olabilecek birileri ?

Merhaba;

Cihazım ilk olarak oyun güncelleme sırasında "E105 00000000 8007045D" olarak hata verdi cihazı kapatıp açtım fakat bu sefer yükleme durdu hatası vermeye başladı hiç bir şey yüklenmemeye başladı. "E102 10040C02 80004005" hatası aldım sonra yeniden "E102 10030C02 8007045D" hatası aldım. Yazılımsal olarak cihaz açılmamaya başladı bende OSU1 ile USB aracılığı ile çevrimdışı cihazı güncelledim. Cihaz kendisine geldi fakat yine birşey yüklemeye başlayınca "Wi fi ve Ethernet kablosu ile iki şekilde denendi" yükleme durdu hatası vermeye başladı canım çok sıkıldı 1 haftadır dokunmuyordum cihaza dün gece sinirlendim cihazın içini açıp harddiski bilgisayara alıp format attım hd tune ile badsector taraması yaptım bozuk bir sektör gözükmemesine rağmen Health kısmında "Interface CRC Error Count" 6882 kez hata yazmış. Harddiski hdd onex master ile gerekli partination ları oluşturup takıp OSU1 ile cihazı kurdum ve şuan kusursuz çalışıyor.

1 Hdd neden CRC Error yazıyor

2 Donanımsal bir problem mi yoksa sadece HDD problemi mi ?

3 Garantiye yollayıp 1700 tl karşılığı onarılmış bir cihaz alsam acaba harddisk yine CRC error count a arıza yazıyor mudur.

Çok kararsızım.

Not: Yabancı forumlara baktığımda böyle durumlarda net bir çözüm bulamadım hdd bozuk değiştim ama yine CRC error yazıyor gibisinden yazılar ile karşılaştım tamamen bir çözüm üretebilen yok.

Arkadaşlar cihazı alalı 1 yıl oluyor maks 30 40 saat oynanmıştır 3. kez yaşıyorum bu olayı bir çok yabancı forumda harddisk problemi deniyor beni aydınlatacak başına gelmiş arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

Satmak isteyen yada yardımcı olmak isteyen kullanmayacak olan varsa irtibata geçerseniz çok sevinirim.
arkadaşlar crea marka m.üstü bilgisayarın recovery dvd si kırıldı ürünü alalı 2 yıl olmuştur kasanın yanında OEM win7 premium şifresi duruyor nasıl bu cd yi temin edebilirim veya orjinal home prem. cd si bulabilirim teşekkürler ?
Xigmatek UTGARD kasanın mesh üzerindeki XIGMATEK yazısı söküldü
Xigmatek turuncusu olan arka PCI slotlarının vitasız montaj aparatı söküldü ve vidalı montaj yapıldı
Xigmatek Gri psu söküldü kendi siyah yüksek watt psu'm takıldı
Xigmatek 3 adet turuncu fanlar söküldü ve fan yerlerine sırası ile

1 HDD Kutusu
1 Taban
2 Tavan
1 Egzost

Toplam 5 adet AKASA Slient Pure White fan takıldı

Sistem bileşenlerinin rahat hava akışı sağlanması için kasa kabloları B kapağı arkasına gizlendi.
B kapağının arkası örümcek ağı gibi değil orasıda derli toplu şekilde düzenlendi.
Kasanın içinde sadece siyah ve beyaz renklerin hakimliği korundu.
Kasanın 5'25 lik vidasız montaj kilitleri A kapağı kapattığı için işlem yapılmadı turuncu bırakıldı.

Resimler...

http://cmstore.coolermaster-usa.com/index.php

Arkadaşlar Coolermaster ın STORE SHOP un dan alışveriş yapanınız varmı ? 2 - 3 parça sipraiş etmek istiyorum fakat ne nasıl işler bi bilgiye ulaşamadım..
Arkadaşlar örneğin masaüstünde kendimize ait bir autorun tarzı .exe nasıl oluştururuz ?

mesela bilgisayarım açıldı.. ve 2. hdd min içindeki klasörlerden 5-6 tanesini aynı anda açıcak..

yada o .exe tıklandığında şahsi özel dosyalarımın silinmesi gibi örn: d/:delete/yedeklerim/kisiselbilgilerklasörü/resimlerim gibi gibi...
Arkadaşlar ekran kartı alıcam 180 190 liralık bi bütçem var en acilinden yardımcı olursanız sevinirim

sıfır alıcam 2. el düşünmüyorum sadece sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var..

Düşüncem: HİS 5570 DDR3 1gb DX11

yorumlarınızı en acilinden bekliyorum..
Hakkında
Meslek: Bilgisayar Prog.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Bilgisayar
notebook
Bilgisayar
desktop
Otomobil
BMW
Otomobil
Chevrolet
Mobil cihaz
apple
Operatör
Vodafone
Operatör
Türk Telekom
ISS
TürkNet
Oyun Platformu
xbox
Takım
Beşiktaş
TV
Panasonic
Ses Sistemi
Creative
Tablet
iPad
Notebook
Toshiba
GPS, Navigasyon
Piranha
Xbox Live GamerTag
Xbox Live GamerTag
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Motosiklet
Ducati
Kulaklık - Amfi
Sony
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Anakart
Gigabyte
Sabit Disk
Samsung
Sabit Disk
Seagate
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
Zotac
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 641
İkinci El Bölümü Mesajları: 184
Konularının görüntülenme sayısı: 6.140 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.