Bildirim
57Bine Kia SORENTO ALIYORUM YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaşların Temizinden 45bine bulsunlar 2-3bin onlara verirsin
Kullanmadım nasıdır bilmem ama yıllık vergisi 2320 TL ve %10 artış olacaktır 2550TL (3 yaşıdan büyük araçlar için 2000 motor sonrası)
Eğer çok km yapmıyorsanız 1,6 Benzinli Kia Sportage - Hyundai İx35 veya 1,5-1,6 Dizel Qashqai Düşünülebilir -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-ceylan-otomotivden-2009-kia-sorento-prestige-navigasyon-dvd-full-105807933/detay
4x4 olduğu için alınabilir ancak vergiyi de düşünmek lazım
ayrıca lastiklerin durumu
triger vs ne zaman değişmiş
şanzıman nasıl
yani bir liste çıkarıp kontrol ettirmekte fayda var -
quote:
Orijinalden alıntı: qsczse
sa arkadaşlar forumdaarabadan çok iyi anlayanlar var ben 2009 model 108binde kia kia sorento prestige (en donanımlı olanını) alıyorum araba temiz ama bazı arkadaşlar fazla veriyosun diyolar 45 binede bulursun daha iyisini dediler Yardımcı olabilirmisiniz kafam karıştı
çılgınlık olur.
Santa fe al hem 20 bin küsür paran cebinde kalır,hem de çok daha kaliteli bir şeye binmiş olursun. -
Sorentoya hiç binmedim ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla malzeme kalitesi eski kialar düzeyinde çok kaliteli bir iç mekana sahip değil -
Sıfır ix35 alsan daha mantıklı olur. -
hocam kia sportage yada hyundai ix35 alın kalite olarak sorentodan bir kac adım önde olacaklardır 3 yıl da olsa daha ileri teknoloji ve daha ileri güvenlik özelliklerine sahip olacaklardır. Yakıt tüketimi olarak tl bazında sorento ile aynı yakarlar öyle tahmin ediyorum, vergi avantajınız olr her yıl, 3 yıl tüv de muayene derdiniz olmaz, acaba aracım sorunlumu kafa karışıklığı olmaz ve 0 km aracın hazzını yaşarsınız. Bahsettiğiniz aracın pek te akıl karı bir iş olacağını sanmıyorum, tek artısı otomatik vites, 4 çeker ve belki biraz daha iyi performans değerleri. Ama bence mantıklı değil. Tercih yinede sizin. -
Geçmiş olsun diyeyim.
Sorento, beni en rahatsız ve huzursuz hissettiren araç ünvanına sahip.
Buda inceleme konum:http://forum.donanimhaber.com/m_64062320/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68240691 -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
çılgınlık olur.
Santa fe al hem 20 bin küsür paran cebinde kalır,hem de çok daha kaliteli bir şeye binmiş olursun.
kesinlikle. -
bende 2003 model sorento vardı. aldıgıma alacagıma pisman oldum. neden derseniz arac 4 ceker olarak cok iyi. konforu cok iyi. fakat kasa agır ve motor hantal kalıyor. gaza basarsanız da cok fazla yakıyor. ayrıca dengesi de cok iyi ddegil. virajlarda biraz tedirgin ediyor. sehiir ici 15 litreleri buluyor. tabi bu kutahya trafigi. bence vw tiguan alın sıfır alın. aracı denedim cok zevkli arac. aynı fiyat. ama illa sorento almak istiyorum derseniz bence o kadar cok para vermeyin biraz daha uygun sorento alın. satarken zarar etmeyin. ben 2 ayda 3000 tl zarar ettim. lutfen beni yanlıs anlamayın. sadece bunu yasadım baskasının da yasamasını istemem. ama tabi son karar sizin -
opel mokka bence daha iyidir temizinden bi tane düşürebilsem ah bi opel mokka... -
tiguan nasıl ?? köyde oturuyorum 1.4 4x4 ama çekiş gücü nasıl beni yolda bırakırmı -
quote:
Orijinalden alıntı: åziz
Arkadaşların Temizinden 45bine bulsunlar 2-3bin onlara verirsin
Kullanmadım nasıdır bilmem ama yıllık vergisi 2320 TL ve %10 artış olacaktır 2550TL (3 yaşıdan büyük araçlar için 2000 motor sonrası)
Eğer çok km yapmıyorsanız 1,6 Benzinli Kia Sportage - Hyundai İx35 veya 1,5-1,6 Dizel Qashqai Düşünülebilir
+1 -
bUYUK ARABADA OLDUM OLASI ESKI KASAYA SINIR OLURUM HELE 1OOBINI DEVIRMIS ARACLARA BINMEM ICIN USTE PARA ALMAM LAZIMMM -
Bundan kullanmıştım. Çok kötü bir araba. Arazi aracı demeye 1000 şahit ister. Arazide olacaksnız ben olsam gider Defender alırdım. Hayatta bırakmaz sizi o yollarda.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-dikkat-sifir-ayarinda-ingiliz-landrover-fiyati-dusmustur-77063069/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 29 Kasım 2012; 9:42:21 > -
3-4 sene önce Sorento kullanma fırsatım oldu. Şehir içi ve şehir dışı kullandım. Virajlarda bu kadar yana yatan, bu kadar savrulan bir araç daha önce kullanmamıştım. Kendimi güvende hissetmiyordum. Tedirgin bir şekilde kullandım. 2004 Honda Crv kullandım, honda bin kat daha iyi yol tutuyordu ve güven veren bir araçtı. Size önerim başka alternatifler varsa onlara bakın. Yeni kasa 2008 honda crv o fiyatlara bulanabiliyor galiba. Tüp taktırırsınız benzin masrafından da kurtulursunuz. -
45 bin tl den 1 kuruş fazla verme bu suv da gitmek le el arabasın da gitmek aynı hesap arka koltuk da hamıle kadın otursa doğurur . -
bizim şirkette var... 150binde bir kere enjektorleri temizletildi...
istanbuldan ankaraya 70lt ile anca gidiyorsun... yaktıgı yakıtın haddi hesabı yok...
birde bizdeki aracın klimasında bir sıkıntı var hala çözemediler...
2006 model ... 45 bin şahsen ben vermem... -
quote:
Orijinalden alıntı: CROSSFİT
opel mokka bence daha iyidir temizinden bi tane düşürebilsem ah bi opel mokka...
opelin bugüne kadar yaptığı en kötü tasarımlı arabadır bence opel mokka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkctnkya -- 29 Kasım 2012; 12:49:53 > -
sportage alın efem sıfır olur, tipi daha iyi vergisi daha düşük, daha iyi bir araç her şeyden önce. illa suv ihtiyacınız varsa, araziye falan girilecekse grand vitara herhalükarda çook çok daha iyi bir seçim olur.
Benzer içerikler
- hyundai tucson mu peugeot 3008 mi
- 3 silindir motor
- volvo s60 kullanıcı yorumları
- e tsi nedir
- ucuz coupe araba tavsiye
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X