Bildirim
5664 den gelen bu mesaj şüpheli mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hiç bilen yok mu ya -
Anladığım kadarıyla plaka ile sorgulama yapmışsınız. Plakadan sorgularsanız belki eksik bilgiler çıkabilir. En temizi şasi no ile sorgulama yapmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet plaka ile sorguladım. Şasi no bilmiyorum sormadım galericiye. Birde sigortacıya gitsem plakayı söylesem bakabilirler mi görünür mü hasar var ise?quote:
Orijinalden alıntı: Ali GÜLER
Anladığım kadarıyla plaka ile sorgulama yapmışsınız. Plakadan sorgularsanız belki eksik bilgiler çıkabilir. En temizi şasi no ile sorgulama yapmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen sigortacınıza danışabilirsiniz. Plaka ile de bakılabilir ama şasi numarasından bakmak daha sağlıklı sonuç verir. Belki siz üçüncü sahibisiniz ve sizden önceki adam plakayı değişti o yüzden de bazen plakadan hasar çıkmayabiliyor. Bu nedenle ne yapın edin şasi no yu satıcıdan isteyin. Hem ifadesinden de satıcının nasıl biri olduğunu anlamış olursunuz. Yani şasiyi adam akıllı verirse eyvallah ama mırın kırın ediyorsa bilin ki bir şeyler gizleyebilir.quote:
Orijinalden alıntı: sefa5152
Evet plaka ile sorguladım. Şasi no bilmiyorum sormadım galericiye. Birde sigortacıya gitsem plakayı söylesem bakabilirler mi görünür mü hasar var ise?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklısınız. Çok teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Ali GÜLER
Aynen sigortacınıza danışabilirsiniz. Plaka ile de bakılabilir ama şasi numarasından bakmak daha sağlıklı sonuç verir. Belki siz üçüncü sahibisiniz ve sizden önceki adam plakayı değişti o yüzden de bazen plakadan hasar çıkmayabiliyor. Bu nedenle ne yapın edin şasi no yu satıcıdan isteyin. Hem ifadesinden de satıcının nasıl biri olduğunu anlamış olursunuz. Yani şasiyi adam akıllı verirse eyvallah ama mırın kırın ediyorsa bilin ki bir şeyler gizleyebilir.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa5152 -- 13 Kasım 2018; 19:30:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X