Şimdi Ara

Cihaz İmei Klon Olarak Tespit Edilmiştir diye mesaj geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, 4 yıldır Note 2 telefon kullanıyorum. gittigidiyor'dan teşhir ürünü olarak almıştım. kullanılmamış olarak, gayet temiz olarak kutulu vs olarak gelmişti. yalnız ilk açtığımdan itibaren içinde SuperSu vardı, pek anlamam ama root'lu cihazmış, ve de telefon dili tayvanca olarak görünüyordu google translate önerilerinde falan. neyse temiz telefon dedim, kullandım. geçende telefonuma mesaj geldi, cihaz imei'si klon olarak tespit edilmiştir diye. kontrol ettim, mesajdaki imei gerçekten benim telefona ait

şimdi ben zaten telefonu değiştirecektim bu aralar, o yüzden çok önemsemedim. ama anlamadığım nokta şu, telefon imei'si klonsa neden 4 yıldır mesaj gelmedi, yok telefon imei'si orjinalse İmei'sini nasıl kopyaladılar ? telefonu tamirciye falan hiç götürmedim. içinde abuk subuk aplikasyonlar da yok. İmei'si nasıl klonlandı ?

bu İmei kafadan atılarak tahmin edilebilir mi ? birisi benim İmei'yi kafadan sallayıp bulup bir telefona mı yerleştirmiş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 18 Mayıs 2019; 23:17:5 >

• yok mu bilgili bir arkadaş, merak ediyorum, imei klonsa 4 yıldır neden mesaj gelmedi ? yok imei orjinalse nasıl çalındı ? tamirciye vs götürmedim
  • Geçmiş olsun, telefonun faturası duruyorsa ithalatçısını bulup taahhütname doldurup kullandığınız hat için açılmasını sağlayabilirsiniz yoksa telefon çöp olur ya da siz de oluyorsa farklı bir imei kaydettirip kullanmaya devam edersiniz. Nasıl kopyalandığına dair bilgim yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Geçmiş olsun, telefonun faturası duruyorsa ithalatçısını bulup taahhütname doldurup kullandığınız hat için açılmasını sağlayabilirsiniz yoksa telefon çöp olur ya da siz de oluyorsa farklı bir imei kaydettirip kullanmaya devam edersiniz. Nasıl kopyalandığına dair bilgim yok
    teşekkürler. faturası yok. telefonu zaten değiştirecektim. İmei'yi nasıl yürüttüler anlamadım, kimseye vermedim telefonu
  • imei sorgulama sitesinden sorguladığımda, imei kopyalanmıştır, philips bilmem ne diye bir modele, diye mesaj çıkıyor. imei'yi nasıl yürüttüler, telefonu tamirciye falan vermedim hiç. geriye kalan seçenek, yüklediğim applikasyonlardan biri bu işi yaptı. telefonun içindeki applikasyonlar yıllardır aynı, hiç değişmedi, sürekli app yüklemem. en son almanca türkçe sözlük yüklemiştim playstore'dan. o da en popüler olan programlardan biriydi. demekki app'lar imei yürütüyor

veya birisi tahmin yürüterek benim imei'yi yürüttü. öyle oluyor mu bilmiyorum. ama başka seçenek yok. ya app yürüttü, ya da tahmin ettiler
  • jerryyyy J kullanıcısına yanıt
    Telefon satin aldigin yer yapmis buyuk ihtimal. Zaten rootlamis cihazi da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam. hayır telefon dandik birşey zaten değiştirecektim de, nasıl kopyalandı onu anlayamadım. satıcı yapmış olsa, telefonu dört sene önce gittigidiyordan teşhir ürünü olarak aldım. ne satıcı kaldı ne birşey. yarın birgün pahalı bir telefon alsam, onun imei'sini klonlasalar ne olacak. telefonda birkaç app ya var ya yok, ve yıllardır aynı app'ler. tamirciye falan da vermedim hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jerryyyy J kullanıcısına yanıt
    Rootsuz ve yeni telefonlarda olmuyor artik o. Samsungda knox var. Appleda zaten olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerryyyy

teşekkürler hocam. hayır telefon dandik birşey zaten değiştirecektim de, nasıl kopyalandı onu anlayamadım. satıcı yapmış olsa, telefonu dört sene önce gittigidiyordan teşhir ürünü olarak aldım. ne satıcı kaldı ne birşey. yarın birgün pahalı bir telefon alsam, onun imei'sini klonlasalar ne olacak. telefonda birkaç app ya var ya yok, ve yıllardır aynı app'ler. tamirciye falan da vermedim hiç
    Note 2'ye nasıl dandik dersin. 4.5 yıl benim gibi bir adamı çekti.

Şaka bir yana değiştir gitsin hocam. Zaten ölmek üzeredir o cihaz.

Senin cihazdaki IMEI'yi başka bir cihazda kullanmışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Note 2'ye nasıl dandik dersin. 4.5 yıl benim gibi bir adamı çekti.

Şaka bir yana değiştir gitsin hocam. Zaten ölmek üzeredir o cihaz.

Senin cihazdaki IMEI'yi başka bir cihazda kullanmışlardır.

Alıntıları Göster
    ben de çok beğenerek kullandım hocam. evet benim cihazdaki imei philips marka bir telefonda kullanılmış olarak görünüyor. büyük ihtimalle app'ler imei yürütüyor. şimdi yeni telefon bakıyorum, abuk subuk özellikler koymuşlar yeni telefonlara. yok barometre, yok kalp atışı ölçer, yok tansiyon ölçer. ya ben zaten takıntılı bir insanım, böyle barometreymiş, nabızmış falan sinirimi bozuyor. basit bir telefon arıyorum yok. hepsi saçma sensörlerle dolmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 21 Mayıs 2019; 23:23:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.