Şimdi Ara

55'INCI MKNZ. P. TUG. K.LIGI - KIRKLARELI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
169.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdiden hayırlı teskereler arkadaşlar. 55. mekanize acemi eğitim yeri oradan dağılıyorsunuz ben demirköy 5.hudut tab. yaptım 331 olarak çok güzelde inşallah sizde olursunuz.
  • 55. mekanize deyim bende, tertiplerime selam :]
    bilirkişilere de şu soruları yöneltsek

-kışın kaç derecelere iniyor sıcaklık? (-35 duydum ama umarım sallamadır )
    -çamaşır yıkamada sorun var mı?
    -birde çarşı izninde nereye gidilir ne yapılır tavsiyelere açığız, eyw
  • quote:

Orijinalden alıntı: nessy

55. mekanize deyim bende, tertiplerime selam :]

nessy bende ordayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ethan hunt

quote:

nessy bende ordayım..

bende oraya düştüm araştırdığım kadarıyla tugay çarşı arası yürüyerek 15 dk.çarşıda yapacak şeyler fazla değilmiş genelde internet cafe varmış..iyi diyen var çevre karakolları öven var,şikayet eden var devrecilik vs diyen..neyse bi gidelim görücez artık

• quote:

quote:

nessy bende ordayım..

hadi bakalım tertip :] beyler ben öğlen 2-3 civarı teslim olmayı planlıyorum, olmassa buluşuruz bi yerde öyle giriş yaparız nizamiyeden..
  • quote:

quote:

quote:

nessy bende ordayım..

hadi bakalım tertip :] beyler ben öğlen 2-3 civarı teslim olmayı planlıyorum, olmassa buluşuruz bi yerde öyle giriş yaparız nizamiyeden..

bende o saatlerde inmeyi düşünüyorum..bildiğiniz otobüs firmaları var mı kırklareline giden yarın gitsem ist.otogarına bilet bulunur mu?

• Ben şu anda kardeşimin hesabından yazıyorum ama bende oraya düştüm. Pazar sabahı binmeyi planlıyorum şimdi gidip otobüs bileti alacam. Kamil Koçtan almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Ben şu anda kardeşimin hesabından yazıyorum ama bende oraya düştüm. Pazar sabahı binmeyi planlıyorum şimdi gidip otobüs bileti alacam. Kamil Koçtan almak istiyorum.

bende baktım ulusoyun seferlerine 2 çeşit var molalı ve molasız molasız ist.dan kırklareli 3 saat yazıyo 20 tl internetten alırsak 17 fln..bende yarın gidicem alıcam bileti pazar günü saat 10:00 a almayı düşünüyorum ulusoydan.
  • Arkadaşlar Bende Kırklareline düştüm Sabah erkenden gitmeyi planlıyorum. Öğlen oraya vardığımda Yemek yiyip ardından teslim olmayı düşünüyorum. Sebebine gelince; İşleri erkenden bitirip Akşam erken yatmak en büyük isteğim. İstanbul Seyahate baktım 20 lira dedi Metro Turizm de 12 lira varsa gelecek olan numaramı bırakım arayın beraber gidelim. 535 688 99 82
  • Ben şimdi aldım metrodan 12 TL 2,5 saat sürüyormuş. Pazar sabahı saat 11:00 da 16 numaralı koltuk. Bu arada Kamil Koçun oraya seferi olmuyormuş. Yanlız ben şimdi ordan otogarda 1,5 gibi inecem peki askeriye nerede kalır oraya nasıl ve ne kadar sürede varırım bilmiyorum. Bilen arkadaşlar var sa aydınlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 10 Aralık 2010; 16:03:18 >
  • mrb arkadaşlar iyi bir yer gözüküyor inş güzel bir dönem geçiririz acaba kaç kısa dönem vardır
  • Valla kardesım bende sabah erkenden almayı planlıyorum ordan bır taksıye bındıkmı bızı 5 lıraya gotururler. Katılacagımız bırlıge. Metrodan ucuza almıssın daha erken bulabılırsem ben cok erkenden gıtmeyı planlıyorum.
  • arkadaşlar bende forumda daha önce burda kısa dönem askerlik yapan arkadaştan erken gitsende farkı olmuyomuş bir odada bekletiyorlarmış
  • evet arkadaşlar az kaldı biz 3-4 tetip istanbul seyahatle gidicez arkadaş ayırttı bnm bileti pazar 12:15 otobüsü c.tesi alıcam bileti...bu saatlerde gelecek olanlar arayıp sorsunlar is.tseyahate giderz askeri araç gibi otobüsle direk tugay komutanlığına girer artık otobüs inzibata gerek kalmaz
  • Tertipler bende izmirden geliyorum..Allahın izniyle yaklaşık 10 saatlik yolculuk sonucu öğlen oradayım..
  • arkadaşlar bende 337.kısadönem olarak istanbuldan pazar 11.00 esenlerden nilüfer le geliyorum orada görüşmek üzere .tüm devrelerime selamlar
    Evren Çam
  • arkadaslar bende eskişehirden gelicem cumartesi aksamı istanbul ordan sabahta kırklareline geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Ben şimdi aldım metrodan 12 TL 2,5 saat sürüyormuş. Pazar sabahı saat 11:00 da 16 numaralı koltuk. Bu arada Kamil Koçun oraya seferi olmuyormuş. Yanlız ben şimdi ordan otogarda 1,5 gibi inecem peki askeriye nerede kalır oraya nasıl ve ne kadar sürede varırım bilmiyorum. Bilen arkadaşlar var sa aydınlatırsa sevinirim.

ben ulusoydan aldım yer bulamayan olursa her saat başı ulusoy un kırklareline otobüsü var

evet kırklareli otogardan birliğe nasıl gideriz bilen var mı acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethan hunt -- 11 Aralık 2010; 9:26:40 >
  • bu arada arkadaslar askerlik yapan bazı arkadaslar bişey getirmeyin veriyolar bazıları ise eşya götürün pek vermiyolar diyo nasıl olack bu iş :)
  • Beni birader bırakacak nasılsa pazar günü catalcaya geçeceği için. En gec iki-üç gibi teslim olacağım, ki erken işler bitsin, bizim birader gibi saat gece 1-2'lere kadar uğraşmayayım.

Orada nasıl birbrimizi bulacağız acep ?
    Fikri olan var mı ?

Bir liste yapalım isimlerin olduğu herkes isimlere aşina olursa birbirimizi buluruz gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amras_tasartir -- 11 Aralık 2010; 9:34:14 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.