Şimdi Ara

55'INCI MKNZ. P. TUG. K.LIGI - KIRKLARELI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
169.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sentenced_16

Merhabalar. Benim de usta birliğim buraya çıktı. Şu an amasyada acemi birliğindeyim. Burdadan Lüleburgaza geçeceğim. Sınıf kısmında piyade yazıyor. Nedir bi bilgi verirmisiniz. Bu arada kısa dönemim.

Vay Amasya özledim Amasyayı Bende 4-5 gün önce Amasyada bitirdim acemiliğimi.Kırklareli merkeze gidicem şimdi.Uzun dönemim.Güzel yerdir amasya ufak şirin bir yerdir.O gördüğün yer kadar Amasyanın çarşısı devamı nerde diye aranma Çarşısı güzeldir bizim buraların çarşısı birbirine girmiş çin gibi geliyor Amasyayı görünce.Sabah otobüsden indin şimdi çarşıda geziyon öğleden sonra teslim olucan muhtemelen.İlk hafta bölükte kayıt işleriyle uğraşırsınız , sıkılırsınız , muhabbet edin.Botlar yeni olduğundan serttir , ilk hafta ayağa vurur su toplar yara olur vb.Giydikçe açılıyor , botları ezin , taşla filan vurun.Yumuşatın.Her gün boyayın boya yumuşatır.Amasyanın acemiliği rahattır yine bunu unutmayın.

• ben 337 olarak ersunda yaptım acemiliğimi. gidebileceğiniz en kötü yer dediler gerçektende öleydi ersun kışlası.sonradan kofçaza gittim ustalıkta ordandan malkoçlar karakoluna. karakollar rahat güzel.. kofçaza gidecekler bölük merkezinde kalmasınalar önerimdir :)
  • Allah belasını versin Kırklarelinin de , Ersun kışlasınında 2.Taburunda.Kırklareli'ye düşecek olan varsa gelmesin , kaçın yurtdışına , çürük-mürük alın.Naparsanız yapın gelmeyin.Ciddi söylüyorum her gün ciddi ciddi firar etmeyi düşünüyorum ki edenlerde oluyor.Kışla popom kadar.50 tane bölük sıkıştırmışlar.Yemekler berbat , hergün karavana-bulaşık-temizlik , devrecilik , zaten en büyük derdimiz üst devreler , insana benzeyen yaratıklar.1.piyade bölüğü en berbat bölük bizimki bizim bölüğün geleneği alt devreye zulm etmektir.Sıracılık diyorlar ama bizim bölükte devrecilik var ki bizden öncekilerin çektiğini biz çeksek yarımız firar ederiz.Komutanlar ilgisiz , alakasız , komutanlar üstdevlerin yanında şikayet etsen iyi ezememişsiniz bunları derler.Adamlar akşam 5'den sonra komutan yok ben varım diyor ne diyebilirsin.Sabah 5 de kaldırırlar 2 saat mıntıka yaptırırlar , akşam 10'a kadar karavana,bulaşık,temizlik direk yatarsın tabi üst devreler çay istemezse.İmkanlar berbat,garajlarda imkan yok.Kışla TSK yı 10 yıl geriden takip ediyor.Sürgün yeri diyorlar , denetlemeler çok oluyormuş,sabahları ölene kadar spor , 2 haftadır burdayım kafayı yiyicem. RDM de yok.Bayramdan sonra açılıcakmış.Buraya temiz girersin siyah kirlenmiş bir kalpte çıkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 30 Ağustos 2011; 12:39:31 >

• bu gece de buraya düştüğünü öğrenen kısa dönemler vardır. allah kolayllık versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

bu gece de buraya düştüğünü öğrenen kısa dönemler vardır. allah kolayllık versin.

benımde askerliğimi yapacağım yer 55'inci Mknz. P. Tug. Loj. Des. K.lığı K.lığı KIRKLARELİ kısa dönem er olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ippolit -- 10 Aralık 2011; 0:44:10 >
  • quote:

bu gece de buraya düştüğünü öğrenen kısa dönemler vardır. allah kolayllık versin.

Üstat azına sağlık. Ben birkaç soru soracaktım ama sen masallah mektup yazar gibi döktürmüşsün ağustosta.
    Şimdi okudum hepsini.
    Gine aklıma takılan olursa sorarım.
    Aldım hemen uçak biletimi ist pzts sabahına oradan geçeceğim kırklareline...
  • Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 55'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
    KIRKLARELİ

İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 55'inci Mknz. P. Tug. K. Yrd. 4'üncü Hd. Tb. 2'nci Hd. Bl. K.lığı
    DEREKÖY KIRKLARELİ

Bilenler için soruyorum bu mevkide bu statüde askerlik yapan oldumu? Akibeti nereye vardı bide???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ippolit

quote:

benımde askerliğimi yapacağım yer 55'inci Mknz. P. Tug. Loj. Des. K.lığı K.lığı KIRKLARELİ kısa dönem er olarak

kardeş aynı yere düşmüşüz. ben de bandocu olarak düştüm buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

quote:

Orijinalden alıntı: ippolit

quote:

kardeş aynı yere düşmüşüz. ben de bandocu olarak düştüm buraya.

yedeksubay tk de gözuken bandocu sensın o zaman hayırlısı olsun koca forumdan 2 kişiyiz galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ippolit -- 10 Aralık 2011; 8:25:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokselgok

Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 55'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
    KIRKLARELİ

İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 55'inci Mknz. P. Tug. K. Yrd. 4'üncü Hd. Tb. 2'nci Hd. Bl. K.lığı
    DEREKÖY KIRKLARELİ

Bilenler için soruyorum bu mevkide bu statüde askerlik yapan oldumu? Akibeti nereye vardı bide???

3 kişiyiz galiba
  • selam

55'inci Mknz. P. Tug. Tnk. Tb. K.lığı
    KIRKLARELİ

4 oldu :) bu arada yukarıdaki yazıları yazan arkadaşlara teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sngl

selam

55'inci Mknz. P. Tug. Tnk. Tb. K.lığı
    KIRKLARELİ

4 oldu :) bu arada yukarıdaki yazıları yazan arkadaşlara teşekkürler..

vay be 6 kişi daha bulduk mu bi manga oluyoruz DH mangası deriz kendimize
  • orada durumlar ne olur bilmiyorum ama görüşürüz herhalde.. düşünüyorum da nekadar kötü olabilir ki diye, sınırları zorlamayız inş. herkese bol şans..
  • moral bozucu bi kaç şey yazıyo yukarıda ama sonucta askerlık yani tatile gıtmıyoruz. ben serhat sözen orda karsılasırsak en azından kulağa tanıdık gelir.orada görüşmek üzere
  • tamamdır serhat.. bende Ahmet Şenoğlu, Aydın.. görüşmek üzere..
  • hepinize hayırlı teskereler şimdiden arkadaşlar. kışlalara düşmeyenler (ilçe ve hudut karakollarına düşenler) genelde rahat edecekler. deyim yerindeyse kebap askerlik yapacaklar. tankçı, topçu, muhabere, istihkam gibi sınıflar, şehir merkezindeki kışlalarda kalacaklar ve ciddi bir sabır testinden geçecekler. allah hepinize kazasız belasız tamamlayıp dönmek nasip etsin.
  • beyler yanlız şöyle bişey var. 84/4 tertip olarak orada tugay santralinde görev yaptım. bandocu merkezde tankçı taburu merkeze biraz daha yakın ama çarşı dışında karşılaşamazsınız. dereköy merkeze çoook uzak orası sınır karakolu. lojistik destek komutanlığıda merkezde.
  • @rtsbora ne zaman askerlik yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimikonen

beyler yanlız şöyle bişey var. 84/4 tertip olarak orada tugay santralinde görev yaptım. bandocu merkezde tankçı taburu merkeze biraz daha yakın ama çarşı dışında karşılaşamazsınız. dereköy merkeze çoook uzak orası sınır karakolu. lojistik destek komutanlığıda merkezde.

DEREKÖY KIRKLARELİ

Bu dereköy sınır karakolumu (@rtsbora) dediği gibi karakola düşme şansım varmı?
  • evet derekoy hudut karakolu. yanli$ bilmiyorsam deniz kenarinda tabi bu igne ada da olabilir 6 seneden fazla oldu.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.