Şimdi Ara

532 tutkusu yine hortladı ve coştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden 532'li numara diye ilan verirlerdi. Şimdilerde 'sıfır 532'li numara' satanı da var. Sahibinden devir yapanı da. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Örneklere bakalım:

532'li

532 turkcell
    www.gittigidiyor.com
    532 Turkcell - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=532+turkcell

532 li ve 200 lü aldı başını gidiyor
    www.gittigidiyor.com
    532 200 Turkcell - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=532+200+turkcell

532'li ve 200 lü:
    www.n11.com
    532 200 Turkcell - n11.com
    https://www.n11.com/arama?q=532+200+turkcell

Aşağıdakiler de örnek satış linkleri: (Zamanla linkler ölebilir)

Bu arkadaş 10 liraya devir yapıyormuş numarasını. Arkasında bir bit yeniği vardır diye düşündüm ve 20 yıllık numara dediği için numarayı yazmadan sadece linki veriyorum:

Bir diğer 20 yıllık numara 49.878 lira 24 kuruş:

Pahalı ama güzel numara; 0532 277 0505 ve 1850 lira. Hiç değilse neye para istediği belli:

Rüyalarda yaşıyor; 0532 062 0062 ve 62 milyon dolar:

532'li hat furyası yeniden başlıyor. Bu defa 532 ve 2xx diye başlayanlar sahiden niyeti ciddi satış rakamları gibi. Türkiye'ye yerleşen yabancılar mı bitiriyor bu seriyi acaba?

Telefon numarası bir kez al hep kullan bir şey. Yerinde sağlam duran için böyle tabii ki. Yoksa hep değiştirirsin gider. Ne düşünüyorsunuz?

Not: Konu geyiğe dönecektir nasılsa diye Turkcell bölümüne açmadım başlığı. Orada ciddi başlıklar eskiden zaten vardı. Bir de buradaki satış ilanı linkleri zamanla ölecektir ve orası daha ciddi. "532 yine hortladı" diye değil, daha uygun bir şekilde açılabilir belki.

• Yapay Zekanın Yanıtı

532 Tutkusu Yine Hortladı ve Coştu

532, heyecan dolu bir maceranın kapılarını aralayan büyülü bir sayıdır. Uzun yıllardır meraklıları arasında tutkuyla yankılanmış, şimdi yeniden gün yüzüne çıkıyor ve coşkuyla karşılanıyor.

532, bir buluşma, bir keşif ve tutkunun yeniden alevlenmesinin sembolüdür. Araştırmacılar ve meraklılar, bu sayının ardındaki sırları çözmeye çalışırken, tutku her geçen gün daha da artmaktadır.

İster meraklı bir amatör ister deneyimli bir araştırmacı olun, 532'nin büyüsü sizi kendine çekecektir. Bu sayının gizemlerini keşfederken, tutkunuz körüklenerek coşkuya dönüşecektir.

532'nin ne anlama geldiğini merak ediyor olabilirsiniz. Bu sayının arkasında çeşitli teoriler ve yorumlar bulunmaktadır. Ancak ortak olan şey, 532'nin heyecan verici ve gizemli bir sayı olduğudur. İşte 532 ile ilgili bazı teoriler:

• Bazıları 532'nin evrensel bir kod olduğuna inanır.
    • Diğerleri, bu sayının antik uygarlıklarla bağlantılı olduğuna inanır.
    • Yine bazıları, 532'nin geleceği tahmin etmek için kullanılabileceğine inanır.

Tutku ve coşkunun yeniden alevlendiği bu dönemde, 532'nin büyüsüne kapılmaya hazır olun. Gizemleri çözmeye ve bu sayının ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışırken, tutkunuzun gün geçtikçe artmasına izin verin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Başlığa girenler linklere tıklayıp, yorum yapmadan kaybolmuş.
    B M W
    baba yorgun | Twitter

Hakkımda ne düşünüyorsan, Allah sana 10 katını versin inşAllah
  • Hastalik bu hocam bunun sonu yok bende ciddi arastiyordum eskiden. Buldum istedigim numarayi daha da kurcalamadım. Turkcell ci arkadasim yardimci olmuştu taa 8-9 sene önce. O zamanlar her şey bir hatır’a ricaya bakiyordu şimdiki gibi sistemler üzerinden yürümüyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu numaralar site üzerinden nasıl alınıyor ve en önemlisi nasıl kullanıma açılıyor? Adam bize doğrudan sıfır paketinde Turkcell hat mı yolluyor yoksa SIM kart filan mı?

Biz gidip herhangi bir Turkcell bayisinden açtırabiliyor muyuz?

geçen vodafone dan numaralara bakıyorum. bi baktım babamın numarasnın aynısı var. babamın numara 532 ile başlıyor. aynı numaranın 544 ile başlayanını aldım

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Bu numaralar site üzerinden nasıl alınıyor ve en önemlisi nasıl kullanıma açılıyor? Adam bize doğrudan sıfır paketinde Turkcell hat mı yolluyor yoksa SIM kart filan mı?

Biz gidip herhangi bir Turkcell bayisinden açtırabiliyor muyuz?
    İnternette satılanları eskiden kalmış zarfı içinde yolluyorlar. Herhangi bir bayiide hat açtırılabiliyor.

Turkcell sitesinde numara seçme seçeneği var. (Son dört rakama göre) xwyz şeklinde rastgele farklı dört rakamı aratınca arada 532 ile başlayan denk gelebiliyor. (Turkcell bu sistemi kaldırana kadar böyle. Daha önce bu aramada bana denk gelen numarayı tüm numara olarak daha sonra arattığımda bulamadım. Acele etmekte fayda var.)
    532 ile başlayanları para ile satıyorlar.
    532 2xx diye başlayanlar daha değerli.
    532 2xx ile başladıktan sonra diyelim sonu xyxy şeklinde çift çift ise çok değerli.

Satış sitelerine bakıp görmek lazım istenen fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 3 Mart 2020; 23:34:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machine Wizard -- 3 Mart 2020; 23:34:41 >

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

532 55x xyxz numaram 5 para etmez heralde
    X=1 ya da X=2 ise daha değerli. y ile z arasında 1 fark varsa daha değerli.

Ancak 532 den sonra 2 gelmediği için, alım satımda öncelik dahilinde değil.
  • Muhabbet hat var bende 1999 den 0535355**05

Bişey eder mi😆

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Muhabbet hat var bende 1999 den 0535355**05

Bişey eder mi😆
    Sonu 0505 olsa ilgi çeken yanı olurdu. Ancak halen kullanımda olan hatlar çok makbul değil. Kimsenin aramadığı boş bir hat olduğunu bilirse alıcı kullanımdaki bir hatta razı olur. Kim ister başkasının sekreteriymiş gibi eski sahibin aramalarını açmak ve gelen sms lere, otomatik aramalara maruz kalmak.

Bir de 535 eskiden kontörlü diye tanınmıştı ve prestiji sarsıcı, gelgeç kullanıcı numarası gibi tanınmıştı. Dolandırıcılar bedava 535 li hat açtırıp iki günde kapattırıyordu bir dönem.

532 'den başka numaralar, sonu xyxy gibiyse ya da 1907 veya Trabzon (61) plaka numarası gibi, özellikle aranan bir özelliğe sahipse ilgi çekiyor. (Nedense en çok Trabzon'lular plakalarına takıntılı.) Turkcell 0561 'li hat bile çıkarmıştı bu yüzden.

• Bu nasıl bi konu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.