Şimdi Ara

50pm6800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/119960067/lg_50pm6800_fhd_3d_plazma_tv__x_2_adet_lg_ags350_plazma_tv_3d_gozluk

1599 TL İNTERNETE ÖZEL SINIRLI STOK SALDIRIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 1 Ağustos 2012; 17:11:22 >

• Bu ürün sadece Teknosa Mağazalarındadır.

Yazıyor. Teşhir vs. olmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

Bu ürün sadece Teknosa Mağazalarındadır.

Yazıyor. Teşhir vs. olmasın...

sepete ekle seçeneği var
  • pek kalitesini bilmem ancak 50" herhangi bir televizyon için çok iyi gözüküyor...
  • Bende sepete ekle yok. Haberdar et var.
  • Daha yeni 50pa6500 almıştım, bunuda şansına gördüm ve hemen sipariş verdim :D diğer ürünü alalı neredeyse 1 hafta oldu bir şekilde iade etmem lazım. Bu arada inşallah teşhir falan göndermezler ve ödemeyi onaylarlar, malum teknosa olduğu için güvenemiyorum. İşin enteresanı ben gördüğümde haberdar et sadece mağazalarda diyordu, sayfayı güncelleyince sepete ekle çıktı bende 18 sn içinde sipariş verdim sonra yine stoktan düştü haberdar et seçeneği çıktı.
    100 tl de hediye çeki 1499tl + 2 gözlük (gözlükleri 150 den satsak 1200tl) ayda böyle 3 iş yapsak , iyi iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AB4314E2 -- 1 Ağustos 2012; 18:45:01 >

• bonus veya worldpuan hediyesi var mı?
  • Haberdar et diyor. Acaba Ankara da hangi mağazada vardır ki ?
  • Bol bol F5 yapın arada bir sepete ekle çıkıyor ben o şekilde alabildim benimle aynı durumda bir arkadaş daha almış tekrar şansınıza bir ihtimal size de denk gelebilir

100 tl de hediye çeki olayı nedir nasıl kullanılır nasıl tanımlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanDoGa

Bol bol F5 yapın arada bir sepete ekle çıkıyor ben o şekilde alabildim benimle aynı durumda bir arkadaş daha almış tekrar şansınıza bir ihtimal size de denk gelebilir

100 tl de hediye çeki olayı nedir nasıl kullanılır nasıl tanımlanıyor

Hocam yanlış bilmiyorsam 30 gün sonra hesabınıza tanımlanıyor hediye çeki ve yine internet sitesi üzerinden kullanıyorsunuz.
  • ib'de 1700 müş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

ib'de 1700 müş.

ib nedir
  • quote:

quote:

ib'de 1700 müş.

ib nedir

İstanbul bilişim. Bildiğim kadarıyla paralel ithalat yapan bir site. Garanti konusunda sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Sonkaya

quote:

quote:

ib'de 1700 müş.

ib nedir

İstanbul bilişim. Bildiğim kadarıyla paralel ithalat yapan bir site. Garanti konusunda sıkıntı olabilir.

sadece garanti problem değil. istanbul bilişim stoklarında olmayan ürünleri sitesinde hep ucuza listeleyen bir firmadır. sitesindeki %80 ürün stoklarında yoktur. "stok sorunuz" ibaresi bulunan ürünleri direk unutun.
  • şu an tekrar açıldı ama gözlük yok
  • tekrar gözlüklü yapsak düşünürdük ama şimdi fiyat çok
  • Bu konu forumda laçka oldu.

Fiyat düstu ama gozlukler eksiltildi millet halen uyanmadi.
  • Linkten de okunarak anlaşılacağı gibi Teknosa ilk partide gözlüklü sattı sonra 2. parti gözlüksüz aynı fiyata tekrar açıldı, ilk linki verdiğim anda tıklayanlar şanslı kişiler

lg_50pm6800_fhd_3d_plazma_tv__x_2_adet_lg_ags350_plazma_tv_3d_gozluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 3 Ağustos 2012; 0:55:28 >
  • quote:

Linkten de okunarak anlaşılacağı gibi Teknosa ilk partide gözlüklü sattı sonra 2. parti gözlüksüz aynı fiyata tekrar açıldı, ilk linki verdiğim anda tıklayanlar şanslı kişiler

lg_50pm6800_fhd_3d_plazma_tv__x_2_adet_lg_ags350_plazma_tv_3d_gozluk

hocam sizin ürününüz kargoya verilmişmi acaba? ve hediye puanlarım kısmında 100tl niz gözüküyormu? emin olmamakla beraber 30 gün sonra kullanılabilir olucak ama en azından hediye çeklerim puanlarım kısmında normalde gözükmesi gerekir diye düşünüyorum ama bende gözükmüyor. sizde durum nedir? teknosayla bir görüşsek fena olmayacak sanırım.

Yada teknosada bu şekilde hediye çeki kazanan arkadaşlar varsa ve konuyla ilgili deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

• 100tl çek için 444 lü numarayı aradım 1 ay sonra tanımlanacak dediler alt limitte yokmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.