Şimdi Ara

507 Beygirlik bir Canavarla Nürburgring'te ölümcül bir yolculuğa katılmak istermisiniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 507 Beygirlik bir Canavar ile Nürburgring'te ölümcül bir yolculuğa katılmak istermisiniz???

Öyleyse, Yeşil Cehennem'e hoşgeldiniz...

Buda "Sheer Journey Pleasure" oluyor heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 10 Ekim 2009; 14:06:31 >

• Çok güzel bi etkinlik, nürburgringe gitsem hem kendim , hem de m5 de sağ arkaya kurulmuş şekilde tur atardım.
    Sağ arka için S65 daha iyi olabilir orası ayrı mevzu.

Arabadaki her yolcunun suratındaki mutluluk ifadesi de bmw nin sloganının ne kadar isabetli olduğunu bir kere daha kanıtlıyor.
  • Motor sesi bile yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: liarda

Çok güzel bi etkinlik, nürburgringe gitsem hem kendim , hem de m5 de sağ arkaya kurulmuş şekilde tur atardım.
    Sağ arka için S65 daha iyi olabilir orası ayrı mevzu.

Arabadaki her yolcunun suratındaki mutluluk ifadesi de bmw nin sloganının ne kadar isabetli olduğunu bir kere daha kanıtlıyor.

Benide BMW M Departmanı'nın test pilotunun kullandıgı aracın yan koltuguna oturtsunlar, benımde 32 dişim birden gorunurdu heralde

Profesyonel bir arac, Profesyonel bir Pilot, Profesyonel bir Pist...

Ve tam bu Seytan ucgeninin ortasında sen....

Bu arada Adamlar sırf etkinlik icin Ring Taxi diye gümüşten tabela bile yaptırmıslar piste

Herifler tanıtıma harcıyor yav...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 10 Ekim 2009; 17:09:40 >

• 14yıldan fazladır ring taxi kullanıcısı Sabine:D topgear şovu E39 ile vardı youtube da görebilirsiniz...

• Hatuna bak hizaya gel
  • sabine şuanda e60 m5 le taxi takılıyor pistte...
    youtube da birçok videosu var baya aşmış bir bayan kendisi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem kafamda olan birşey... Ancak kendı kullandıgım araba ile gazlamak bana daha eglenceli gelir diye duunuyorum..
  • Böyle taxiye can kurban ama yinede kullanmanın verdiği hissi veremez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.