Bildirim
507 Beygirlik bir Canavarla Nürburgring'te ölümcül bir yolculuğa katılmak istermisiniz???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok güzel bi etkinlik, nürburgringe gitsem hem kendim , hem de m5 de sağ arkaya kurulmuş şekilde tur atardım.
Sağ arka için S65 daha iyi olabilir orası ayrı mevzu.
Arabadaki her yolcunun suratındaki mutluluk ifadesi de bmw nin sloganının ne kadar isabetli olduğunu bir kere daha kanıtlıyor. -
Motor sesi bile yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: liarda
Çok güzel bi etkinlik, nürburgringe gitsem hem kendim , hem de m5 de sağ arkaya kurulmuş şekilde tur atardım.
Sağ arka için S65 daha iyi olabilir orası ayrı mevzu.
Arabadaki her yolcunun suratındaki mutluluk ifadesi de bmw nin sloganının ne kadar isabetli olduğunu bir kere daha kanıtlıyor.
Benide BMW M Departmanı'nın test pilotunun kullandıgı aracın yan koltuguna oturtsunlar, benımde 32 dişim birden gorunurdu heralde
Profesyonel bir arac, Profesyonel bir Pilot, Profesyonel bir Pist...
Ve tam bu Seytan ucgeninin ortasında sen....
Bu arada Adamlar sırf etkinlik icin Ring Taxi diye gümüşten tabela bile yaptırmıslar piste
Herifler tanıtıma harcıyor yav...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 10 Ekim 2009; 17:09:40 >
-
-
Hatuna bak hizaya gel -
sabine şuanda e60 m5 le taxi takılıyor pistte...
youtube da birçok videosu var baya aşmış bir bayan kendisi... -
Hem kafamda olan birşey... Ancak kendı kullandıgım araba ile gazlamak bana daha eglenceli gelir diye duunuyorum.. -
Böyle taxiye can kurban ama yinede kullanmanın verdiği hissi veremez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X