Şimdi Ara

502 Bad Gateway

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
40.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

502 Bad Gateway


(En Son Oy Tarihi: 2.10.2019)
Giriş
Mesaj
  • 502 Bad Gateway



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoo000 -- 4 Ekim 2019; 13:12:26 >



  • Hırsızın gürcü olduğunu belirtebiliyoruz ancak kürt terörist, kürt hırsız, kürt tecavüzcü, kürt gaspçı yazamıyoruz. kürtleri açılım süreci başlayan bir koruma içgüdüsü var. Onların işlediği suçlar halkta infiale yol açmasın diye gizleniyor. Yaşadığım şehrin bir ilçesinde bayram zamanı bir gaspçı kürt tarafından genç bir çocuk kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Olaylar çıktı televizyonda karşıt görüşlü diye geçti. Halbuki alakası yok. Bu şımarık ve tolore edilen suçların cezasız kalan bir kürdün işlediği cinayetti. Daha ne kadar buna dayanacağız.

    İktidar da muhalefette pkklı kürtlerden oy almak için verilmedik taviz bırakmıyor. akp özerklik verecekti o olmayınca şimdi kılıçdaroğlu avrupa birliği yerel yönetimler özerklik şartnamesinin uygulanması gerektiğini söylüyor ve pkklıların salyaları akıyor. Kazanan pkk oluyor hep bu süreç içerisinde.

    Ülkemizde suriyeli ve pkklı kürtleri, suriye ve ıraka gönderelim. Biraz da onlar uğraşssın. Zaten akrabaları da orda. İstanbul bursa izmir ankara mersin adana pkklı kürt işgali altında. Ormanları yakıyorlar kimse ses çıkaramıyor. kadın çocuk öldürüyor kimse ses çıkaramıyor. askeri araçları polis araçlarını bombalıyorlar kimse ses çıkaramıyor. korucu muhtar köylü öldürüyolar kimse ses çıkaramıyor.

    15 yıl önce ırak suriye nasıldı hatırlayın abd geldi. Bölgede pkklı kürtlere verdiği destekle milyonlarca arap ve türkmen katledildi. Yerel hakın ev işyeri arazileriin üzerinde kondu pkklı kürtler dünyanın gözü önünde. pkklı kürt olmayan mahallerde pazaryeri ve camilerde bomba patlattılar yerel halkı göçe zorladılar. Oradan göç eden Türkiye ye geldi. ırak ta ve suriye de pkklı kürtler kendilerine devlet kurdu yerel halktan çaldıkları ve abd den aldığı destekle (suriyenin petrolünü abd ye satıyorlar.). Sıra şimdi hangi ülkede dersiniz. Türkiye den toprak koparma peşindeler. Atatürk nasıl ermeni ve rum sorununu çözdüyse biz de kürt terörü sorunu çözmeliyiz. Bu kadar taviz yeter. Oy için neleri vermedik. Uyanalım. Halk olarak siyasileri biz harekete geçirmeliyiz.
  • Olay turkiyedemi geçiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutuklanmadıgına dua sen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu çalarken yakalandığı için suç almadığını öğrendik. eğer çalsaydı daha sonra yakalansaydı suç alırmış.

    Yok artık böyle şey mi olur.
  • İşletme okuyorum işsiz kalırsam telefon hırsızlığına yöneleceğim konuyu açtığınız için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb konular tutuyor. Gerçek konular tutmuyor. Forum bitmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible_jn

    Csb konular tutuyor. Gerçek konular tutmuyor. Forum bitmiş.
    Ne forumu ülke bitmiş. Görmüyor musun dışarıda geziyor hırsızlar.
  • Yani diğer kadın görmese, telefonu cebinden aldığı gibi toz olacak.

    Yalnız o kadına da helal olsun en azından haber vermiş hırsızlığı. Bazıları olsa görse de ses çıkarmaz bana bulaşmayan yılan misali...
  • Yasalara bak çalarken yakalanırsa suç yok ama çaldıktan sonra yakalanırsan suç var :D

    Bir ülkede adaletin terazisi şaştıysa o ülkenin selası okunuyordur.
  • utanmıyormusunuz elın garıbanıyla ugrasmaya :) altı ustu bı telefon :) herkez de cantasına sahıp cıksın gotune basına telefon sokmalar cantayı acıp tutup hava atmalar :))

    saka bı yana adalet yok turkıyede hala anlamadınız mı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackBaron71

    utanmıyormusunuz elın garıbanıyla ugrasmaya :) altı ustu bı telefon :) herkez de cantasına sahıp cıksın gotune basına telefon sokmalar cantayı acıp tutup hava atmalar :))

    saka bı yana adalet yok turkıyede hala anlamadınız mı :)
    hocam adam mahkemeye takım elbise ile geldi. ben perişan bir halde geldim. bu arada hırsızı getiren jandarmalar, hakim, zabıt katibi, biz işlerimizi bırakıp geldik, tercüman geldi 150 tl aldı, toplamda bin tl ye yakın para gitmiştir bu hırsız için. en az 10 tl akbil param gitmiştir. yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoo000 -- 29 Eylül 2019; 14:23:36 >
  • dua et gürcüymüş hapisten izinli çıkan bir türk olabilirdi telefonu alırken yanlışlıkla seni kalbinden bıçaklayabilirdi verilmiş sadakan varmış adamın 200. dosyası olarak kayıtlara geçerdin adın bile hatırlanmazdı devlette o hapisten çıkınca hükümlü diye iş verirdi
  • Aferin sana, milyarlarca lira vergi kaçırılırken, her türlü haksızlık yapılırken elin garibanın çaldığı bir telefon mu rahatsız etti seni? bak nasıl sinmiş bir köşeye, utançtan başını eğmiş, mutlu ol şimdi.
  • yok hocam. adam otobüsün içinde bayağı hırpalandı zaten. hatta daha vurmayın diyenler falan oldu. ayık halde de değildi zaten. ayakta zor duruyordu. ama bundan sonra asla ama asla direkt beni ilgilendirmeyen bir konuda alakadar olmayacağım. direkt beni ilgilendiriyorsa da kıssasa kısas hükümleri uygulanır. o iş orada çözülür. bu müptezelden mikrop bulaşır anca o da toplu taşıma kullanan herkese bulaşıyor zaten. bu arada vatan emniyette bir işidlinin ellerini kelepçelemedikleri için bir polisi bıçaklayarak şehit ettiğini duymuştum. sonra teröristi kevgire çevirmişler tabi. burada vahim durum adam gürcü ve hırsız hatta hatırladığım kadarıyla oturma izni yoktu ama sınırdışı edilmedi mahkemede böyle bir şey söylenmedi. ben artık ne olaya müdahil olurum ne olayları görürüm, hatta böylelerine sert davranıcaksın yaklaşma fazla diyeceksin. bundan sonra kim yakalarsa yakalasın. ama dikkat etsin telefonu çalındıktan sonra hırsız evine gitsin sonra zili çalıp hırsıza teslim ol çağrısında bulunsun. hırsızı niye rahatsız ediyorsun diyecek hümanistler gelmeden mesajı bitiriyim.




  • Cebine 1 dolar koyup fetöcü diye ihbar edicektin, 28 sene falan alırdı.
  • Siz yanlış yaptınız dayağı atıp bırakacaktınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Galatas4ray

    Siz yanlış yaptınız dayağı atıp bırakacaktınız
    Otobüste bir dayı aynısını dedi. dövelim zaten bırakıcaklar dedi. biz olur mu dayı bırakmazlar falan. dayı is forever.
  • Türk'ün ülkesinde Gürcü, İran'lının telefonunu çalmaya çalışıyor ve Türk adaleti adamı serbest bırakıyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.