Şimdi Ara

HDD Regenerator 2011 (Delays Detected)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda görünen " delays detected " hakkında bilgisi olan varmı acaba bi yardım edebilirseniz sevinirim...

HDD Regenerator 2011 (Delays Detected)

• O kısımlarda gecikme varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murjuk

O kısımlarda gecikme varmış.

Çözümü varmi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var. nedir bu delay/gecikme olayı. tamiri var mı? hdd yi taratınca bad sector bulunmuyor fakat bol mikarda delay var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x571

aynı sorun bende de var. nedir bu delay/gecikme olayı. tamiri var mı? hdd yi taratınca bad sector bulunmuyor fakat bol mikarda delay var.

Hala sorunum devam ediyor cozum bulamadım ben

• 10-40 qarası sorun çıkarmaz ama 40-50 gibi fazla varsa hdd çöp olmuştur bizzat aynen yaşadık o olayı
  • Merhaba bende bu hatanın kurbanıyım. Sandığınızdan fazlasını yaşadım desek doğru olur.
    Vallahi ne yapsam bu hatayı düzeltemedim siz yinede dua edin 2100 küsür buldu bende
    Bu biçimlendirme işlemlerini yaparken bir şey farkettim oda sd kartımın silinmesi ayriyetten dosyaların silinmeden silinmiş gözükmesi nasıl bir teknoloji ise ne silebiliyorum ne dosya kopyalayıp içine atabiliyorum taşıma dersen oda kopyalama çünkü dosya kış uykusunda sadece okuma var.
    Bana gelince hdd nizi yada diğer depolama aygıtlarınızda böyle hata var ise hiç oğraşmayın
    Bu siber saldırı olabilir bak ben dosyalarımı silemiyorum ama başka hedefe kopyalanabiliyor dikkatli olun eğer özel dosyanız içindede tutsak ise sd kartı ya saklayın yada imha edin malesef
    Ne yaparsanız yapın delays hatalarını düzeltmek uzun iş 16 GB SD kartı yaklaşık 700 saate varan sürede tarayacakta düzeltilecek delays sektörlerin yerlerini not alıp düzenlemeye çalışıyorum yine o sektör delays hatası veriyor.
    Tek kelime ile 'İMKANSIZ'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guner9661 -- 26 Şubat 2017; 22:7:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Critical Process Died Windows 10
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada yanlışlıkla Hdd regenerator ile delays onarımı yaparken HDD'M RAW OLDU ardından hdd'yi biçimlendirme uyarısı aldım sonra 'CMD PROGRAMI KODUYLA KARŞILAŞTIM' BU KODU CMD PROGRAMINA YAZDIM VE HDD'YE HİÇBİRŞEY OLMADAN HERŞEY GERİ GELDİ. DELAYS DETECTED HATASI HDD'MİN ÖNYÜKLEME KAYDINI BOZMUŞTU.

BU KOD (CHKDSK /F F:)' DUR TABİ SONDAKİ F: SÜRÜCÜ HARFIDIR. BURAYA ARIZALI HDD'NİZİN VEYA DELAYS HATASINDAN SORUN GÖRMÜŞ HDD'NİZİN SÜRÜCÜ HARFİNİ YAZIYORUZ VE ENTER'E BASIYORUZ SONRA 1 DAKİKADA HDD'YI ONARIYOR.

DELAYS DETECTED HATALARINI BILE ONARIYOR. DISKI HATASIZ HALE GETIRIYOR. DENENMİŞTİR.

Delays detected hatası bulunan arkadaşlarım. Bu aşaları takip edin. HDD REGENATÖR İLE onarım yapmayın sadece tarama yapın ki hata varmı diye sonra CMD İLE ONARIM YAPIN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guner9661 -- 4 Mart 2017; 16:19:45 >

• Hdd regenerator

programını çöpe atın. uzman tavsiyesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

quote:

Orijinalden alıntı: x571

aynı sorun bende de var. nedir bu delay/gecikme olayı. tamiri var mı? hdd yi taratınca bad sector bulunmuyor fakat bol mikarda delay var.

Hala sorunum devam ediyor cozum bulamadım ben

hdd regenerator de delay düzeltmek için bölüm var ama kaplumbağa hızında ilerliyor. uğraşmaya bence değmez. en iyisi hdd bozulma uyarısı verdiği gibi verileri yedekleyip hdd yi çöpe atmak yadasadece film download için kullanmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.