Bildirim
50000 TL YE SIFIR SPOR ARABA VARMIDIR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Yakıtını , bakımını , vergisini karşılayabilirsen Bmw 3.30 ci keyfine doyamazsın. _____________________________ === DH İle İlişkisi Bitmiştir. === -
Polo GTI,208 GTI,Clio RS....ve benzerleri bu bantta.
55-60 arasinda alinir.
180-200 hp civari yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
3.30 SIFIRI UCAR KARDAS ALAMAYIZ
SIFIR ALAYIM DIYORUM
POLODA NEDENDIR BILMIYORUM BIR TURLU ISINAMADIGIM BIR KASA
USTELIKTE WV PRIM YAPTIGI ZARAR ETTIRMEDIGINI BILDIGIM HALDE UZAGIM_____________________________ DOMBİLİ KÖFTE-ANKARA -
Polo gti da yağ yakma sorunu var kronik olarak. Fiesta st alın derdim ama gelmeyecek sanırsam Renault clio rs de de otomatik vites çok eleştiriliyor. Peugeot 208 gti bakmanızı öneririm surmesem de Bi çok testinde fiestadan sonra 2. Geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
55 bine beetle var ama benzini içiyor diyorlardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kakà
55 bine satılan araç 1.2TSI ve şehir içi gayet düşük tüketimi var.
_____________________________ `
-
quote:
Orijinalden alıntı: FirstClass
quote:
Orijinalden alıntı: Kakà
55 bine satılan araç 1.2TSI ve şehir içi gayet düşük tüketimi var.
benim tespitim değil bir konuda görmüştüm 100 km de 11 lt ortalaması var diyorlardi
hız içinmis pardon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 20 Ekim 2013; 21:10:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
-
Leon sc var coupe düşünürsen tam 50 bin lira TSI 140lıklardan FR. _____________________________ "To be a rock and not to roll." -
leon fr.ayrıca fiesta st yi baya övüyor dergiler ama türkiyede yok galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ''Hep ileriye giden insan ölüme giden insandır. Zaman zaman arkana dönüp bakmazsan yaşayamazsın.'' -Maksim Gorki -
quote:
Orijinalden alıntı: Kefalci
leon fr.ayrıca fiesta st yi baya övüyor dergiler ama türkiyede yok galiba.
yakın arkadaşımda st var
arac bir harika hafif oldugu ıcın vırajlar sıkıntı ama kalkışlar ve arahızlanmalar muazzam harika gidiyor arkadaşlar şiddetle tavsıye en azından test surusu yapın_____________________________ Gidip, Toros dağlarına bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu Dünya'da hiç bir güç ve kuvvet asla bizi yenemez. -
seat ibiza cupraya eksoz flitre ile 190 hp sonuc alindi dyno testinde sonra stock 2.0 gtc astra cikti dyno testine 197 hp alindi daha sonra rolling yapildi cupra astranin pesini birakmadi zor ayirdi sonra astraya yazilim eksoz flitre ile 240 hp yapildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ >>>DH FIAT MAREA KULÜBÜ<<< -
O paraya alınabilecek en spor sıfır araba Fabia vRS,GTI,Cupra olur büyük ihtimalle _____________________________ -
polo gti, seat cupra iyi bir seçim olur. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı