< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hayırlı olsun güle güle kullanın ,inceleme yazısı için elinize sağlık trim sesi konusunda gerçekten başarılı araç bende çok memnunum o açıdan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 28 Şubat 2026; 20:37:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
2 sorunu var çok yakıyor ve dar. benim bildiğim omoda 5 tiggo 7 den teknolojik olarak daha donanımlı. Bu araçları 20 yıl 300bin km lerde ne durumda onu görebilirsek kesin kanaat getirebiliriz. Bir gerçek var bu saatten sonra otonom sürüş olmayan araçlar piyasadan teker teker silinecek. Chery eğer bu sistemi aracına koymasaydı şu an zor araç satardı. Aracın en büyük artısı bu fiyata bu donanımı hemde sorunsuz vermesi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 1 Mart 2026; 7:50:5 > |
|
Yeni kasada motoru 145 beygire sınırladılar, yakıt tüketimi oldukça düzeldi Yani 145 beygir benzinli bir c SUV ne yakiyorsa onu yakıyor. Yeni tiggo 7 için konuşuyorum Lastikler artık daha kaliteli, kumho lastiklerle geliyor. Camlar akustik cama döndü, lastik ve motor sesi konususunda o yuzden güzel iyilestirmeler de oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Omoda 5 benim de almayı düşündüğüm araçlardan. Tiggo 7 ile beraber tam f/p araç gibi duruyor. Özellik olarak çok iyiler. Deneyim paylaştığınız için teşekkürler. Segment olayı çok karışmış durumda. Araçların boyu arttı, suvlar doldu. |
|
|
Şanzıman Getrag diye güvenmeyin. Mitsubishi'nin Hollanda'da üretilen Colt modelinde (Mercedes Smart ForFour ile aynı araç) Getrag şanzıman vardı yarı otomatik. Yıllarca forumlarda Getrag diye diye güvendik. Dandik bir şanzımandan ötesi değil. Bu araçtaki şanzımanı Tiggo 7 ve 8'de denedim. Bu da trişka söyleyeyim. Hiç güven vermiyor. Şöyl söyleyeyim aynı şanzıman ve motor SWM marka araçta da var. Aracı kötülemek gibi bir niyetim yok sadece "abi getrag" ya falan diye anlatılırken bunu bir ZF falan beklentisi ile kabullenmeyin. |
|
|
Bugün teslim aldım 2026 omoda 5 ultima 1.999.000 200 bin 0.99 6 taksit taşıt kredisi ile bence çok iyi bir fırsat Clio 2 milyon boş taigo 1750 ordan pay bicebilirsiniz araçta masaj yapan koltuk yok başka akla gelen herşey var düşünen varsa tereddüt etmesin... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Sağolun daha iyileri sizlerin olsun inşallah şanzımanda manuel mod yok vites direksiyon arkasında zaten Araçtan genel anlamda çok memnunum şehir içi kompakt c SUV motor şanzıman donanım gayet tatmin edici diyebilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Amin hocam Çok teşekkürler . Memnun olmanıza sevindim zira bu araç benimde aklımda ama intertteki kullanıcı yorumları epey ürkütücü birde servis sıkıntıları falan yaşayanlar çok var. Manuel mod sıkışık trafikte ve otopark ta Vitesi 1 de tutmak için lazım oluyor yoksa araç sürekli 1 den 2 ye 2 den 1 e vites atıp duruyor. Bu durum sizin araçta da oluyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Servis konusunda ürkecek bir durum yok hocam ben 2.5 yıl tiggo 7 kullandım omoda servisi her ilde yok ama Chery servisleri hizmet vermeye devam edebilir kaza bela harici servisle işimiz olmuyor çok şükür Vites kaça geçmiş dikkat etmeyince anlamıyorsunuz bile otoparkta vitesi manuel ayarlayan hiç duymadım hocam ilk defa sizden duyuyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hımm sizin Chery tecrübeniz öncedende mevcut yani bu içimi rahatlattı. AVM otoparkını kast etmiştim dur kalk şeklinde 45 ek çıkamadığım zamanlar oluyor :( ama araçta yoğun dur kalkta sorun olmuyorsa manuel mod olmaması çokta dert değil. Peki hocam omada marka olduktan sonra genel olarak kalite algısı iyileşmiş mi? Yol sesinde azalma iyileşme olmuş mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|