< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hayırlı olsun güle güle kullanın ,inceleme yazısı için elinize sağlık trim sesi konusunda gerçekten başarılı araç bende çok memnunum o açıdan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 28 Şubat 2026; 20:37:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
2 sorunu var çok yakıyor ve dar. benim bildiğim omoda 5 tiggo 7 den teknolojik olarak daha donanımlı. Bu araçları 20 yıl 300bin km lerde ne durumda onu görebilirsek kesin kanaat getirebiliriz. Bir gerçek var bu saatten sonra otonom sürüş olmayan araçlar piyasadan teker teker silinecek. Chery eğer bu sistemi aracına koymasaydı şu an zor araç satardı. Aracın en büyük artısı bu fiyata bu donanımı hemde sorunsuz vermesi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 1 Mart 2026; 7:50:5 > |
|
Yeni kasada motoru 145 beygire sınırladılar, yakıt tüketimi oldukça düzeldi Yani 145 beygir benzinli bir c SUV ne yakiyorsa onu yakıyor. Yeni tiggo 7 için konuşuyorum Lastikler artık daha kaliteli, kumho lastiklerle geliyor. Camlar akustik cama döndü, lastik ve motor sesi konususunda o yuzden güzel iyilestirmeler de oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Omoda 5 benim de almayı düşündüğüm araçlardan. Tiggo 7 ile beraber tam f/p araç gibi duruyor. Özellik olarak çok iyiler. Deneyim paylaştığınız için teşekkürler. Segment olayı çok karışmış durumda. Araçların boyu arttı, suvlar doldu. |
|