Şimdi Ara

Connect donanım paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir yakınımıza tourneo connect alacağız ve bana araştırmamı söyledi.Bu connectlerde bildiğimiz glxe ilaveten silver ve blackline donanım paketleri varmış bunların artıları eksileri nelerdir kullanan bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgozgur -- 25 Aralık 2012; 14:06:20 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: orgozgur

    Bir yakınımıza tourneo connect alacağız ve bana araştırmamı söyledi.Bu connectlerde bildiğimiz glxe ilaveten silver ve blackline donanım paketleri varmış bunların artıları eksileri nelerdir kullanan bilen var mı?

    Blackline ve silver serileri 90 ps dir.Ford elindeki 90 ps araçları bitirmek için ufak tefek değişiklik yaparak satmaya çalışıyor.Ford connectin en üst donanımı glx 110.ps dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satış temsilcileri de ısrarla 90'lı Silver öneriyorlar elde kalan stokları bitirmek için.Daha az yakıyor falan diyorlar.
    Siz 110'luk glx alın.
  • Triko ile uğraşan dayımda 2007 90 ps. 5 kapılı, dedemde ise 2008 makyajlı 90 ps. 5 kapılı modeli var. Araba çok güzel gidiyor bence yakıtına göre. Bizde de 110 luk focus var elbette onun kadar gitmiyor ama bir ticari olarak bence gayet iyi devirleniyor. 110 luk connect hiç kullanmadılar ama şehiriçi ve şehirler arası 90 lık connect için çok memnunlar. Bence 90 lığı da gayet alınabilir. Bu arada dedemin aracı 18 binde sıfır gibi, dayımın aracı 70 bin de bi kaç dış çizik dışında o da sıfır gibi. Hatta ben ikisini de kullandım bence 70 binde olan daha iyi gidiyor
  • merhaba bende 90 ps silver var performansı fena değil donanım olarakda aracın fiyatına göre dolu sayılır yakıt konusuna gelince araba daha 430 kmde 1 depo yakıtı bitiremedim 2013 modelde yeni kasa yeni motor geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.