Şimdi Ara

5000 TL Bütçe İçin Konsol mu Pc'mi İkisi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum , neyse sadede gelelim.5000 liralık bütçem var PS3mü PS4 mü yoksa bilgisayar mı almalıyım yoksa parayı belli miktara bölüp hem konsol hem pc mi almalıyım cevaplarınızı bekliyorum
    NOT:XBOX al demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: MultiFalcon

Öncelikle merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum , neyse sadede gelelim.5000 liralık bütçem var PS3mü PS4 mü yoksa bilgisayar mı almalıyım yoksa parayı belli miktara bölüp hem konsol hem pc mi almalıyım cevaplarınızı bekliyorum
    NOT:XBOX al demeyin

evimde geçen yıl 6000 tl ye dizdiğim pc im var. ssd li gtx690 i7 li bir bilgisayar. inaki şu an sadece internete girmek için açıyorum pc yi.. Bence ikisinide al sonuçta bilgisayarın yeride ayrı. ama çok para verme pc ye. mesela alacağın pc de monitörün iyi olsun ve kesinlikle ssd olsun.

• 23-24 inç bir monitör 2 hdmi girişli..
    1 ps4

1 amd 6300 işlemcili pc

• Aklıma büyük derecede takılan bir konu var ps4'ün gamepad'ine alışabilirmiyim 2006'dan beri hiç konsolda oynamadım da.
  • quote:

Aklıma büyük derecede takılan bir konu var ps4'ün gamepad'ine alışabilirmiyim 2006'dan beri hiç konsolda oynamadım da.

Alışırsınız hocam, çoğu kişi bunun endişesini yaşıyor. 1-2 hafta içerisinde rahat rahat kullanmaya başlarsınız.
  • O paraya cok iyi sistem toplanit.Pc al bence. Tavsiye icinde dahili bileşenler>sistem tavsiyeleri bölümüne konu aç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya ikisi de alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4bin liralık pc mi, ps4 mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki de ikisi de çünkü pc de oyun oynamak insanı sinir stres sahibi yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 kesin al hocam

• Ps4 kesin al. Pc de şöyle 1.500 civarı bişey al kafan rahat olacak şekilde. Yani hardcore oyunları ps4 te oynaman kesinlikle daha zevkli olacaktır ve ex.ler cabası. Pc de böyle minecraft vb. oyunlar için iyi olur ve tabii ki bilgisayar olmazsa olmaz olduğu için. Benim tercihim böyle oldu. Geçen yıl aldigim pc de minecraft, dota gibi oyunları sorunsuzca oynuyorum geri kalan ps3&ps4.

• İkisini de al kesinlikle 2250tl pcye ayir
    2750 tl de ps4 + oyunlara ayir

• quote:

Aklıma büyük derecede takılan bir konu var ps4'ün gamepad'ine alışabilirmiyim 2006'dan beri hiç konsolda oynamadım da.

Kardeşim yeni konsol alacak hemen hemen herkes bu konuda endişeli zira ortalıkta çok boş sözler dolanıyor yok konsolda fps oynanmaz falan filan, inan kardeşidir hiç endişen olmasın ben yaklaşık iki hafta önce Play Station 3 aldım geçtiğimiz pazar günü de killzone 3 aldım daha ilk oynayışım ve gayet rahat oynadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.000 e pc topla, geriye kalanı da konsola ayır.
  • Kesinlikle ikisinide alın hocam ps ayri bi tat farkli bi dünya resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 + macbook pro
  • Ps4-xboxone

• 2000TL'ye bilgisayar + 1500TL'ye PS4 kalan paraya ikisini de takabileceğin güzel bir monitör + PS4 oyunu + DS4.
  • Konsolu olan biri pc de oyun oynuyor mu bilemiyorum. Açıkçası ben oynamıyorum. O yüzden işimi görecek bir diz üstü ve bir masa üstü bilgisayarım var (pahalıda değiller). Bence konsol alacaksanız boşuna oyun bilgisayarına yatırım yapmayın. Tabiki para sizin seçimde sizin.

• Guzel butce,ikiside alinir.

• 4K Tv+PS4
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.