Şimdi Ara

500-700 TL arası bilgisayar kasası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, belirttiğim fiyat aralıgında bilgisayar kasası almak istiyorum lakin hiç bilgim yok,çevremdede anlayan yok anlayanda yardımcı olmuyor

İnternette dolanmalık 15-20 sayfa açtıgım zaman donmayacak,film video vb. izlerken yüksek kalitede sıkıntı çıkarmayacak,arada ufak tefek oyunlar oynayabilecegim kasa arıyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/intel-i5-320gb-hdd-masaustu-bilgisayar-227220799?rcp_action=rcmProductClicked#product-detail

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/intel-i5-islemcili-4gb-ram-masaustu-bilgisayar-227660752?rcp_action=rcpProductClicked

Bu bilgisayarları almak ne kadar mantıklı ?

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran karti yoo ve islemci 5 yil oncenin islemcisi...

I5 2xxx serisi islemci veya i3 4xxx serisi islemcili bir kasa bakin.
    Ekran kartinyok bunun lol dahi oynatmaz. Lol gibi oyunlar icin i3 4xxx serisi veya i5 4xxx serisi ve uzeri gerekir(ekran kartinolmaz ise) ekran karti olunca cok daha ufak islemciler de calistiri.
    500 700 araliginda pek guzel sistem yok acikcasi... O sistemlerin ederi de 450 lira bilemedim 500 lira... Bir tane de ekran karti taktirilip 100 liraya belki kullanilabilir(5770 veya r7 240) r7 240 disardan da alinabilir 200 lira civarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Görüşleriniz için teşekkür ederim hocam, peki bu bilgisayarlar internette takılmak için nasıldır? Çünkü max bütçem bu daha yukarı cıkamıyorum malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spunch1212 -- 18 Temmuz 2016; 12:12:08 >
  • Hocam bunları toplamayla ugrasamam anlamıyorum takamam yerlerine hazır şekilde almak istiyorum

• merhaba.

Xeon E5450 3.0GHZ
    İNTEL 41 DDR3 ANAKART
    2X2GB DDR3 1066 RAM
    SAPHİRE R7 240 2GB 128 BİT
    SAMSUNG 160GB HDD
    300W PSU
    MİCRO ATX KASA

FİYAT :550 TL

sistemin işlem gücü i3 ten biraz daha iyidir.
    orta ayarlarda oyun dahi oynatabildiği gibi video çevirme internet film izleme vs işlerde en ufak takılma vs yapmaz.
    uygun ise ptt kargo ile güzelce paketleyip tarafınıza gönderimi yapabilirim.
    uytgun ise pm bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.