Şimdi Ara

500.000TL bütçe ile ayda 1500km otoban, 150km köy-orman yolu yapacak araç arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan listemde olan araçlar (kazasız, belasız, kaportası düzgün)

2006 model hyundai elantra 1.6 155bin km 490bin tl (aklıma yatıyor)

2010 model ford fusion 1.4tdci 187bin km 420bin tl (enjektördu turboydu baş ağrısı olacak korkusu)

2015 renault symbol 1.2 joy 197bin km 500bin tl (saman gibi araba)

2006 renault modus 1.4 185bin km 360bin tl (çok alçak diyorlar 12cm yükseklik yazıyor heryerde ama emin olamadım, parçasıda yok deniyor)

Aradaki yakıt farkı çok önemli değil benim için.

Bu bütçeye satılan köy yoluna gelecek suv ve türevi araçların hepsi cenaze, 1 gün yol 2 gün sanayi yapacak vaktim yok. Niva-pickup türevi araçlar söz konusu değil, yolun ağırlığı otoban sürüşü sonuçta.

Özetle yerden biraz yüksek, kısa mesafe bozuk köy orman yolunda can sıkmayacak birşeyler lazım.

En kötü durum senaryom 2 tane renault9 alıp gittiğim 2 köyede 1er tane koyup bırakmak. Otoban sürüşünü elektrikli mevcut gündelik aracımla yapıp, gittiğim 2 farklı köyde reno9 ları kullanmak.

Elantrayı al geç diyen varmı?

Tavsiyelere açığım.

• Note ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Baş ağrıtmayacak olanları bütçenin üzerinde:)

• Başlığı görünce eski bir konuyu hatırladım. Veterinerlik fakültesi öğrencisi bir arkadaş rahatça köylere gitmek için Symbol 1.2 almıştı. Otoyol sürüşlerine bir şey diyemem ama basit motoruyla yerden yüksekliğiyle iş görüyordu.

Atmosferik benzinli b sınıfı araçlara bak derim.

Ya da 9 yıl kullandığım 1.6 multijet linea öneririm. Motor mekaniğinde bir kroniği yok sorunsuz araç. Bakımı iyi yapılmış 120-130binde bi araç bul al gitsin. Çok uygun fiyatlı işçiliği mükemmel ustada var istanbuldaysan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ve elbette Duster, o bütçeye bulunur,
    Konfor olarakta yaş olarakta bunlardan çok iyi. Boyut sorun değil ise Fiat panda bakabilirsiniz ama otobanda can sıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Ağustos 2026; 22:32:10 >

Yazdığınız araçların hiçbirisi orman yoluna dayanmaz. Vitara gibi araçlara bakmanız lazım ki yine zor, son düşündüğünüz en mantıklı olanı, ihtiyaç ve kullanımları ayırmak...

Daha Fazla Göster
  • Ben 250 şer binden 2 atv almanızı öneririm. 500 bine arazi köy vs sorunu çözersiniz. Köye bırakın aracınızla gidip kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Ağustos 2026; 12:56:40 >

Çok sorunlu o arabalar abi. Don modelinden 75 modeline kadar alayı sorun yumagı. Adam gibi tamir gerekmiyor tüm parçalarının yeni döküm özel üreten firmalardan alınan parçalarla değiştirilmesi gerekiyor. Arabanın standart orjinal her dınanımları parçaları kötü

Çok kaçar nispeten az yakar, motor motor değil nükleer reaktör kadar sağlam 600.000km'lerde olanlarında bile anahtar değmemiş, enjektör bozmamış çok örneği var.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • Fiorino, Linea, Corsa vs 1.3 multijet motora sahip bir araç alın işinizi görür. Aracın altına da karter koruyucu taktırın sorun olmaz.

Külüstür Pathfinder alsa?

Bu kulvarda en iyisi tata xenon

Ondan alsın o zaman. K0y yolunda normal araba pert olur

Onlar en iyisi felan değil anadolu da onlara yargı oturmuş durumda. 90 sonu japon pickup'ların temizini 600'e anca alabiliyorsun o tata'ların en iyi durumdaki en yeni modelleri 300'e gitmiyor :) Çünkü bir kere elinden geçenlerin anlatımı yetiyor küfürbaz olmuş millet durduğu yerde dökülüyor o tatalar. Çinli EV'lerin tr geleceğinde ne halde olacağının en iyi örneğidir o tata pickup'lar.:)

Yoksa bende çok öneriyordum başlarda köylüme felan da meğer iş öyle değilmiş fiyatları niye öyle belliymiş. Reno 12 tut elinde daha iyi.

Yukarıda mesela Isuzu önerisi gelmiş biliyor demek ki ilginç bi öneri ben bilmiyorum mesela onu, anadoluda köylüde pek yaygın değil inşaatçılar kullanıyor genelde dikkate değer bi örnek incelemek lazım.

Ben bi eski nesil captiva lafta suv'un 5 ve 8 yılda köyde ne hale geldiğini iyi biliyorum titreşimden herhalde ampülleri bile sürekli patlıyordu. İşte soru soran arkadaş felan ile de bilmiyor bineklerle olur sanıyor insanlar, köye araziye en iyi gidecek şey çift kabin pickup'lardır dayanır bunlar başkasını aratmaz her işi de görür. Ancak köye ulaşımı, otobanı çıkaracaksın kafadan, herşey aynı anda olmaz zaten elektriklisi varmış çok düşünülüp kaşınılacak birşey yok.

Bende tertemiz hybrid'le köye gidiyorum ama tertemiz yol var garajda var köy içine sürmüyorum kia kamyonet var köy işini onla görüyoruz kalanı da eş dostun traktörüyle zaten. Bizim köy hareketli, orman yolumuz yok.

• guyverland kullanıcısına yanıt

K0ylüler ön yargılı diye ve ikinci el fiyatlar düşük diye araç is yapmıyor anlanmına gelmez.

J*pon pickup da j*pon pickup, sanki j*pon dışında kimse pickup yapamıyor gibi yazıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Ağustos 2026; 7:0:53 >

Tata çok basit araba. Bende musso grand var mesela o donemde cok baktım. Çok basit araba. Yani az bucuk ugraşsan ustalığını yaparsın. Temiz bi xenon memnun eder. Misal o tatafaki diferansiyel kilidi rangerden iyi. Rangerde 5 kere kilit kıran gördüm aynı yerde tata ile kilir kıran görmedim. Tata fiyatına göre iyi araba. Ha parçası pahalı ustası yok ondan düşük fiyatı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.