|
Şuan listemde olan araçlar (kazasız, belasız, kaportası düzgün) 2006 model hyundai elantra 1.6 155bin km 490bin tl (aklıma yatıyor) 2010 model ford fusion 1.4tdci 187bin km 420bin tl (enjektördu turboydu baş ağrısı olacak korkusu) 2015 renault symbol 1.2 joy 197bin km 500bin tl (saman gibi araba) 2006 renault modus 1.4 185bin km 360bin tl (çok alçak diyorlar 12cm yükseklik yazıyor heryerde ama emin olamadım, parçasıda yok deniyor) Aradaki yakıt farkı çok önemli değil benim için. Bu bütçeye satılan köy yoluna gelecek suv ve türevi araçların hepsi cenaze, 1 gün yol 2 gün sanayi yapacak vaktim yok. Niva-pickup türevi araçlar söz konusu değil, yolun ağırlığı otoban sürüşü sonuçta. Özetle yerden biraz yüksek, kısa mesafe bozuk köy orman yolunda can sıkmayacak birşeyler lazım. En kötü durum senaryom 2 tane renault9 alıp gittiğim 2 köyede 1er tane koyup bırakmak. Otoban sürüşünü elektrikli mevcut gündelik aracımla yapıp, gittiğim 2 farklı köyde reno9 ları kullanmak. Elantrayı al geç diyen varmı? Tavsiyelere açığım. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt