Şimdi Ara

bir yılda 3000 km yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• arkadaşlar 2005 yılının 12 ci ayında 97 binde 2000 model golf aldım tam 12 ay oldu 100 ne gelmiş yani 3000 km yapmışım varmı benim kadar az binen oto hastaları
  • ben böyle şeylerin kayıdını tutarım...şu an kullandığım 94 1.2 corsa'yı 25.05.2005 te 110.820 km de almışım...bugün itibari ile 115.232 km de...yani 19 ayda 4412 km yapmışım...yeni rekor bende sanırım...

Sizin araçlar garaj arabası sayılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 günde 1000 km yapmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • martta aldım şu anda 22000 km de, benzinli olsa en fazla 12.000 de olurdu muhtemelen
  • Sizin araçlar binmelik değil galiba seyirlik....Boşu boşuna vergisini ödüyosunuz.....Bence o arabaya bagladıgınız parayı bankaya yatıorsanız 2-3 sene sonra daha yuksek bır araba alırsınız hemde faızıyle sureklı taksıye bınersınız.....
    Tabı kapının önünde arabanın bulunması ayrı bır guvence ama ben ekonomık acıdan şey etmiştim....
    Bu arada ben arabayı geçen ay almıstım şimdi baktımda km 2,950 olmuş........Bende cokmu bınıyorum ne....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe01 -- 22 Aralık 2006; 12:49:28 >

bari yılda kaç km yapıyorsunuz diye değiştirde milletde yazsın bişiler
    her hafta 10bin bakima gidiodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilikka -- 22 Aralık 2006; 13:00:24 >
  • az km yapmak iyi bişi değil gibi görünür...!!!

satarken dürüstlüğe ve samimiyete rağmen kimse inanamıyor ve zor satılıyor

2006 yılında 99 renault europa 12.000km de imiş(yatmış garajda yıllarca) satılamamış bir türlü yatmış etmiş gibi (bir yakından duymuştum)

3.000km yol yaptığın araç seni bakımıdır masrafıdır yormuyorsa sorun değil ...ben senede motosikletle 40.000km yol araba ile de 50.000km yol yapıyorum ev iş arası mesafe ve gidelecek olan mesafeler çok fazla ve aracı çok kullanıyorum...sen binerken zevk alıyorsun biz binerken artık vucudumuzun bir parçası imiş gibi kullanıyoruz belki de çoğu zaman zevk alamıyoruz her ne kadar almaya çalışsakta...birşeyin bohunu çıkarmak hiçbir zaman iyi birşey değil..3.000km az ama her bindiğinde keyif alırsın özlersin bi biniiim dersin...
    mesela şöyle hafta sonu arabası formatına bir girebilsem keşke diyorum çekeyim garaja bir M5 düşüncem o şekilde hafta sonu 100-200km yol yapıp bir daha ki haftaya kadar bekelemek güzel olur keyif verir düşüncesindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 22 Aralık 2006; 13:09:04 >

• 9 subat 2006 da sıfır mondeo aldim dün itibariyla kmsi 71259 olmus cok gezmisim yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 22 Aralık 2006; 13:10:42 >

Orjinalden alıntı: cilikka

walla siz satin taksi ile gezin.. hem sekil yaparsiniz hem paraniz kalir cebde
    ulaaa 9 ay oldu arabayi alali 30bin km yapmisim
    bi onceki arabam 3ay durdu bende 1 ayi servisde gecmisdi. yani 2 ayda 20-25bin yapmisdim onunla
    her hafta 10bin bakima gidiodum

Kesin korsan taksisin

• 6 ayda 16 bin km

16x350 ykrş = 5.600 ytl mi yapıyorla?

oha diyorum
    Allah yalnız renkleri yaratmış ve onları ayırt edecek, görecek gözleri yaratmamış olsaydı bu renkler neye yarayacaktı? Renkleri ve gözleri yaratıp da ışığı yaratmasaydı renkler ve gözler neye yarayacaktı? Bu üç şeyi birbiri için yaratmış olan kimdir? Bu eşsiz birliğin yaratıcısı kimdir? . (epiktetos)
  • fazla kilometre yapan arkadaşların çoğu büyük şehirlerde yaşıyor büyük ihtimal...ben adapazarında yaşıyorum, evden merkez gidiş geliş 10km...hergün gitsem ayda 300 yılda 3600km yapar...yani benim için 3000 km normal...tabi bunu istanbul gibi bir şehirde düşünürsen, 3-4 katı olabilir...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.