Şimdi Ara

50 cc Kullanıcı Yorumu Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
7.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    50 cc bir motor alacağım. hali hazırda elektrikli bisikletim var ama şarj edip durmak ya da şarj azaldı stresinden dolayı aynı işi fazlasıyla göreceğine inandığım ve b sınıfı ehliyetimle kullanabileceğim 50 cc ye karar verdim.
    ancak marka konusunda fikir verirseniz memnun olurum 🙏 fiyat farkı değer mi? servis çok önemli mi? bazıları için arabadan falza yakıyor deniyor bu yüzden yakıt tüketimleri nasıl? bilen arkadaşlardan görüşlerini paylaşmalarını rica ediyorum.

    3 seçenek arasındayım. açıkcası sym ye yakın durmaktayım.

    1. pegeuot kisbee 50cc 5900 tl
    2. sym orbit II 50 cc. 5250tl
    3. kuba fighter 50cc 3600 tl

    teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EGEYÖRESEL -- 12 Kasım 2017; 14:54:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • O kadar para vermek saçma geliyor bana göre alabiliyorsan 2. el filan bak bence.

    Sıfır alacam dersende SYM daha mantıklı bence diğerlerine göre daha iyi bir motor markası bence.
  • 100 kilometrede 3 litre civarı yakar. Daha az diyene inanma.
  • motosiklete başlamışken ehliyet al bari. Bu 50cc nasıl olsa seni kesmeyecek. Alışacaksın hoşuna gidecek amma velakin yırtsan 45-50km hadi bilemedin 60km/h yapıyor bunlar. Max 6 ay içinde "gitmiyor bu ya diyeceksin" kesin.
    O fiyatlara 100-125cc scooter alanlar yanından vızır vızr geçerken "ulen ben de bu kağnıya aynı parayı neden verdim" diye sorgulayacaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumnik

    motosiklete başlamışken ehliyet al bari. Bu 50cc nasıl olsa seni kesmeyecek. Alışacaksın hoşuna gidecek amma velakin yırtsan 45-50km hadi bilemedin 60km/h yapıyor bunlar. Max 6 ay içinde "gitmiyor bu ya diyeceksin" kesin.
    O fiyatlara 100-125cc scooter alanlar yanından vızır vızr geçerken "ulen ben de bu kağnıya aynı parayı neden verdim" diye sorgulayacaksın

    böyle de düşünülebilir ancak 5 yıldır elektrikli bisiklet kullanıyorum ve hız konusunda hiç hızlı gitmediğini düşünmedim. sadece yeri geldi 2 kişi için selesinin küçük olmasından dert yandım. bu yüzden zaten mümkünse 45km geçmesin.

    dediğim gibi şarj etme sıkıntılı oluyor 4.katta oturduğum için. iki kişiyi bisiklet gibi götürsün getirsin yeter. şehir içi bankaya pazara berbere ağır ağır gidip geleyim kafi.

    anlaşılan siz motor kullanıyorsunuz ve bu üç seçenekten ya da başka 50 cc seçenekler konusunda tecrübeniz varsa lütfen paylaşın. dediğim gibi hız son planda 😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Seçeneklere bence kuba rx9'u da ekle.
  • rx9 u bilmiyordum ama hemen baktım. scooter gibi olmadığını görünce yıkıldım 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu lısteden ben orbıt alırdım, alternatıf olarak daelım beagle bakılabılır, çin malı değil ve kalitelidir.Yılların motor markası.
  • dediğim gibi sym ye yakınım. daelim de tek renk seçeneği var ve haz edemedim 🙂 bunun dışında güzel duruyor. hakkındaki yorumlar da fena değil. görüş için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor aldınız mı ? Aldıysanız seçiminiz ne oldu? Bende kararsızım. Honda Todayin 2. Eline 4-5bin fiyat çekiyorlar yikildim açıkçası saçmalığın daniskasi hemde 2007-2009 model falan bunlar çıldırmış olmalı onun yerine gidip sıfır kisbee SYM orbit falan alınır. Nedir bu today ? 2005 modeline 3,5 istedi adam. Yaw el insaf 13 yaşında motor yuh diyorum !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    2005'den 2019'a kadar bir fiil araba ile İstanbul'da yaşayan biri olarak ben 50cc bir motorsiklet aldım, o da Falcon Soft 50 scooter oldu.

    Ürün hakkında incelememi ve şahsi yorumlarımı paylaştığım blog yazımı buradan inceleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weedecs -- 6 Şubat 2020; 9:2:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.