Şimdi Ara

50.000TL ye kadar Benzinli Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam değiştirmeye karar verdi. şuan 2007 VW Jetta 1.6FSI Var. yakıt kesinlikle Benzin olucak . LPG ve Dizel değil . kendisi çok fazla kullanmaz aracı ve kullandığı zamanda aracın gücünü zorlar o yüzden benzinli istiyor. daha önce Dizel Vectranın 2kere pompası bozuldu çok yüksek devirde kullandığı için . kafamda B7 Kasa A4 2.0TFSI Quattro var. 48000 bine S-Line buldum 1tane . O fiyatta başka önerebileceğiniz araç var mıdır?

araç bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2007-audi-a4-2.0-tfsi-quattro-s-line-exclusive-nasyonel-den-146059307/detay

• Anladığım kadarıyla premium marka bakıyorsunuz.

W210 E200 Kompressor veya W203 C200 Kompressor'leri inceleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Anladığım kadarıyla premium marka bakıyorsunuz.

W210 ların kasası aşırı eski duruyor . Ayrıca çok büyük bir araç . W203 lerde ise 50.000tlde 2001-2002 modeller mevcut . Yani 48.000e çok çok daha yeni , daha güçlü ve daha daha dolu bir araç varken Mercedesler biraz pahalı kalıyor. ayrıca Mercedesler RWD . Belki yazın daha keyifli ama kışın 4WD nin tadı bi başka .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT.R

quote:

W210 ların kasası aşırı eski duruyor . Ayrıca çok büyük bir araç . W203 lerde ise 50.000tlde 2001-2002 modeller mevcut . Yani 48.000e çok çok daha yeni , daha güçlü ve daha daha dolu bir araç varken Mercedesler biraz pahalı kalıyor. ayrıca Mercedesler RWD . Belki yazın daha keyifli ama kışın 4WD nin tadı bi başka .

Anladım.

Volvo S60'ların AWD olanları var. 50 bine 2007-2008 bulunabilir.

• quote:

quote:

quote:

Anladım.

evet onlara bende baktım ama 2.4 ve 2.5 lerin var. vergisi pahalı ve 2.0a göre fazla yakıt tüketiyorlar. Sanırım Audi şuan için en iyi seçim .

• Bence arkadaşım O araç alman daha mantıklı çünkü gösterdiğin vb sitelerde otomobillerin gerçek özellikleri verilmiyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım.

evet onlara bende baktım ama 2.4 ve 2.5 lerin var. vergisi pahalı ve 2.0a göre fazla yakıt tüketiyorlar. Sanırım Audi şuan için en iyi seçim .

Rwd çok sıkıntı değilse E90 3.20İ de düşünebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tertemiz bir subaru legacy düşünülebilir alternatif olarak 4wd istiyorsanız
  • Honda Accord ?

• quote:

Babam değiştirmeye karar verdi. şuan 2007 VW Jetta 1.6FSI Var. yakıt kesinlikle Benzin olucak . LPG ve Dizel değil . kendisi çok fazla kullanmaz aracı ve kullandığı zamanda aracın gücünü zorlar o yüzden benzinli istiyor. daha önce Dizel Vectranın 2kere pompası bozuldu çok yüksek devirde kullandığı için . kafamda B7 Kasa A4 2.0TFSI Quattro var. 48000 bine S-Line buldum 1tane . O fiyatta başka önerebileceğiniz araç var mıdır?

araç bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2007-audi-a4-2.0-tfsi-quattro-s-line-exclusive-nasyonel-den-146059307/detay

YENİ CRUZE SEDAN (MY13.5)bayi indirimi ile fiyatlar değişmektedir

1.6 Sport 36,685 TL

1.6 Sport AT 38,905 TL

1.6 Sport Plus 38,935 TL

1.6 Sport Plus AT 41,155 TL

1.4 Sport 40,685 TL

1.4 LTZ 42,535 TL

1.4 LTZ AT 44,755 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 8 Aralık 2013; 2:56:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Bence de audi en iyi seçim gibi geldi bana da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquen -- 8 Aralık 2013; 3:43:00 >
  • Şu an FORD FOCUS 1600 CC. benzinli 125 Hp ve otomatik vitesli TİTANYUM otomobil 54.000 Lira kampanyada...Alınacak otomobil budur diyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Aralık 2013; 13:39:09 >
  • C4 mcp

• Neden bir forester-legacy yada ımpreza olmasın.. Madem benzınlı olack ve 4 çeker olacak şu an kulaklarımda boxer motorun homurtusunu duyar gibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Şu an FORD FOCUS benzinli 125 Hp ve otomatik vitesli TİTANYUM otomobil 54.000 Lira kampanyada...Alınacak otomobil budur diyorum....

1.6 yerine 1.0 Eb daha mantıklı.

• Mitsubishi Lancer 0 km paranız cebinde kalır hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behzat Amirim -- 9 Aralık 2013; 11:06:21 >
  • Mazda 6 , Honda accord alınabilir o paraya
  • Subaru legacy
    E90
    olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze ve Focusun şuanki araçtan pek bi farkı yok . Focus ve Cruze de beygir yok ve FWD . Focus daha dolu ama önemli olan yıllarca kullanabileceğimiz yani evladiyelik bir araç olması . Subaru ya bu yüzden güvenmiyorum . 2tane vardı yakınlarımızda çok çabuk arızalandı ve malzeme kalitesi Audiye göre oldukça düşük. zaten Focus ve Cruze da günlük hayatta çokca gördüğüm araçlar . E90 olabilir fakat onlarda 55.000tl civarı ve o fiyattaki 3.20i lerin bile iç mekanları çok boş geliyor bana. zaten 200Hp lik bir B7 varken E90 biraz yavan kalıyor yanında . bugün aracı görme fırsatım oldu saat 11gibi yanındada Focus vardı Titanium X. ikisinede bindim ve Audi cidden çok farklı. Recaro koltuklar olsun Bose ses sistemi olsun cidden kendini farklı hissettiriyor. Focus çok dolu ama çok sıradan . yani sert plastikler , döşeme kalitesi , vitesi falan bizim şuanki Jettadan daha kaliteli değil . Ayrıca 200Hp lik bir Quattro ile kıyaslandığında güç olarak oldukça geri kalıyor biraz daha orta sınıf bir araç. endum126 adlı üyeninde dediği gibi Premium marka araç bakıyorum. Yeri geldiğinde canavara dönüşecek bir araç olmalı ve iç mekan kalitesi olsun , konforu olsun üst sınıf olmalı . Focusda ve Cruze da bu özellikler yok. o araçlar biraz fazla sıradan kalıyor benim için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.