Şimdi Ara

50.000tl bütce ile citroen c3 2004 model dizel manuel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 50-60 bin bütcem var gönül isterdi sıfır clio almak ama çıkamıyorum oralara.

Citroen c3 2004 model istiyorum içi dışı güzel görünüyo Alırken nelere dikkat etmeliyim hangi testlere sokmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel mi benzin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

dizel

• Almadan önce psa uzmanı bir usta motora ve arabanın genel durumuna baksın, sürsün, yorum yapsın. Kompresyon testi yaptır. O paraya düzgün bulunabiliyorsa bence c3 alınır.

• babajoe99 kullanıcısına yanıt
    turbo korumasına iyi bakın keçe yıpranmışsa değiştirin 700-800 tl
    kronik ön göğüs kabarması olabilir 1000 tl civarı
    egr manifold temizlik isteyebilir 1500-2000 tl civarı yaparlar
    elektronik sistem canınızı sıkabilir önceden oynanmış araçsa durmadan ampul patlatma, sensör arızası vs. elektroniği 2007de komple değiştirdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bunların bir yeni kasası var 2010 açıkcası corsadan polodanda daha güzel geldi gözüme 70-75 civarına alınabiliyor gibi ona kaydım biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Bütçe artarsa sonu yok bu işin, bu ekonomide dikkat edin. Olabilecek en modelli aracı alın. 2007 model 207 kullandım 8 sene boyunca hiç sorun yaşamadım..

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

doğru söylüyosun krediye bulaşmadan ekonomiyi zorlamadan almak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: babajoe99

hocam bunların bir yeni kasası var 2010 açıkcası corsadan polodanda daha güzel geldi gözüme 70-75 civarına alınabiliyor gibi ona kaydım biraz

2010 C3 um var. Bazen kasiniyorum satip 2015 C4 mu alsam diye sonra vazgeçiyorum. Araçtan memnunum bu arada uzun yolda motor bayilmiyor, az yakıyor vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

2010 C3 um var. Bazen kasiniyorum satip 2015 C4 mu alsam diye sonra vazgeçiyorum. Araçtan memnunum bu arada uzun yolda motor bayilmiyor, az yakıyor vs.

Alıntıları Göster
    80k ya 2010 lar var aslında içi falanda bana polodan corsadan güzel geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Corsayi oldum olası sevemedim ben zaten. Poloda gereksiz pahalı geldi gözüme hep. C3'e geçen sene Cruise control ile bluetooth kit takmistim. Donanim.olrak tek eksiğini hissetigim otomatik vites olayi. Uzun yolda yokuşlarda falan güzel gidiyor araç Atmosferik benzinlilerin yanından geçiyorum falan hoş

Bir de aldığım zaman fiyat olarak benim de bütçem kısıtlıydı, en ucuzlar C3 tü. Allah'tan toplumumuz çok sevmiyor da makul fiyata alınabiliyor. Bunu satsam yine Citroen ya da da alırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Corsayi oldum olası sevemedim ben zaten. Poloda gereksiz pahalı geldi gözüme hep. C3'e geçen sene Cruise control ile bluetooth kit takmistim. Donanim.olrak tek eksiğini hissetigim otomatik vites olayi. Uzun yolda yokuşlarda falan güzel gidiyor araç Atmosferik benzinlilerin yanından geçiyorum falan hoş

Bir de aldığım zaman fiyat olarak benim de bütçem kısıtlıydı, en ucuzlar C3 tü. Allah'tan toplumumuz çok sevmiyor da makul fiyata alınabiliyor. Bunu satsam yine Citroen ya da da alırım.

Ya da ne alırsın?

• Klavye azizligine ugramisim. Ds alırdım. Arada ds4 ile C4 kere bakıyorum aslında. sonra diyorum niye hükümeti destekleyip ÖTV kazandirayim. Nihayetinde ben model yükseltmek için araç aldigimda muhtemelen aldığım adam da 0 araba alacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu devirde elindeki arabayı değiştirmek için ciddi bir sebep yoksa model değiştirmek falan oldukça riskli ve anlamsız görünüyor, tabi maddi durumuna göre de değişir. Bende de 2005 model citroen var, parasına göre kaliteli araba.

• O yaşta dizelin turbosu, enjektörü saatli bomba markadan bağımsız olarak. Atmosferik benzinli (uyumlu ise lpg) araç alırdım. İlle alacağım derseniz ekspertizden ayrı çok iyi bir özel servis (sadece markaya bakan) bulun, baktırın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.