Şimdi Ara

50.000'TL'ye kadar HB araç tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar ben dün 19 yaşıma girdim ve babam bana doğum günü hediyesi olarak bir otomobil alacak 3-4 senedir istiyordum(araba hastasıyım) ve babam sonunda almaya karar verdi :) ara sıra babamın arasırada benim bineceğim otomobil alacağız ama aklımda hiç birşey yok benimde babamında, yani sizden isteğim;

1.Dizel olursa iyi olur ama benzinde olur.
    2.Otomatik- Manuel farketmez.
    3.Hatchback kesin.
    4.0 km
    5.2013-2014 model

bu kriterlerimize uyan araç arıyoruz ama aklımızda yukardada dediğim gibi hiçbir araç yok mağlum 2013'te çok kasa değiştirdi araçlar gerek motor gerek tasarım konusunda, yani sadede geliyim alacağımız araca en fazla 50.000 TL verebiliriz arkadaşlar tavsiyelerinizi bütçemize ve yukardaki yazdığım kriterlere göre verirseniz çok ama çok memnun kalırız, değerli yorumlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederi
    m..

NOT: Yılda en fazla 20.000 km yol yaparız, alacağımız aracıda kesin 2-3 sene kullanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeedLove -- 11 Temmuz 2013; 22:27:04 >

• http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-yeni-golf.aspx

Bu aracı al, muhtemelen 20 yaşında olursun araba geldiğinde :)

Not: DSG si 68 miş ama 65 veren onu da verir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton | SS -- 11 Temmuz 2013; 22:06:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat295

http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-yeni-golf.aspx

Bu aracı al, muhtemelen 20 yaşında olursun araba geldiğinde :)

Not: DSG si 68 miş ama 65 veren onu da verir sanırım.

Teşekkürler kardeşim, evet golfler iyi araba ama babam volkswagen almam diyor. Nedenini bilmiyorum kusura bakmayın.
  • Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MultiAir Distinctive al bence
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive modelide mevcut

şimdi dizel giulietta alanlar dizel ekonomisini yaşatmadığı için keşke benzinli alsaydık diye düşünüp aracını benzinliyle değiştirmeye çalışıyor 170 hplik full giulietta o parayı golften daha çok hak eder ama ikinci eli zayıftır bence benzinli alıp prins lpg takmak en uygunu. Şahsen bende 2011 model 30 binden az km yapmış 120 hplik distinctive modelini 42-43 bine almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MultiAir Distinctive al bence

şimdi dizel giulietta alanlar dizel ekonomisini yaşatmadığı için keşke benzinli alsaydık diye düşünüp aracını benzinliyle değiştirmeye çalışıyor 170 hplik full giulietta o parayı golften daha çok hak eder ama ikinci eli zayıftır bence benzinli alıp prins lpg takmak en uygunu. Şahsen bende 2011 model 30 binden az km yapmış 120 hplik distinctive modelini 42-43 bine almayı düşünüyorum.

Peki 2013 1.3 CDTİ Astra Edition 2013 model 0 km 45.50 BİN arası oluyor bayiiye göre değişiyor tabii nasıldır bu araç ? Birde bir sorum daha olacak 2013 golf 7 mıdlıne plus 55.000 TL bu araç arasından hangisi daha iyidir ?
  • Kendine bak boşver...
     50.000'TL'ye kadar HB araç tavsiyesi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpeedLove

quote:

Orijinalden alıntı: dusau

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MultiAir Distinctive al bence

Peki 2013 1.3 CDTİ Astra Edition 2013 model 0 km 45.50 BİN arası oluyor bayiiye göre değişiyor tabii nasıldır bu araç ? Birde bir sorum daha olacak 2013 golf 7 mıdlıne plus 55.000 TL bu araç arasından hangisi daha iyidir ?

babam vw istemiyor diyorsun halen golf bakıyorsun 65 bütçen 50 ye düşmüş. 50 ye alınacak dizel araba sıfır ise seat leondur. 1.3 cdti astra üzer. Ben olsam o parayada ikinci el giulietta bakarımki zaten bakıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • c4 yada megane 3
  • 1.3 Astra neden üzer? Kullandınız mı?
  • Çok teşekkürler yorumunuz için kardeşlerim, Honda Tek kapı malesef onu eliyelim, Seat Leon 1.6 Referance modeli 48-49 Bin TL Dizelini o fiyata alamıyoruz malesef, birde birşey sormak istiyorum Ford Fiesta 1.5 TDCİ 5 ileri manuel Tİtanium paket+X paket+ Güvenlik paket+Tekno Paket+Sonny navigasyon paket = 52.740 TL oluyor sizce bu fiyata bu araç iyimidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

c4 yada megane 3

Teşekkürler yorumun için c4 amcamda megane 3 ise hala oğlunda var iki aracıda sürdüm denedim ama ikiside hoşuma gitmedi malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ealin

1.3 Astra neden üzer? Kullandınız mı?

Evet aslında Astra iyi gem dizel hemde spor bir görünüme sahip özellikle ön farlar çok karizmatik iç tasarım birazcık karışık gibime geldi.
  • quote:

quote:

c4 yada megane 3

Teşekkürler yorumun için c4 amcamda megane 3 ise hala oğlunda var iki aracıda sürdüm denedim ama ikiside hoşuma gitmedi malesef..

C4 ü beğenmiyorsun fiesta nasıl diyorsun.Tavsiye istiyorsan tutarlı ol yorumlarda.Kriteleri net yaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

quote:

quote:

c4 yada megane 3

C4 ü beğenmiyorsun fiesta nasıl diyorsun.Tavsiye istiyorsan tutarlı ol yorumlarda.Kriteleri net yaz...

sinirlenme aykut
    bu arada nasılsın nabersın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

c4 yada megane 3

sinirlenme aykut

iyilik sağlık rolan kardeş sizleri sormalı. Yaramazlık yok değil mi C4 le ilgili

• Araba hastasısın ama ne alman gerektiğini tam bilemiyorsun. Garip.
    Fiat 500C veya 500L al mis gibi arabalar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

c4 yada megane 3

sinirlenme aykut

iyilik sağlık rolan kardeş sizleri sormalı. Yaramazlık yok değil mi C4 le ilgili

yok dostum geçinip gidiyoruz.tşk.bu aradaa sen sattın mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

c4 yada megane 3

sinirlenme aykut

yok dostum geçinip gidiyoruz.tşk.bu aradaa sen sattın mı?

yok dostum satmadım.Bu bütçeyle memnunum...

• Ben olsam golf 1.2 tsi dsg alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Clio Icon 1.5 dCi 90 bg Stop & Start+ Siyah renk 17 jant,İç kişileştirme+Dış kişileştirme+R Link+Geri görüş kamerası+Metalik renk+Stepne = 52.700 TL
    Yeni Fiesta 1.5 TDCİ 5 ileri manuel Tİtanium paket+X paket+ Güvenlik paket+Tekno Paket+Sonny navigasyon paket = 52.740 TL
    Yeni IBIZA 1.6 TDI CRI 90 hp Reference N +perde hava yastıkları+alarm+navigasyon+alimınyum jant+güvenlik paketi+full paket =45.750 TL
    Yeni Polo 1.6 TDI 90 Ps Comfortline opsiyonlar full+full = 57.000 TL(babamı vw ye ikna edebilirsem :) )
    Yeni 1.3 MULTIJET 95HP S&S LOUNGE Full+Full =46.000 TL
    Yeni i30 1.6 GDi Benzinli 6 İleri Düz/ ELITE = 53.600 TL

Arkadaşlar bunlar baktığım araçların bazıları, bunların arasından hangisi veya hangileri iyidir hangileri kötüdür kullanan arkadaşlar bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum artık dayanamıyorum bir aracım olsun istiyorum anlayın beni :)

NOT:Bankadaki 9-10 BİN TL param dursun diye fiyatı 50.000 e düşürdüm giren çıkan babama olsun dursun bankada param ne olur ne olmaz :))

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.