Şimdi Ara

50.000 TL civarı sıfır, otomatik tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50.000 TL civarına bir kaç bin aşağı veya yukarı olabilir; sıfır, otomatik vites, benzinli otomobil arıyorum. Aklımda Yeni Hyundai İ20, Ford Fiesta segmentindeki arabalar var. Bu özelliklerde öncelikli öneriniz nedir? Gerek konfor, gerek dış görünüm, gerekse de performans olarak en iyi nedir?

• hocam b sınıfı araçta çok fazla konfor performans arama bence bunlar şehir içi araçları o kadar... ki i20 fiesta gibi 4 ileri şanzumanlı bi araç alırsan inan yakıttan canından bezersin.. ben kıa rıo kullandım 1 yıl yeni sporty güzel araç ama gel gelelim yakıt ve performans çok kötü ki 109 ps bi araçtı b sınıfının en iyisi ama şanzumandan ötürü sattım kurtuldum i20 de aynı şanzuman..
  • konfor,B sınıfı.
    50 bin tl para
    benzinli araba otomatik.
    0km.
    Ben burdan direkt şunu anlarım,
    Benim canım kazıklanmak istiyor,bir de devletten kazık yiyim,sonra bakarız.
  • alpingo43 kullanıcısına yanıt
    i20 veya ibiza
  • Yorumlarınızı dikkate aldım, sıfır araba fikrini askıya aldım. Aynı özellikler aynı fiyat aralığına ikinci el önerileriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpingo43

Yorumlarınızı dikkate aldım, sıfır araba fikrini askıya aldım. Aynı özellikler aynı fiyat aralığına ikinci el önerileriniz neler?

Yukarıdaki arkadaşları aldırma sen. Sıfır araç bakıyorsan Corsa bakabilirsin. Sıfır corsa görmüş kullanmış gözgezdirmiş biri olarak 1.4 otomatik vites sıfır corsa 6lt yakıyor.
  • Attrage bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 bine temiz bi opel astra alabilirsin

• alpingo43 kullanıcısına yanıt
    Ford Fiesta'da 6 ileri otomatik şanzıman vardır, 4 ileri konvansiyonel şanzıman değil. Bilmeyelenler sizi yanlış yönlendirmesinler.....

2 sene powershift Fiesta kullandım, şanzıman ve yakıt ekonomisinden memnunmuydum diye sorarsanız. İkiside beni çok memnun etmedi, özellikle powershift şanzımandaki gün içinde çok kullanımdan şanzıman ısınmasından sonra olan titreme problemleri çok canımı sıktı. Bu yüzden 50bin km'den önce otomatik kavraması değiştirilen powershift fiestalar gördüm. Ayrıca araç 1.6lt olduğu için yakıt ekonomisi karışık da 8lt civarındaydı.

Ondan önce 3 sene 1.2lt motorlu klasik 4 ileri şanzımanlı suzuki swift kullandım, yakıt ortalamam 6lt civarı ve sıfır vites problemi ile geçirdim. Yakın zamanda suzuki tekrar araç getirmeye başlayacak,
    forumdaki arkadaşların swift elde kalır, parçası bulunmaz, prim yapmaz laflarını kenara bırakırsak (ki hiçbirine katılmıyorum) , bu fiyata alabileceğiniz en sorunsuz ve konforlu araçtır diyebilirim.
    Performans olarak 1.6 motorlu fiesta, 1.2 motorlu swift'e göre tabiki oldukça iyiydi, ama şansıman ve yakıt artısı bunun önüne geçti..

Yeni gelecek swift'leri bir inceleyin derim, şubat sonunda bayilere gelecek dediler, gerçi hala ses yok :-(

Not: Yakıt karşılaştırmalarını (fiesta,switft) aynı yol durumuna göre karşılaştırarak verdim.

• 50 bin liraya manuel araç kaldı mı yahu, ne otomatiği?
  • Skoda Fabia 1.2 Tsi 110HP Dsg

Kimileri yargilayacak ama en iyi secenek bu diye dusunuyorum

Araba fiyatlari ortada. Yapacak bisey yok. Bu saatten sonra herkes 50-60 k yi B sinifina verecek.

• Öneriler tavsiyeler için hepiniz çok sağolun, araştırmalarım sürüyor. İkinci el, otomatik 2011 veya 2012 model Honda Civic'e ne diyorsunuz? Benim hoşuma gitti sizin fikrinizi merak ettim.

• Öncelikle b sınıfı araçta komfor pek bulamazsın.
    i20 otomatik alanlar biraz pişman.donanım olarak iyidir.
    polonun comfort modeli alabilirsin.görünüş olarak güzel.
    fiesta alacaksan üst paket alman lazım.
    clio 1.2turbo edc joy paket aralık ayında aldık.motor vites uyumu süper.komfor ve iç dizayn beklentin olmasın.
    tabi önce fiyat önemli bence.
    benim tavsiyem polo veya clio. vergi avantajıda var.
    ibiza nedense diğer b sınıflarına göre küçük geldi.hem bagaj hem arka koltuklar.
  • Frk345 kullanıcısına yanıt
    Uzunluk: 4088 mm
    Genişlik: 1693 mm
    Yükseklik: 1440 mm
    Dingil Mesafesi: 2469 mm
    Bagaj Hacmi: 292 lt
    ibizanın boyutları. b sınıfındaki en uzun araba
  • By_Android B kullanıcısına yanıt
    baktım hızlıca kataloğada ibiza clio dan 2-3 cm daha uzun.geri kalanlarında clio daha iyi değerde.ama o fiyatlara çıkılacaksa polo en mantıklısı.gerçi konu sahibi b sınıfı araç alma zamanını kaçırdı.fiyatlar uçmuş.şu zamanda sadece ellerinde kalan 2015 model araçlarda indirim yaparlar.en mantıklısı b sınıfı araç yerine 2.ele yönelmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpingo43

Öneriler tavsiyeler için hepiniz çok sağolun, araştırmalarım sürüyor. İkinci el, otomatik 2011 veya 2012 model Honda Civic'e ne diyorsunuz? Benim hoşuma gitti sizin fikrinizi merak ettim.

.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.