Şimdi Ara

50.000 - 65.000 TL arası hangi araç...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar 50.000 - 65.000 TL arası hangi araç alınır,,sıkıntısız dizel yada benzin+lpg,,lpgde sıkıntı yaratmayacak bir araç arıyorum...düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim...

• jetta
  • Segment olarak d sınıfı sorarsanız
    bizde avensis var o yüzden netten falan çok araştırdım neredeyse olumsuz bi yorum hiç görmedim
    passat gereksiz pahalı
    skoda sûperb de bence çok iyi bi seçenek olur
    hem dizel hem fiyatıda uygundu sanırm (avensisi almadan önce süperb yede bakmıştk epey ama hala yolla görsem dönüp bakıyorm :) )
    c segmentindede jetta gene gereksiz pahalı
    corolla d4d iyi bi seçenek olabilirr..
  • passat 1.6 tdi al prestijli,kaliteli bir aracın olsun.
  • Mazda 3 1,6 impresive dizel ( en fulu )
    60,000 tl
  • LPG uyumu hakkında bilgim yok ama Insignia 1.4 T olabilir.
  • Jetta 1.2 tsi comfortline. Yakıtta cimri, ikinci elde güçlü, genel bakım giderleri, mtvsi düşük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim,,, golf 6 TDİ highline aracımı sattım 2 gün önce şanzuman sıkıntısı yüzünden,,, ve golf jetta ile aynı manuel şanzuman kullandığı için jettaya soğuk bakıyorum,,hatta VW markası soğuk geliyor,,, DSG lerde sorun hat safhada,,tanıdığım iki arkadaşım var 3 ay önce aldıkları DSG li araçlarda sıkınıt yaşadılar halada yaşıyorlar değişeceği kanaatinde arkadaşım,,, forumdan takip ettiğim kadarıylada kavrama sıkıntısı var,,,yani sıkıntı çok büyük,,benim tavsiyem yeni araç alacak arkadaşlar için 1 yıl kadar makyajlanana kadar golf,jetta,passat araçlardan uzak durmaları,, manuel dizel ve benzinlide vede genel dsgde sıkıntıları çok,,,bakıyorum kararsızlık ne kötü şeymiş...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

Jetta 1.2 tsi comfortline. Yakıtta cimri, ikinci elde güçlü, genel bakım giderleri, mtvsi düşük.

Passat ikinci eli çok degerli satarken bile zarar etmessiniz diger D segmenti araclara nazaran
  • 2.0 motor 163 hp Cruze al bak keyfine sorunsuz bı arabadir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde 2012 jetta 1.2 comforline var.47.500'e aldık.Süper bir arac gercekten herkese tavsiye ederim.Bircok özellik bulunuyor aracta.Zaten VW'nin sitesinde yazıyor.100km'de 5-6 litre yakıyor(sehir dısı).Cok kullanıslı bir arac gercekten...Kimseyi yakıt olarak üzmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2258

Bizde 2012 jetta 1.2 comforline var.47.500'e aldık.Süper bir arac gercekten herkese tavsiye ederim.Bircok özellik bulunuyor aracta.Zaten VW'nin sitesinde yazıyor.100km'de 5-6 litre yakıyor(sehir dısı).Cok kullanıslı bir arac gercekten...Kimseyi yakıt olarak üzmez..

Ayrıca 6.viteste 140 km hızla giderken arabının 2000 devirde olması sürücünün moral kazanmasını saglıyor ve dahada gaza yüklenmesini istiyor :)
  • cruze iyi bir seçim mi bilemedim,,, fiyat performansta baya mantıklı,,, 3000-4000 e kadar indirim yapılabiliyor sanırım...dizel 2,0 163 HP,,tek sorun mtv ama olacak herhalde,,, sanırım siz cruze kullanıcısısınız...biraz bilgi verebilirmisiniz dizeliyle ilgili çünkü lpg bile takılıyor benzinli modellerine...dizeli olduğunu tahmin etmiyordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

2.0 motor 163 hp Cruze al bak keyfine sorunsuz bı arabadir

--------------------------------------------------------------------------------

cruze iyi bir seçim mi bilemedim,,,sonuçta daweoo,,ama fiyat performansta baya mantıklı,,, 3000-4000 e kadar indirim yapılabiliyor sanırım...dizel 2,0 163 HP,,tek sorun mtv ama olacak herhalde,,, sanırım siz cruze kullanıcısısınız...biraz bilgi verebilirmisiniz dizeliyle ilgili çünkü lpg bile takılıyor benzinli modellerine...dizeli olduğunu tahmin etmiyordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbit1919

cruze iyi bir seçim mi bilemedim,,, fiyat performansta baya mantıklı,,, 3000-4000 e kadar indirim yapılabiliyor sanırım...dizel 2,0 163 HP,,tek sorun mtv ama olacak herhalde,,, sanırım siz cruze kullanıcısısınız...biraz bilgi verebilirmisiniz dizeliyle ilgili çünkü lpg bile takılıyor benzinli modellerine...dizeli olduğunu tahmin etmiyordum...

Cruze babamda var gayet memnun. Bende suruyorum cogu zaman Yol tutuşu oturakliligi ve arabanın verdigi güven üst düzeyde. Zaten sınıfının en güvenli arabasi, donanım olarak da fazlasıyla full.

Aynı paralara 1.2 1.4 fındık motorlardan alcaginiza adam gibi 2.0 motor 163 hp alın keyfini surun derim. Bayiler 3000 4000 tl indirim yapıyorlar.

50.000 - 65.000 TL arası hangi araç...

• Liste fiyatı 60.000 gözükse de 57-58.000 lira civarına alabileceğiniz ASX i de düşünün derim. LPG de sıkıntısı yok hatta benzin ve LPG tüketimi en düşük araç olarak gözüküyor şu an.

ASX Invite + LPG uygulaması toplam size 60.000 e mal olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 25 Şubat 2012; 11:54:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Liste fiyatı 60.000 gözükse de 57-58.000 lira civarına alabileceğiniz ASX i de düşünün derim. LPG de sıkıntısı yok hatta benzin ve LPG tüketimi en düşük araç olarak gözüküyor şu an.

ASX Invite + LPG uygulaması toplam size 60.000 e mal olur.

Kesinlikle.En mantıklı seçenek
  • Ayrıca cruze Amerikandır. sadece Avrupa ya satılan modeller Güney Kore deki GM tesislerinde üretilmektedir.

Alttaki 2 videoyu izleyerek Cruze u kimin yaptığını vs. görebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: rabbit1919

Sevgili arkadaşlar 50.000 - 65.000 TL arası hangi araç alınır,,sıkıntısız dizel yada benzin+lpg,,lpgde sıkıntı yaratmayacak bir araç arıyorum...düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim...

Yaşınız, medeni haliniz segment seçiminizi etkiler tabii ki:
    D segmenti aile otomobili istiyorum derseniz:

Fiyat performans ilişkisi optimum sonuç veren araçlar (benim takip ettiklerim):

1- Skoda Superb Active 1.6 TDI CR 105 HP 62.500 TL (Aynı fiyata 2011 model elegance versiyonunu da alabilirsiniz)
    2- Toyota Avensis 1.6 132 PS Elegant Extra (LPG uyumlu) 57.000 TL

C segmenti tavsiyem ise
    1- Skoda Octavia Elegance 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tipt. 65.700 (Mükemmel olur)
    ....
  • cruze,incelediğim kadarıyla 60000 tl verilebilecek kadar kaliteli değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.