Şimdi Ara

50.000 - 55.000TL'ye A3 tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Küçük bagaj hacmi ve bebek eşyalarının sığmaması nedeniyle daha geniş bir HB model bakarken A3'te karar kıldım. Konunun uzmanları olarak 50.000 TL bütçeyle hangi modellere bakmalıyım yardımcı olur musunuz?

    Şanzıman otomatik olmalı. Bu konuda en çok neye dikkat etmek lazım? Ambition modelleri donanım bakımından sıklıkla öneriliyor. Bizim spor kullanış derdimiz yok. Klima, sunroof, ses sistemi vs. gibi konfor özellikleri ve aracın temizliği bizim için daha öncelikli.

    Şimdiden teşekkürler.



  • Hocam ben de aynı fiyat aralığında a3 bakıyorum. Genel olarak gördüğüm stronicteki kronik sıkıntı 2013'ten önceki kasalarda olabiliyormuş. Dediğiniz gibi ambition daha full ama attractionın da yeterli olduğunu düşünüyorum ben konfor olarak sonuçta audi. İkinci el fiyatlarından dolayı çok istesem de 2009'dan yüksek model temiz denecek bir araba pek yok. O yüzden 120 bin km'den az olmak kaydıyla hasarsız 2007 bir audi ambition iyi bir seçim kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 50-55bin bandında donanımlı bir araç bakıyorsanız tahminimce iki önceki kasa olmak durumunda ve bu şartlarda da temiz ve düşük km bulma şansınız azalır diye düşünüyorum. 8p kasa için ambiante/ambition ve attraction donanım kıyaslamasına bakarsanız ambiante/ambition fiyatına değip değmediğini değerlendirirsiniz. Şahsi kanaatim eğer almayı düşünüyorsanız illa donanım olsun diye iyice eski bir kasa ve eski verimsiz atmosferik 1.6 motor almak yerine, 8p 1.4T bakmanız. 55bin civarına temiz a3 8p 1.4T attraction bulabileceğinize inanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.