Şimdi Ara

5 YILLIK YAKIN ARKADAŞIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 yıllık yakın bir kız arkadaşım var, benim için kardeşten farkı yok. Çok değer veririm gerçekten. Lisede tanışmıştık ama lise 2 de samimi olmaya başladık aramız aşırı iyidi, sınıfta sevgiliyiz diye sanılıyordu ama asla o gözle bakmadım hiç. Lisede muhteşem bir dostluk geçirdik ama biraz alıngan mı diyeyim böyle biraz değişik bir huyu vardı, bende çok trip atan,çabuk sinirlenen birisiyim. Lisede böyle bazen o alttan aldı,bazen ben alttan aldım liseyi bitirdik. Üniversiteye geçtik ben Sakaryadayım, o İstanbulda. İlk başta yakın olmasına çok sevinmiştim bol bol görüşürüz demiştim onun da halası Sakaryadaymış bol bol görüşürüz tabi demişti. Ben 2-3 kere İstanbula geleyim falan demiştim yıl içerisinde hep bi işleri çıktı ertelendi öyle. Yani siz o kadar yakın olduğunuz birisine 1 gününüzü ayıramaz mısnız koca 1 yılda ? 1 yıl sadece smsle konuşma, ayda bi falanda telefon açıp konuşuyorduk öyle geçti. Yaz tatiline geçtik yazıyordum whatsapptan. Genelde mesajımı görüp(bilmeyenler için mesaj görülünce mavi tik çıkıyor) sonradan cevap veriyor. Bende açıkça demiştim bana bunu yapma diye. O da işte işim oluyor arada cevap yazmayı unutuyorum falan diyor. Yine mesaj attım 2 hafta önce falan mavi yaptı yazmadı, 3-4 saat sonra ben bunu görmemişim kusura bakma dedi. Mesaj attıktan 2 gün sonra tekrar yazdım yine gördü yarınki gün cevap yazdı. Bende şimdi görüldü yapıp daha hiç yazmadım oda yazmadı.Yani çok umursamaz davranmaya başladı.

Ama gerçekten çok yoruldum artık genelde alttan alan tarafın ben olduğunu düşünüyorum, hani o kadar samimiyiz olayları büyütmeyeyim diyorum ama üzülüyorum açıkçası. Genelde tartışmalarımızda ilk mesajı ben atarım, haklı olsam bile özür dilerim falan hep ben çabalarım ama artık dediğim gibi çok bunaldım artık hiç adım atmayıp onun biraz da çabalamasını bekleyeceğim. Sizce 5 yıllık bir arkadaşlık için yine alttan almaya devam etmelimiyim, yoksa kendimi üzmemelimiyim ne yapayım yani siz olsanız ne yaparsınız ?( LÜTFEN OKUMADIM, ÖZET GEÇ GİBİ SAÇMA YORUMLARINIZI KENDİNİZE SAKLAYIN).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mburakty -- 21 Temmuz 2015; 3:25:23 >

• Aynı durumu yaşadım.Fazla ısrarcı davranmadım.Cevap yazmazsa konusmak istemiyodur bosver dedim.Tam ümidi kesmişken arayıp özür diledi.
    Bence artık mesaj atma o atsın.Atmazsada seni düşünmeyen biri için üzülmenin manası yok
  • mburakty M kullanıcısına yanıt
    salla amaan de

giden gelseydi rahmetli dedem gelirdi
  • Bi erkek arkadaşı olmuş olabilir. Bende kendi kız arkadaşımın başka bir erkekle konuşmasını istemem. Bu kim olursa olsun.
    Belki sevgilisi konuşmamasini istiyordur, ama kız seni uzmemek için bunu direk söyleyemiyordur.
    Tabi bu bir ihtimal. Aklıma ilk bu geldi yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leame

Bi erkek arkadaşı olmuş olabilir. Bende kendi kız arkadaşımın başka bir erkekle konuşmasını istemem. Bu kim olursa olsun.
    Belki sevgilisi konuşmamasini istiyordur, ama kız seni uzmemek için bunu direk söyleyemiyordur.
    Tabi bu bir ihtimal. Aklıma ilk bu geldi yani

Bence de...
    Senle konusmak istemiyorsa bence birak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 21 Temmuz 2015; 13:29:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlari ona soylesene,kaybedecek neyin var?

• Kıza karşı boş değilsin kabul edelim,yoksa çokta umrunda olcagını sanmam en fazla mesaj atmaz sende atmazsın olur biter..neyse salla gitsin hocam,sana deger vermeyen birine sende deger verme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İpraam Tatlısesten geliyor :

aşıksın...
    aaaşıksıııınnn... aşıksıınnn... sen aşıksın arkadaş..
    Allah yardımcın olsun, derdine derman bulsun, laf aramızda kalsın sen aşıksın arkaaaadaşş
    teahhhhhh !

kız sevgili yapmış panpa. boşuna debelenme kendi kendine.
  • blackcoupe kullanıcısına yanıt
    Daha önce aşık olmasam tamam diyecem :D yok kardeşim cidden kardeş gibi görüyorum aşk falan asla yok
  • Leame kullanıcısına yanıt
    Yani 18 yıldır falan hiç olmamış saçma geliyor diyordu. Hatta 5 yılda bu konu 1-2 defa anca geçmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mburakty

Yani 18 yıldır falan hiç olmamış saçma geliyor diyordu. Hatta 5 yılda bu konu 1-2 defa anca geçmiştir

E hocam 18 yıldır olmamışsa hiç olmayacak anlamına mı geliyor. Bazı kızlar bu tür konuları erkeklerle konuşmayı sevmezler yanlış anlaşılmamak için.
    Benim ilk sevgilimin ilk sevgilisiydim. O da flört aşamasında bana böyle şeyler saçma geliyor falan diyordu. Azıcık halden anlayan, dili kızları çeken bir erkekle karşılaşmışsa fikri değişmiş olabilir. Ki zaten bu hayat yalnız geçmez Üniversiteye gidince anlamıştır o da bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün gelir herkes sevgilisini bulur kabuğuna çekilir.olay bu.dert etmemek lazım.kızdan zaten harbi dost olmaz.dostunsa zaten sevgilisi yoktur.sevgili yapınca gider zaten.çok kendini kaptırmamak lazım

• Leame kullanıcısına yanıt
    Bak şöyle birşey var şimdi mesaj atsam hiçbir şey olmamış gibi konuşur sonra ben bu umursamaz davranıyorsun konusunu açınca konuyu ben başlatmış olacağım için tartışmayı ben başlatmış olacağım ve suçlu ben olacağım. Sevgiliyi hiç sanmıyorum ama olsa da sorun edeceğini sanmam
  • Afedersin ama kız seni kullanıyomuş gibi geldi.Yani canı isteyince cevap veriyor sana.
    Zaten araya da mesafe girmiş.Bence artık yazma.Çok istiyorsa kendi yazar.
  • ben de hakkımı sevgili bulmuş seçeneğinden yana kullanıyorum. kız sevgilisi olmadığı için seninle vakit geçirmeyi seviyordu ama sevgilisi olunca sana gerek duymadığı için yavaştan uzaklaşıyor bence. tabii bu sadece varsayım.
  • aynı yoldan geçtik. hiç arama sorma derdini anlatmaya da kalkma kızı sil gitsin tamamen
  • Büyük ihtimal sevgilisi olmuş ama sevgilisi dahi olsa 5 yıllık bir arkadaşlık kenara atılmamalı. Yani sevgilisinden sonraki erkekler için araya mesafe koyabilir ama 5 yıllık arkadaşı olan birine bunu yapamaz. Daha fazla mesaj atmamanı öneririm kardeşim 1 gün o dönüp mesaj atarsa bilki sevgilisinden ayrılmıştır.
  • KayzerSozze kullanıcısına yanıt
    Yani kardeşim şuana kadar gelen yorumların büyük çoğunluğu bu yönde :)
  • demonspeople kullanıcısına yanıt
    Benim sevgilim varken sevgilim kıskanıyodu o arkadaşımı ben karşı çıkmıştım en yakın kız arkadaşım falan diye. Yani öyle bişey yapacağını sanmıyorum ama her zaman o yapmaz dediklerimiz yaptı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.