Şimdi Ara

aşk ve sevgi üstüne tespit yaptım fazla uzun değil gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok uzatmayacağım sıkılıyorsunuz okurken aşk bidefa kesinlikle var ancak aşk zararlı ve yanlış bişey çünkü bu aşk herkese olabilirsinz iyi birine yada kötü birine ancak ne olursa olsun o aşk sevgi değildir. Aşk ona sahip olma isteğidir saplantıdır. Ona sahip olduğunuzda sıkılmaya başlarsınız tıpkı yeni aldığınız birşey gibi peki aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız. Aşık olduğunuz kişiye asla acaba ile yaklaşmazsınız o bi takıntıdır o size değer vermesede ona sahip olmak için çabalarsınız aşk budur.

şimdi diyeceksiniz peki insanlar nasıl evleniyor aşk olmasa ne olacak hayır diyorum aşka hayır sevgiye evet çok sevmek evet çok sevmek iyi bi insanı çok seversiniz kendinize yakın gördüğünüz insanı çok seversiniz o çok değerlidir, ama o bi takıntı saplantı değildir o sizi belki sever belki sevmez ama sizi sevse karşılıklı sevginiz hiç bitmeyecektir bu sevgi arkadaşlıktan üste bi sevgidir işte bu yüzden karşılıklı sevgiyi arayın dostlarım iyi birisini bulun ve onu sevin

hoşlanmami dediniz o ne aşkdır nede sevgi o sahip olmadığınız bişeyi görüp imrenmek gibidir hepiniz manken falan vs hoşlanrırsınız ama ne ona sahip olmak istersiniz nede bir saplantıdır sizin için nede onu seversiniz. Sağlıcakla kalın dostlarım

not:ask fm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 6 Temmuz 2014; 21:36:46 >

• Durumuna üzüldüm hocam kim aldattı pm ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambargo A kullanıcısına yanıt
    dostum aşık da oldum hoşlanmada yaşadım sevmenin ne olduğunuda biliyorum yaşın danötürü sana bişey ifade etmediğini biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

çok uzatmayacağım sıkıcı olyor aşk bidefa kesinlikle var ancak aşk zararlı ve yanlış bişey çünkü bu aşk herkese olabilirsinz iyi birine yada kötü birine ancak ne olursa olsun oaşk sevgi değildir aşk ona sahip olma isteğidir saplantıdır ona sahip olduğunuzda sıkılmaya başlarsınız tıpkı yeni alydığınız birşey gibi peki aşkık olduğunuzu nasıl anlarsınız aşık olduğunuz kişiye asla acaba ile yaklaşmazsınız o bi takıntıdır o size değer vermesede ona sahip olmak iin çabalarsınız aşk budur.

şimdi diyeceksiniz peki insanlar nasıl evleniyor aşk olmasa ne olacak hayır diyorum aşka hayır sevgiye evet çok sevmek evet çok sevmek iyi bi insanı çok seversiniz kendinize yakın gördüğünüz insanı çok seversiniz o çok değerlidir ama o bi takıntı saplantı değildir o sizi belki sever belki sevmez ama sizi sevse karşılıklı sevginiz hiç bitmeyecektir bu sevgi arkadaşlıktan üste bi sevgidir ama işte bu yüzden karşılıklı sevgiyi arayın dostlarım iyi birisini bulun ve onu sevin

hoşlanmami dediniz o ne aşkdır nede sevgi o sahip olmadığınız bişeyi görüp imrenmek gibidir hepiniz manken falan vs hoşlanrırsınız ama ne ona sahip olmak bir saplantıdır sizin için nede onu seversiniz sağlıcakla kalın dostlarım

Ağzını yiyim senin (o anlamda değil ) cuk diye anlatmışsın.Aşkın ömrü 6 ay karşılıklı sevgi sonsuz.

Belliki efkarlısın al bu iyi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 6 Temmuz 2014; 18:58:03 >

• Hocam tespitlerinizde son derece haklısınız bende katılıyorum bunlara birde size bir şey sorucam aşik olduğumuz kişiye aşkimiz bitince ne olur peki ?aniden uzaklasmami yoksa aşık olduğumuz kişiyi çok sevedebilirmiyiz?

• eyvallah hocam sizinde yaşanmışlığınız çok herhalde insan yaşadıkça öğreniyormuş gerçekten
  • Ambargo A kullanıcısına yanıt
    aşk biraz zar atmak gibidir hocam iyi birisi ise onda kendini bulduysan çok seversin zaten ama benim gibi yanlış birine aşık olup hemde çok yanlış birine olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşka inanmam sevgiye inanırım ; aşk denen kavram bana göre kısa bir süre olmak üzere sadece kendini kaptırmadır yani buna aldanma diyebilirsiniz. Bana göre sevgi vardır, kendinizi gördüğünüz veya sizi tamamlayabileceğini düşündüğünüz yanında mutlu olduğunuz kişiiyi seviyorsunuzdur. Sevgide zamanla gelişir inişleri çıkışları olabilir kötü olaylar yaşabilirsiniz ama gerçekten sevdiğiniz birini bana kalırsa mümkün mertebe bırakmamaya çalışın. Onun da sizi sevebileceğini düşünüyor iseniz pes etmeyin...
  • Mephisto Pheles kullanıcısına yanıt
    özetlediniz hocam
  • Keşke noktalama işareti kullansaydın
  • thestell kullanıcısına yanıt
    dikkat etmemişim hocam kusuruma bakmayın
  • Hâlâ yaşamadığın için böyle sanıyorsun belki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.