Şimdi Ara

5 Yıl Sonra Xbox360 için Geç Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox360 alacaktım ta ki paramı başka bi yere harcayana kadar galiba 5 yılda anca biriktiririm bu gidişle de. neyse xbox360'ın ömrü ps2 gibi uzun olur mu sizce? yani 10 yıl oldu hala ps2 alıp oynayan var ben de dahil. yoksa o zamana kadar "ohooo emülatörü çıkar ne diyon hacı" mı dersiniz

ömürlük alınmıyor sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 1 Haziran 2010; 21:38:10 >
    biraz spontan ol yav

günde 50kr atsan 5 yılda 900 küsür lira eder
    xbox'un fiyatı zaten şu anda 400-450

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 1 Haziran 2010; 21:39:10 >
  • Bende daha gectigimiz Aralik aldim konsolu ps3 u avrupada ilk ciktigi zaman almistim Xbox360 kesinlikle MUKEMMEL oyun oynamak tam bir zevk evet controller i pilli evet dahili kablosus alicisi yok belki dvd kullaniyor hatta dvd yuvasi disari cikiyor ps3 un tum teknolojik donanimlarinin aksine biraz ilkel gibi fakat o gamepad ile oyun oynamak o live da online oynamak bambaska kaldi ki Natal cikiyor kisin natal ile ve cikmis cikacak diger oyunlarla min 3 yil goturecektir sizi KESINLIKLE ALIN ve FW atmayin az oyun oz oyun alin online oynayin

2012nin sonunda finiş olacağını düşünüyorum 360ın,en azından grafiksel anlamda,Natal Matal onu bilemem

Playstation 2 nin 10 yıllık ömrü falan olmadı,sadece SONYnin desteğini kaybetmedi o kadar, bana göre multiplatform bi oyun,konsolun gücü yetmediği için o konsola ayrı olarak yapılıyorsa o konsolun ömrü zaten bitmiştir,artık günün teknolojisini yakalayamıyor demektir,Playstation 2nin ömrü 2006da bitti....

Orijinalden alıntı: 12henry14

benim anlamadığım nokta şu
    sen şimdi mi alcaksın konsolu yoksa 5 yıl sonramı
    eğer 5 yıl sonra alacaksan hayatının her alanında böyle uzun vadeli planlar mı yapıyorsun
    biraz spontan ol yav

günde 50kr atsan 5 yılda 900 küsür lira eder
    xbox'un fiyatı zaten şu anda 400-450

yahu televizyon falan aldım yıllardır yaptığım emeklerimle konsol almaya para kalmadı

edit: evet 5 yıl sonra alacam bu gidişle dedim bu gidişleden kastım da maddi durumum fazla iyi değil daha ziyade masraflardan bir şey kalmıyor bana arkadaşın dediği gibi günde 50kr 50kr biriktirsem işte 3-4 yıla alırım herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caladbolg -- 1 Haziran 2010; 21:58:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Kesinlikle geç değil. Xbox 360'ı kap ve oyun dünyasında uçuşa başla

+360
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • 2006 da cıktı sanırsam konsol 4.yılı gelişen oyun sektöründe bence değişmesi lazım final fantasy 13 3 dvd bundan bir 2 sene sonra daha cok gb kaplıcak oyunlar cıkacak napıcak o zman 10 dvd mı olcak en azından bluray a gecmesi lazım xbox ın tamamen atlamıyorsa bir üst seviye rakam sallamadır takılmasın kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OknTskn -- 1 Haziran 2010; 22:03:07 >
  • Eğer bu tarz konsol almamışsan bence alman ve bu jenerasyonun geldiği nokta ve ilerlemelerini gözlemlemen çok iyi olur ben 1 ay önce ps3 aldım.Oyunum 12 oldu şimdiden takas veya 2inci el forumdan almaya çalışıyorum.Xbox360 alıcam sırf natal için yanına kardeş gelicek ps3 e oyunları oynadıkça geç kalmakdan ziyade almadığına üzüleceğin yılların acısını çıkar derim Suyunu çıkarırsam wii de alıp biraz oyun grup oyunları atarız rabbit oyunu oynattı arkadaş aya ulaşmaya çalışan 2 delinin hikayesi wii alasım geldi

Kısacası pc den çok farklı bir deneyim yaşarsın online tadına varırsın

• Guardian of the Dark

kesinlikle katılıyorum sana.
    bencede bahsettiğin olay şu anda xbxın kırılma noktalarından biri olacaktır..natalı matalıda gelse şu anda kullanıyor olsak bile şu anda 1-2 tane 4 dvdlik olan oyunlarında 15 tane olmasıyla bu acı gerçek gün yüzüne cıkacaktır. bence bu olayın herkesçe anlaşılması ve bluray yada daha hacimli bir mesyaya geçilmesi natalda gelse yinede 2 seneyi bulur..hadi en fazla 3 sene ömür biçiyorum ama bence 2 sene..sonrada oyun desteğinin kesilmesiyle bu sevdada biter. yeni sevdalar başlar

şu andan itibaren 5 sene sonrası ise bence daha vahim olacak.. DLC mantıgıyla oyun satacaklarını ve live ile gelen online aylık aidat ücretlerinden gelir saglayacaklarını dşünüyorum.. 5 sene sonra bluray medyaya bile OYUNLAR İÇİN gerek duyulmayabilir.. çünkü dünyanın neredeyse tamamında online oyun alt yapısı kuvvetli olacak ve oyunları medya aracılığıyla oynayacağımızı düşünmüyorum..

• Zararın neresinden dönersen kârdır.Geç sayılmaz birsürü oynaman gereken oyun var.
  • yok 10 dvd olacakmış yok 15dvd olacakmış arkadaşlar şu an 8.5gb oyunlar için yetrli bir büyüklük birkaç oyun 2 yada 3 dvd olacak oda olur zaten ki bunun bir anlamı yok,ps'de var ama elmi sürmüyorum,aletden zevk alamıyorum bugün ssf4 oynayayım dedim p3'de deli oldum akuma'nın hareketini yapayım diyorum çıkarana kadar anam ağlıyor gamepad allahlık,360'ın gamepad'i makinayı almak için iyi bir etken,birde bu aletde büyü var aldınmı bir daha bırakamıyorsun
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Al ya al kaçarmı...

+1903

ben aldım memnunum.. alalı 3 gün oldu

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • Mıcrosoft ekım ayında natalı cıkartıyor. Bu konsol omrunu tamamlamıs olsa! sence, Mıcrosoft bu teknolojıyı bır sonrakı nesılde kullanmazmıydı?? Ayrıca, xbox ıcın onceden cıkmıs bır cok oyunu oynamadıysan ve bundan sonra cıkacak oyunları goz onune alırsan sana cevabım gec kalmadıgın yonundedır. Ayrıca; Ben 2008 yılında Xbox aldım. Almadan once gamespottan daha once cıkmıs butun oyunları ınceledım. 2005 ıle 2008 yıllları arasında cıkmıs olan bır cok oyunu aldım. Ornegın: Dead Rısıng - The Bourne Conspiracy gıbı. Bugun bıle bu oyunlar grafık olarak gunuz standartlarında. Dead Rısıng, Xbox'sın cıktıgı ılk donemlerde cıkan bır oyun. Bence muhtesem bır oyun. Bugun Xbox alsan gunumuz oyunlarına gelene kadar en az 30 oyunu alman gerekır. Bu da sana 1 sene oyun keyfı yasatır.

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Al ya al kaçarmı...

+1903

ben aldım memnunum.. alalı 3 gün oldu

Hayırlı olsun

Bu gidişle bende Xbox alacağım galiba

@Caladbolg
    5 yıl sonrası X360 için geç olur bence

pek güzel oyun yoktu 2009 ve öncesi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.