Şimdi Ara

5 yıl boyunca 0 km araç satılmasa!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.elde müthiş bir yığılma var.5 yıl boyunca sadece 2.eller el değiştirse böyle bir sirkülasyon olsa ve 5 yılın sonunda 20 yaşından büyük araçlar trafikten men edilse nasıl olur?etkileri nasıl olur?benimki kötü bir fikir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ooohh Benim araba şuan 100 etse 150 ye koyarum ben sonuçta sıfırı yok. Ben satana kadar en yenisi bu. 2. el piyasası uçar uçurtma olur.
  • Benim senede 30 bin yaptığım yani toplamda 150 bin km kullandığım DSG'yi alacaksan gel yapalım böyle bir şey var mısın ?

2.elde millet kazıklıyor

0 alınca hükümet kazıklıyor

Yani her türlü birileri kazıklamaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 4 Eylül 2018; 18:14:56 >
  • Devletin işine gelmez

• Memleket hurda pazarına döner

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişmemiş parçası bir tek radyo olan arabaları sıfır fiyatına alırız artık
  • Yetkili servislerin ücretleri aşırı derecede artar. Servisten kaçan insanlar sanayiye hücum eder. Sanayide zaten ahlâkı olmayan esnaf bir de paraya doyarsa işler o zaman perişan bir hâl alır. Parayla da adam gibi iş yaptırılamaz. Sanayideki bu rezilliği de gören halk bu sefer de YouTube'a hücum eder ve arama bölümüne yazar:
    "How to change the oil and oil filter on Citroen Saxo". Sonra millet kendi işini kendi görmeye başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 4 Eylül 2018; 18:42:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Yetkili servislerin ücretleri aşırı derecede artar. Servisten kaçan insanlar sanayiye hücum eder. Sanayide zaten ahlâkı olmayan esnaf bir de paraya doyarsa işler o zaman perişan bir hâl alır. Parayla da adam gibi iş yaptırılamaz. Sanayideki bu rezilliği de gören halk bu sefer de YouTube'a hücum eder ve arama bölümüne yazar:
    "How to change the oil and oil filter on Citroen Saxo". Sonra millet kendi işini kendi görmeye başlar.
    Hocam yetkili servisi de birşey zannetmeyin. Araca zarar vermeden ve sizi sinir hastası etmeden araç teslim ettiklerini görmedim. Tabi kendi adıma konuşuyorum (Peugeot). Çalışan eleman profili 18-25 yaş arası tecrübesiz çocuklar. Atölyeye girip birgün bakın isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanları şimdiden görebiliyorum:

Cümleten SA, aracım nadir bulunan comfortline paket Golf’tür. Yalnızca 3 parça boyalı 2 parça değişenli fiyat son 198 bin olur takas fiyatım 245 bin’dir kaçırılmayacak fırsat

Boş arama yapanın canını sıkarım herkeze hayırlı satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam yetkili servisi de birşey zannetmeyin. Araca zarar vermeden ve sizi sinir hastası etmeden araç teslim ettiklerini görmedim. Tabi kendi adıma konuşuyorum (Peugeot). Çalışan eleman profili 18-25 yaş arası tecrübesiz çocuklar. Atölyeye girip birgün bakın isterseniz.

Alıntıları Göster
    Hocam ben Hyundai servisinden memnunum açıkçası ama en son dolar vs olaylarından sonra servisler de nasibini aldı. Gittiğim hyundai servisinde arabamı görebiliyorum. Camın arkasında iş yapıyorlar. Bekleme odasında da servisin içini gösteren kamera var.

Şimdi şöyle düşünün. Benim aracım hyundai i10. Sizce sanayideki bir usta hayatında kaç defa i10'un baskı balatasını veya triger zinrcini değişmiştir? Servisteki elemanlar her ne kadar genç de olsalar sürekli aynı araçlara baktıkları için o modellere hakimler. En azından benim gördüğüm öyle. Serviste garantiden triger zincirim, direksiyon airbag sargım değişti. Yapılan işçilikten memnundum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Hocam ben Hyundai servisinden memnunum açıkçası ama en son dolar vs olaylarından sonra servisler de nasibini aldı. Gittiğim hyundai servisinde arabamı görebiliyorum. Camın arkasında iş yapıyorlar. Bekleme odasında da servisin içini gösteren kamera var.

Şimdi şöyle düşünün. Benim aracım hyundai i10. Sizce sanayideki bir usta hayatında kaç defa i10'un baskı balatasını veya triger zinrcini değişmiştir? Servisteki elemanlar her ne kadar genç de olsalar sürekli aynı araçlara baktıkları için o modellere hakimler. En azından benim gördüğüm öyle. Serviste garantiden triger zincirim, direksiyon airbag sargım değişti. Yapılan işçilikten memnundum açıkçası.

Alıntıları Göster
    Hyundai özelinde haklısınızdır hocam. Tek tük işini ciddiye alan servis vardır mutlaka. Hatta marka değil servis diyorum direkt farkında iseniz. Yoksa aynı markanın X şehrindeki servisi ile Y şehrindeki servisi arasında çok fark olabiliyor biliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Eylül 2018; 18:59:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hyundai özelinde haklısınızdır hocam. Tek tük işini ciddiye alan servis vardır mutlaka. Hatta marka değil servis diyorum direkt farkında iseniz. Yoksa aynı markanın X şehrindeki servisi ile Y şehrindeki servisi arasında çok fark olabiliyor biliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Haklısınız hocam. Servislerin şubeleri bile çok fark ediyor.

• Cari açık azalır, bazı distribütörler batar, bolluk zamanı 3 yılda bir aracını yenileyen vatandaş akıllanır ve savurgan toplum özelliklerini bırakırız.

• valla ikinci el de uçmuş. ocak'ta 69 bin'e aldığım aracın şu an 85 bin lira civarlarında ikinci eli...
  • https://www.uludagsozluk.com/k/doblonun-120-bin-olduğu-ülke

Enişte alert.

• Ülkede araba satamayan / satamayacak olan firmalar tamamen çekilir. Sonrası şenlik yeri. E sıfır araba da yok. Allaah benim S40'ı 50 binden koyarım ilana.
  • şu anda, ya da şu iki üç aylık süreçte sıfır satışları nasıl acaba? fark etti mi doların uçması. maalesef artık yükselmesi diyemiyoruz.
  • Sanırım benimki kötü bir fikir!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.