Şimdi Ara

5 senelik iliskim bitti sehrimi terk ediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan otobusteyim izmire gidiyorum 5 yillik iliskim bitti yaz tatili icinde tartismalarla basladi sakalasirken kiz ayrildi ayni sehirde bir suru animiz oldu. Ilk zamanlar cok kotu degildi geri doner dedim ama zaman ilerledikce 3 ay oldu ufak konusmalarimiz disinda oda en son 1 2 ay once ve bana sadece istemiyorum seni sevmiyorum gibi seylerdi. Baska bisiy olmadi kiz engelledi heryerden no sunu deismis facede acmiyo ulasamiyim diye. Ve 3 ay gecince artik anladim donmeyecegini kopek gibi seviyormusum meger asikmisim ben bu kiza ve artik dayanamaz oldum her saniyem icimi dahada daraltiyodu dusunmedigim 1 saniyem gecmiyodu surekli resimlerimuze bakip uzuluyorum. Kiz 1 bu sene sonunda 4 yllik uniyi btrms ogretmen olup gidicek muhtemelen bidahada donmez bana ve karsilasmayiz en iyisi ben gidiyim acikcasi ( kaçıyım) buralardan dedim gercekten kaciyorum yoksa kafama takinti ettim deliriyorum resmen delirtiyor beni inun yoklugu daha dayanamayip ya kiza zarar vericegim cekip vurucam bicakliyicagim yada boyle seyler kisaca oldurucem yada gozumu karartip konustugu felan varsa hepsini toplu oldurucektim. Kendim ölü gibiyim zaten 3 aydir bombos bi hayat yasiyordum yani kendimi bile oldursem pismanlik duyicagim hic bisiy yok keske olsem diyorum zaten. arabami bile almadim cuzdanimda sadece kizin bir tane resmi ve 3.5 kurus paradan baska hic bisiy yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aman, nereyi terk edersen et, ama kendini terk etme!

• Resim aticam ama yuklenmiyir foruma neyse sonra atarim o zaman

• Bi' kız için kendini öldürmeye gerçekten değer mi arkadaşlar ? Ayrıca ne olacak kendinizi öldürünce, hadi kendinizi geçtim ailenizide mi düşünmüyorsunuz ? Boşuna mı büyüttü yoksa aileniz sizi ? "Olan olmuş, o kaybeder" diyip hayatınıza onsuz da devam edebildiğinizi bilmeniz gerekir. Hayat devam ediyor sonuçta, daha bir sürü başka insan tanıyacaksınız. Lütfen mantıklı düşünmeye çalışın.
  • Ne iş yapıyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HER YENİ SEVGİLİNİ ÖNCEKİNDEN FAZLA SEV.
    EVLENİNCE DE EN ÇOK EŞİNİ SEV.
    BÖYLELİKLE HİÇ KAYBETMEZSİN KARDEŞİM.
  • Dostum bende 3 yıla yakın süren bir ilişkide terk edildim. Dediğin gibi, hakikaten bende çok seviyormuşum be. Ama senin gibi şehiri terk edemiyorum. İşime yoğunlaşmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum zombi gibi geziyorum ortalıkta...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanların bir başka insan için bu denli saçmalıklara giriştiği kafa yapısını çözdüğüm gün bir yaşıma daha gireceğim.

• Sizi sevmeyen istemeyen bir insan için yaşadığınız şehri nasıl değistiriyorsunuz? Boyle vazgecmeleri,pes etmeleri anlamıyorum hiç mi değeriniz yok? Kıytırık bir kız, dünyanız bu kadar mı küçük :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

Sizi sevmeyen istemeyen bir insan için yaşadığınız şehri nasıl değistiriyorsunuz? Boyle vazgecmeleri,pes etmeleri anlamıyorum hiç mi değeriniz yok? Kıytırık bir kız, dünyanız bu kadar mı küçük :)

İster sevgili olsun ister dost ister basit bir arkadaş beş yıl sonra sudan bir sebeple görüşmeyi kesse karşınızdaki hiç mi bir şeyler hissetmeyeceksiniz dünyanız bu kadar mı küçük diyor bir de ...

• O 5 sene icinde yasadgmi tartismalarin vs verdigi skntilarinda etkisi var o sakalasma felan bahanesi oldu boyle yapmamasi lazimdi. Bana boyle aacmalikmibolur vs diyenler. Haklilarda
    Ama birine hayatinizi baglayip onu oyle sevdikten sonra boyle bisiy yasayan anlar halimi dusunsenize her saniye onla geciyo bi amaciniz yokken size amac veriyo yasam sevinci veriyo sonra birden hersey bitiyo

• Dostum bu durum herkesin başına gelebilir kendini güçlü tutmak zorundasın.Beynine söz geçirmeye çalış, başka uğraşlar bul mutlaka ve daha kolay unutmanı sağlayacaksa başka birisini bulup yoluna devam et çünkü hayat devam ediyor.Zamanla acın sona erecek mutlaka zamana bırakmalısın.
  • arkadaslar ne is yapiyosun diye sornussunuz bi is bulup kactim sehirdeb . Kiz benden ayrilir ayrilmaz bi meslege girdim sirf o sehirden ordan kaciyim diye

• Arkadaşın üzülmesine bir şey demiyorum. Yazımı tam anlayamamışsınız. Yaşadığı şehri terk edebilecek kadar üzüntü duymak abartılı diye düşünüyorum. Bir insanın yaşadığı şehri bırakıp gitmesinin ne demek olduğunun farkında mısınız? Dünyanız bu kadar küçük mü derken ne demek istediğimi de anlamamışsınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 18 Kasım 2015; 0:43:09 >
  • iyi bir karar vermissin.hayirli olur insallah.

• Hocam bu kadar çok seviyosan bırakma peşini derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFSU

He sen git şehri terket kızın egosu daha da kalksın "aha bu salak dayanamayıp şehri terk etmiş bir de" diye millete anlatsın.

Aciz olmayin lan.Bir de erkek olacaksınız 5 sene falan tamam da,karsi daki kız 5 seneyi bir çırpıda silip atabilmiş ve artık seni istemiyorum diyorsa,

EZIKLIGIN ALEMI YOK.

Hocam haklısın sonuna kadar. Unutulmaz diye bir şey yok unutulur elbet.Kız milleti erkek ne kadar acı çekerse o kadar bi yeri kalkıyor.Yani kendilerini bi şey zannediyor.
  • nerdesin birader ?
  • alpa07 kullanıcısına yanıt
    izmirdeyim allah bir kapı kapatıp bir kapı açtı şuan hayatımı tamamen değiştirmem için bir şans verdi resmen. hiç bi zaman inancınızı kaybetmeyin arkadaşlar
  • Şuan bende bir hiç uğruna ayrılmanın esigindeyim,
    Verilen sözlerde döneklik yapılıyorsa kırmızı cizgilere dikkat edilmiyorsa ne kadar sevsende olmuyor, yerin dibine batsin bu kadar kolaymi diyor insan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.