Şimdi Ara

5 senede çöktüm yaşlandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerden geldiğimde filinta gibi delikanlıydım askerde üstümde otuz kilo yük elimde makinalı tüfek dağ bayır demeden gezerdim tık demezdim.Aradan geçen 5 sene içinde bayağı çöktüm.Sigara felanda etkili oldu yokuşları çıkarken tekliyorum 60 model arabalar gibi, göbek felan çıktı hafif, saçlar uzun ama çok dökülüyor stresden, yüzüm felan bayağı çöktü yaşlandım resmen.Kimlikte askerlik zamanından kalma 20li yaşlarımda çektirdiğim bir fotoğraf vardı, geçen devlet dairesinde bir işim vardı onu halletmeye gitmiştim saç sakal birbirine karışmış tabi birde çökmüşüm doğal olarak memur fotoğraftaki kişinin ben olduğuma inanmadı üç dört kere bu sen misin diye sordu evet dedim tekrar ederek şimdi bu senmisin gerçekten felan dedi, yeni tip ehliyetdeki yeni fotoğrafı gösterdim de öyle inandı.Tek iyi yanı eskiden çok küçük gösterdiğim için sakal felanda yoktu tabi 20 li yaşlarda çok fazla çevirmeye giriyordum, 20 yaşında 16 17 gösteriyordum.Şaka değil gerçek hatta bir keresinde tam kontağa bastım arabayı çalıştırdım daha mahalleden sokaktan çıkmadan arkamdan gelen polis durdurmuş ehliyet ruhsat sormuştu.Şimdi ise 25 yaşımda 35 gösteriyorum.Tek iyi yanı artık zırt pırt çevirmeye girmiyorum hepsi bu.Onun dışında yaşlandığını hissetmek çok boktan bir durum.Çok değil 4 5 sene daha yaşarsam 30 olacağım ozaman ne olacak belli değil.Şimdiden kazık kadar adamlar bana abi felan demeye başladı 5 sene sonra da amca diyecekler herhalde :( moralim bozuluyor.Spora felan başlıyıcam saçı sakalı kesicem yakında, ileride 35 yaş üstü göbekli elinde tespihle dolanan " eskiden buralar hep dutluktu yeğenim bilin mi?" diyen emmilerden olmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8D122BA5 -- 21 Ekim 2019; 3:56:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değiştir tabi kendini,yenile ve sigarayı bırak.Emin ol ruhunda gençleşir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EienV

Değiştir tabi kendini,yenile ve sigarayı bırak.Emin ol ruhunda gençleşir
    6 senedir günde bir paket içiyorum askerde başlamıştım. Bir keresinde bırakmayı denedim iki hafta felan içmedim hiç aklıma bile gelmedi sigara sonra biriyle tartıştım çok öfkeliydim sinirime yenik düşüp yaktım.Yine bırakmayı deneyeceğim hatta kararlıyım bu sefer bırakıcam inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8D122BA5

6 senedir günde bir paket içiyorum askerde başlamıştım. Bir keresinde bırakmayı denedim iki hafta felan içmedim hiç aklıma bile gelmedi sigara sonra biriyle tartıştım çok öfkeliydim sinirime yenik düşüp yaktım.Yine bırakmayı deneyeceğim hatta kararlıyım bu sefer bırakıcam inşallah.

Alıntıları Göster
    Bıraktığında aklına bile gelmiyorsa ne duruyorsun hocam,bağımlı bile olmamışsın,bu kez bırakırsan kesin bırakırsın eminim.Ama birine sinirlendin diye tekrar yönelme,sinirini atabileceğin spor gibi uğraş edin,ne zaman moralim bozuk olsa ağırlık çalışırım,huzur gibi bir şey benim için

• Karakter meselesi detaya fazla takılan insanlar çok stres topluyor. Cool takılmak lazım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlacın sende bırak şu illeti sigaranın sana hiç bir faydası yok. Ben 10. Cu ayımdaykm. Kafamda bitirdim sigarayı. Hastahane köşelerinde sürünmek istemediğim için bir uyuşturucu bağımlısı gibi yaşamak istemediğim için ailem için kendim için bıraktım. Stres seviyem net bir şekilde azaldı kafam artık dumanlı değil. Omega 3 takviyeleri al sağlıklı beslenmeye bak abartmadan hayattan keyif almaya bak kendine zulmetme. Bu vücut bize emanet ona zarar vermeye hiç birimizin hakkı yok.

• Sigara yerine elektronik icmek cok fark ettiriyor, benim oksuruk nobetlerim oluyordu, hiriltilar geliyordu nefes alirken, hepsi gecti elektronik ile.

Onun disinda duzenli beslenip her gun uykunu alip biraz da kardiyo yapsan hicbir seyin kalmaz, yasli degilsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.