Bildirim
5 Şanslı İnsan DS5 Ve Sonrasında DS23
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
M-Ü-K-E-M-M-E-L Makine....
Ben de sabırsızlıkla denemek istiyorum. Son yıllarda beğendiğim en iyi 3. tasarım. -
Merakla beklediğim araçlardan biri. Lakin fotoğraflarda daha şık gibi duruyordu sanki. -
vitesi ne bunun -
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Ben de sabırsızlıkla denemek istiyorum. Son yıllarda beğendiğim en iyi 3. tasarım.
ilk ikisini merak ettim şimdi -
-
quote:
Orijinalden alıntı: dnz60
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Ben de sabırsızlıkla denemek istiyorum. Son yıllarda beğendiğim en iyi 3. tasarım.
ilk ikisini merak ettim şimdi
Evo X
CLS
DS 5
-
Sıradaki arabam bu olsun isterim. O kadar güzel, o kadar çekici ki, kullananları kıskandım resmen. Ooooof of... -
Citroen aşmış.. -
Şu ds serilerinin her biri on numara. Özellikle de 5 -
Citroen'i sevmem ama DS5'in tasarımına bayıldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
DS23.
Benim aracım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1973-citroen-ds-23-orjinal-palas-81693322/detay
Aklımı kaçırıcam...Bu benim olmalı, ama nerde.
-
Ds5 ap ayrı nokta ya müthiş bayıldım 2 -2,5 yıl sonra kesin alıcam -
Çok iyi -
DS'ler sayesinde konsept tasarımlı araçları yollarda görür olduk, söylemeden edemeyeceğim. Başta Toyota olmak üzere birçok marka feyz almalı şu durumdan. -
son yıllarda piyasaya çıkan en iddalı tasarımlardan biri. tek kelime ile MÜKEMMEL...
umarım o rezil mcp şanzımanı koymazlar şu araca. -
fotolarda daha çekici duruyordu, video da o kadar begenmedim..bakalım gerçekte nasıl olacak -
ds seri ile baya bir fanetik kazanacak citrieon
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- citroen şasi no ile araç özellikleri sorgulama
- kalorifer bir taraf sıcak bir taraf soğuk üflüyor
- citroen c1 otomatik vites nasıl
- lpg gaz kesici arızası
- replika jant
- en çok satan suv 2025
- hasar kaydı sorgulama ücretsiz
- byd türkiye"de hangi modelleri üretecek
- honda civic 2022 fiyat listesi
- en iyi yaz lastiği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X