Şimdi Ara

5. Nesil ipodum sonunda elime ulasti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar abim bi hafta once amerikadan 5. Nesil mavi ipod touch getirdi hatta su an ipodumdan yaziyorum ehehe.
    Oncelikle fiyati 318 dolara denk geldi vergisiyle birlikte cihaz mukemmel hafif ve ince.
    Ekran performansi olarak eski ipodla yan yana konulunca ikisinin de retina ekran olmasina ragmen bariz farklar mevcut yeni ipod oldukca basarili bu konuda.
    Mavi renk aldim ve acikcasi cok memnunum arkasi ve ekrani cizilmeye oldukca dayanikli. Yaninda da gelen applein The Loop olarak adlandirdigi bileik ilg aldigimda hosuma gitmisti ancak bi iki gun yanimda tasiyince pek de kullanisli olmadigini hatta kulaklik kablosuyla karisinca oldukca can sikici olabiyor. Performans olarak eski ipoddan cok daha iyi tabi ram ikiye katlanmis ayrica 4stekiyle ayni olan a5 chie geliyor cihaz elinize bunlar benim izlenimlerim paylasmak istedim herkese siddetle tavsiye ederim 4. Nesil almayi dusunuyorsaniz metroda elinde yeni ipod olan bi insan gorunca hissedeceerinizi dusunun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küçük inceleme için teşekkürler. Ben de 4g'den yazıyorum su anda. Ama is bulunca hemen bir 5g taksidine gireceğim.

• amerikadan alınca türkiyede kayıt ettirmedende kullanıla biliyomu yani iphone alınca simkilitli oluyo ipod ta öyle bi sorun yok demi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_2000

amerikadan alınca türkiyede kayıt ettirmedende kullanıla biliyomu yani iphone alınca simkilitli oluyo ipod ta öyle bi sorun yok demi

ipod telefon degil hocam.
    pasaport kaydina gerek yok.muzik calar bu

• Teşekkürler inceleme için ben de çok sabırsızlanıyor üstelik daha önce ios cihaz kullanmadığım düşünülürse

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanerdogdu

Arkadaslar abim bi hafta once amerikadan 5. Nesil mavi ipod touch getirdi hatta su an ipodumdan yaziyorum ehehe.
    Oncelikle fiyati 318 dolara denk geldi vergisiyle birlikte cihaz mukemmel hafif ve ince.
    Ekran performansi olarak eski ipodla yan yana konulunca ikisinin de retina ekran olmasina ragmen bariz farklar mevcut yeni ipod oldukca basarili bu konuda.
    Mavi renk aldim ve acikcasi cok memnunum arkasi ve ekrani cizilmeye oldukca dayanikli. Yaninda da gelen applein The Loop olarak adlandirdigi bileik ilg aldigimda hosuma gitmisti ancak bi iki gun yanimda tasiyince pek de kullanisli olmadigini hatta kulaklik kablosuyla karisinca oldukca can sikici olabiyor. Performans olarak eski ipoddan cok daha iyi tabi ram ikiye katlanmis ayrica 4stekiyle ayni olan a5 chie geliyor cihaz elinize bunlar benim izlenimlerim paylasmak istedim herkese siddetle tavsiye ederim 4. Nesil almayi dusunuyorsaniz metroda elinde yeni ipod olan bi insan gorunca hissedeceerinizi dusunun derim.

vergi ücreti ne kadar ödediniz? toplam ne kadar tuttu?

• Ipod 5g fiyatının 299 dolar olduğu artık her yerde yazıyor. Arkadaş 318 dolara aldığına göre biraz matematikle cevabı bulabilirsiniz :) Benden kıyak olsun 570 lira tutuyor. İçinde 34 lira vergi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 24 Kasım 2012; 13:33:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanerdogdu

Arkadaslar abim bi hafta once amerikadan 5. Nesil mavi ipod touch getirdi hatta su an ipodumdan yaziyorum ehehe.

vergiyi gümrükte mi aldılar o nasıl iş arkadaş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.