Şimdi Ara

5 ms monitörde lag (gecikme) olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 5ms fena değil input lag testi önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuscleTower kullanıcısına yanıt
    nasıl test etcem o sıkıntı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof6720

5 ms monitörde lag (gecikme) olurmu

bunu düşünüyodumda
    http://www.hepsiburada.com/liste/asus-vx279h-27-5ms-analog2xhdmi-mhl-full-hd-ips-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd802099&categoryId=60000209#engine=visilabsengine=visilabs#engine=visilabs

ikiside iyi umarım bunlarda oynayabilcek ekran kartınız vardır

• Arayüz gecikmesi monitörün ölçekleyicisinin hızıyla alakalı olabilir, monitör hız aşırtmasıyla bir nebze aşılır. Bir de piksel gecikmesi var: işte reklamlarda çok birşey ifade etmese de 5 milisaniye yazan değer, eğer yavaşsa gölgelenme(renk gecikmesi) yok aksine fazla hızıysa ters gölgelenme(renk atlaması) olur. Onda genelde orta karar en iyisidir, pek düzelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 5 Şubat 2015; 0:12:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 Görüntü Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Cs 1.6 düşük fps problemi
    17 yıl önce açıldı
    cs 1.6 lag sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunları alacağına VG248QE alabilirsin.
  • Arayüz gecikmesi 0.7 ms, ortalama piksel dönüşümü 4.2 ms, 96% sRGB gamut. Bence güzel monitör. En orta karar piksel dönüşüm ayarı AMA 60. Siyah beyaz dönüşümü 12 ms tutuyor, istenirse 72 Hz sorunsuz çalışır.
    Arka aydınlatma dönüşümü var yalnız, 270 Hz. Baş ağrısı yapabilir hassasiyetiniz var ise eğer.
    [Kaynak]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 5 Şubat 2015; 0:30:34 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    genel aldığım avaraj fps 80, bu nedenle 144 hz in bi anlamı olmucak benim için o yüzden 27 inç olsun 60 hz olsun diyorum ama bu 5 ms olayı kafama takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof1281 -- 5 Şubat 2015; 0:32:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof6720

genel aldığım avaraj fps 80, bu nedenle 144 hz in bi anlamı olmucak benim için o yüzden 27 inç olsun 60 hz olsun diyorum ama bu 5 ms olayı kafama takıldı.

o konuda içini rahatlatayım o zaman hiçbirşey olmaz, rahat ol. (en azından bu monitörlerde bu seviyelerde)
  • Oyun için cidden bir sıkıntı oluşturmuyor 5 ms.Şuan kullandığım monitör 5 ms, sadece futbol oyunlarında topta ghosting oluyor.
  • Kesinlikle rahatsız edici değil.Ha 2ms olsa daha iyi olur tabi, 5 olsa da bir kayıp olmuyor pek.
  • sizin monitörün modelini öğrenebilirmiyim incelim
  • Lg e2250v

Baya eski bir modeldir yalnız, ocak 2011 veya aralık 2010da almıştım.
  • Hayır, input lag olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.