Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere fps değerim çok düşük.. 1mbit limitli ttnet abonesiyim.. çoğu zaman iki kişi kullanıyoruz ama o sadece pingi etkilerdi hala da öyle
fps değerlerim ana menüde 99-100(enteresan)
oyuna girince 35-60 falan oynuyo öyle
çatışma esnasında 20-30 değerlerinde seyrediyor.. ve çatışmak mümkün değil..
sistem 100 fps sabit alıyorum diyen (ve kıskandığım) çoğu kişiyle hemen hemen aynı değerde.. 6600 gt ekran kartı, 1 gb ram falan.. ama bu değerler yüzünden çıldırmak üzereyim..
rate ayarı işe yaramadı, her tür minik ayar denedim olmadı, refreshlock işe yaramadı, vertical sync desen zaten kapalıydı..
bu sorun son zamanlarda hortladı, eskiden çatışma sırasında bile minimum 50 fps alıyodum o zamanda memnun değildim ama şimdi alsam havalara uçarım.. zaten kablosuz microsoft optic mouse kullanıyorum bi de bu fps sorunu yüzünden oyun oynamaktan tiskinir hale geldim..
sXe buna neden olabiliyor,ayrıca güncel driverler kullandığından emin ol.
Sabit 100fps yarardan çok zarar getirir,monitörünüzün dikey tarama frekansından fazla fps görüntü kalitesini düşürür.
cfg al birilerinden...
abi sabit 100 olmasın sabit 60 olsun başımla beraber sanırım sxe den ama sxe 7.4 kullanıp sorun yaşayana rastlamadım pek..
cfg dediğim gibi baya kurcaladım da, sxe çoğu komutu engelliyo zaten pek bi etkisi olmadı
sisteminde virüs tarzı bişeyler olabilir ben pavillion laptopda oynadığım zaman bile 30 fps :) o ekran kartıyla o fps saçma virüs olabilir bide driverlarını güncelle ekran kartını çıkar tak bende agp 9600xt olduğu zaman bile fps 100 dü ayrıca fps_max 120 yazdığında fps sabit 100 veya 120 gözükebilir ama gerçek değeri göstermez.
quote:
Orjinalden alıntı: audreth
sisteminde virüs tarzı bişeyler olabilir ben pavillion laptopda oynadığım zaman bile 30 fps :) o ekran kartıyla o fps saçma virüs olabilir bide driverlarını güncelle ekran kartını çıkar tak bende agp 9600xt olduğu zaman bile fps 100 dü ayrıca fps_max 120 yazdığında fps sabit 100 veya 120 gözükebilir ama gerçek değeri göstermez.
yuh 120 de mi var
avg yükledim update'i bozuk çıktı ciddi sorunlarım var sanırım format yolları gözüktü..