Şimdi Ara

5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
1
Favori
92.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Samsung'u bir türlü anlayamıyorum, bütün modellerinde kullanılan kamera lensleri çok küçük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Dostlar babam için düşünüyorum bu teli....

Özelliklerinden çok şarjı çok önemli babam için,öyle mesela günlük 30 dk. konuşmayla (geceleri de açık) 2 gün falan gitmiyordur umarım,enazından 4 gün olsa ?!

Menüleri de zor gelir mi ona onu da bilemiyorum aslında,gerçi yaptığı şey sonarananlara girmek,rehbere girmek,gelen msjları okumak

Yardımcı olur musunuz ?

ben telefonu dün aldım bugun şarja taktım yarından itibaren kullanmaya başlıycam izlenimlerimi mutlaka bildiririm...saygılar

• quote:

Özelliklerinden çok şarjı çok önemli babam için,öyle mesela günlük 30 dk. konuşmayla (geceleri de açık) 2 gün falan gitmiyordur umarım,enazından 4 gün olsa ?!

Menüleri de zor gelir mi ona onu da bilemiyorum aslında,gerçi yaptığı şey sonarananlara girmek,rehbere girmek,gelen msjları okumak

Yardımcı olur musunuz ?

Samsung un simdiye kadar cikardigi modeller icinde, malzeme kalitesi,iscilik acisindan en iyi telefonlarin basinda geliyor bana gore.Ayrica kullanabilirlik bakimindan okudugum,gozlemledigim diger samsung modellerine gore en stabil samsung modeli kullandigim kadari ile.Batarya suresi bir D900i ile kiyaslanamaz bile.Ortalama kullanimda geceli gunduzlu 3 gunden fazla giden bir batarya performansi aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 21 Kasım 2007; 19:23:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

quote:

Yardımcı olur musunuz ?

Samsung un simdiye kadar cikardigi modeller icinde, malzeme kalitesi,iscilik acisindan en iyi telefonlarin basinda geliyor bana gore.Ayrica kullanabilirlik bakimindan okudugum,gozlemledigim diger samsung modellerine gore en stabil samsung modeli kullandigim kadari ile.Batarya suresi bir D900i ile kiyaslanamaz bile.Ortalama kullanimda geceli gunduzlu 3 gunden fazla giden bir batarya performansi aldim.

şarjı gerçektende orta düzeyde kullanırsanız 3/4gun gidiyo u700olan arkadaşım var o en fazla 2gun diyordu kullanmadım onu ama demekki bataryayı bayagı geliştirmişler

• Telefonun camerasindaki ayarlari dogru ayarlarsaniz otomatik ayarla cekilen fotograflara nispeten daha iyi sonuclar alinabiliniyor.

5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS]

orjinali
    http://img86.imageshack.us/my.php?image=photo0006cd3.jpg

orjinali
    http://img86.imageshack.us/my.php?image=photo0040yk9.jpg

orjinali
    http://img140.imageshack.us/my.php?image=photo0046qv0.jpg

• G600 de Google Maps kullanmakta cok basit.

Telefonun Browserin da Google sayfasini acip, Google maps programini kurdugunuz takdirde ,Program sayesinde browserindan google maps sayfasini acmadan arama yapip,dilediginiz haritayi full ekran istediginiz sekilde kullanabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 18 Aralık 2007; 22:22:01 >
  • Merhaba arkadaşlar ben daha önce w800i kullanıyordum. Telefonun bütün özelliklerinden gayet memmundum ama tek sorun joystikti onun haricinde herşey mükemmel. Geçtiğimiz pazartesi G600 aldım burda örnek fotoğraflara baktım. P.tesinden bu yana örenek resimlerdeki gibi bir fotoğraf çekemedim. Aldığım günden bugüne işte 5mp böyle olur diyebileceğim bi resim çekemedim. bazısı parlak çıkıyo bazısı mat. flaş açtığımda ortamda ışık iyiyse bile resim karanlık çıkıyo. dış ortam resmi sormuş arkadaşlar bi resim koyucam.
    çektiğim en iyi resim bu

http://img90.imageshack.us/img90/1576/emre0030hy1.jpg

Bu resim haricinde güzel bi resim çekemedim. Video çekimi konusunda iyi mp4 olarak ve 640x480 olarak kaydediyo gayet iyi. Telefonla ilgili bi şikayetim yok. Kötülemiyorumda ama resim çekme konusunda şuana kadar kdaar başarılı olamadım. Zamanla alışıcam sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trtilki -- 9 Aralık 2007; 20:31:15 >

• arkadasim oncelikle tel.hayirli olsun sana birsey sormak istiyordum...fotograf cekerken gec kalma oluyor mu?yani hemen mi cekiyor yoksa 3-4 saniye bir ayarlayip sonra cekiyor..cunku bende u600 var ve fotograf cekimi boyle gec kalarak cekiyor..onu sormak istedim cevaplarsan sevinirim...benim cektigim fotograflar u600 cok iyi cikiyor senin bu gonderdigin resimle benim cektigim resimde inan hic fark yok...ayarlarina iyi baktin mi?fotograf ayarlarini bir bak bakalim belki video kamera ayarlarini yapmissin fotograf ayarlarini atlamisin belki diyorum kusura bakmazsin artik....
  • Fotoğraf çekerken bekleme yapmıyor hemen çekiyor. Fotoğraf ve Kamera ayarlarını yaptım. Kamera da, fotoğraf ta çok net seçeneğinde. Diğer ayarlarda 5mp de vs vs. ayarlarla ilgili sorun yok. Diyorum ya video çekiminde problemim yok ii çekiyor ama doğru düzgün fotoğraf çekemedim bazı arkadaşların dediği gibi fotoğraf çekerken daire biçiminde bir bölge beyaz kalıyo diğer kısımlara göre. bide çektiğim resimleri bilgisayara attığımda döndürme işlemi yapılmıyor sizdede varmı aynı problem onu merak ediyorum.
  • tamam o zaman kardes,beni biraz bu telefondan soguttun gibi ancak ben U600 satip bunu almak istiyordum bilmem deger mi degmez mi?biliyorsun U600 dizayn ve goruntu acisindan o kadar guzel ki ben hic bir telefonu ondan daha guzel daha ince ve daha hafif gormedim onun icin deger mi degmez mi bilmiyorum,kafam karisti....haaa birde dis hoparlor sesini sormak isterdim cunku U600 bu konuda biraz yetersiz kaliyor bir nokia dan diyelim....G600 un hoparlor sesi nasil?kulaklik sesinin iyi oldugunu biliyorum ama hoparlor sesini sana soruyorum...bir de bataryasi kac gun gidiyor?
  • Telefonun görüntüsü çok hoş
    Aslında U700 almak niyetim hatta geçen haftasonu az kalsın maviden alıyordum indirime girmişlerdi
    ama bu aleti görünce insanın aklı karışıyor
    en ucuz kaça bulunur acaba?
  • biri bana yardım edebilir mi?? samsung g600 kullanana biri.. bu telefon bağlı olmasına rağmen neden dosyaları görüntüleyemiyorum.. ve bu lanet samsung bana neden bilmediği bir hata veriyor.. bilinmeyen hata..

• evet bu hata ne demek sizce .. yrd plss..

• şimdide bu hatayı veriyor.. başka pc studio programı ne demek yaw..

• Arkadaşım bendede aynı hatayı veriyo pc suite ile hiçbirşey yapamıyorum. Ayarlar Menüsünde Telefon Ayarlarına girip USB ayarlarını aç ordan Depolama Birimi ni seç. Pc ye bağladığında çıkarılabilir disk olarak görecektir. Bu şekilde videoları fotoğrafları müzikleri görebilirsin. müsikleri de hafıza kartına atabilrsin. Ama senkronize edemezsin msjları telefon rehberini felan göremezsin. Bide usb ayarlarından pc suite yi seçip öyle dene bendede önce sendeki hatayı veriyodu şimdi denedim hata vermedi. Şunuda ekleyeyim pc suite ile hafıza kartına ulaşamıyosun sadece telefon hafızasına ulaşabiliyosun. eğer sen pc ye her bağladığında hafıza kartıyla işlem yapmayacaksan Usb ayarlarında bağlantıda sor seçeneğini işaretle. Biraz karışık yazdım ama anlatabilmişimdir inşalah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trtilki -- 14 Aralık 2007; 2:43:07 >

• tşkler arkadaşım.. sen yazıyı yazmadan önce ben de zaten bulmuştum.. yine de teşekkür ederim..
    quote:

Orjinalden alıntı: trtilki

Arkadaşım bendede aynı hatayı veriyo pc suite ile hiçbirşey yapamıyorum. Ayarlar Menüsünde Telefon Ayarlarına girip USB ayarlarını aç ordan Depolama Birimi ni seç. Pc ye bağladığında çıkarılabilir disk olarak görecektir. Bu şekilde videoları fotoğrafları müzikleri görebilirsin. müsikleri de hafıza kartına atabilrsin. Ama senkronize edemezsin msjları telefon rehberini felan göremezsin. Bide usb ayarlarından pc suite yi seçip öyle dene bendede önce sendeki hatayı veriyodu şimdi denedim hata vermedi. Şunuda ekleyeyim pc suite ile hafıza kartına ulaşamıyosun sadece telefon hafızasına ulaşabiliyosun. eğer sen pc ye her bağladığında hafıza kartıyla işlem yapmayacaksan Usb ayarlarında bağlantıda sor seçeneğini işaretle. Biraz karışık yazdım ama anlatabilmişimdir inşalah

• bence en önemlisi samsung un java yükleme olayını bu modelle çözmüş olması..bir sürü kod girmek gerekmiyor..diğer klasik hastalıkların bazıları da devam etmekte..
  • Telefonun satıldığı internet sitelerinin birinde, telefonu 1 haftadır kullanmakta olan bir arkadaş şöyle bir sorun dile getirmiş ;

" MP3 çalardan kulaklıkla müzik dinlemek çok keyifli. Ancak hoparlörle MP3 dinlerken aynı keyfi alamadım, ürün müzik dinlerken sürekli kulağı rahatsız edici bir cızırtı veriyor. Ekolayzer seçenekleri de durumu değiştirmiyor. Üründe manuel ekolayzer ayar seçeneği de bulunmuyor. Sonuç olarak ürün dijital fotograf makinesi görevini fazlasıyla yerine getiriyor ancak müzikçalar olarak beklentileri karşılamıyor. Müzikseverler bu uyarımı dikkate alsınlar derim."

Bu tip sorunla karşılaşan başka bir arkadaş var mı acaba?
  • Ne speaker indan dinlerken nede kulaklikla dinlerken en ufak bir cizirti yok.Bir kere dahi karsilasmadim.Cihazda manuel eko ayari bulunmadigini daha once belirtim.Mevcut eko mode lari fazlasiyla tamin edici.Manuel eko ayarinin olmamasi cokta onemli degil.Ki bu cihaz muzik icin tasarlanmamis olsada iddia ediyorum,SE nun walkman telefonlarini muzik performansi konusunda zorlar.

Benim anlamadigim bu tip bir sorunla karsilasan baska biri varmi yokmu bilmeden,bahsedilen kullanici boyle bir sorun yasamis olsa bile,bir kisinin yazdigina bakip,milletin kafasini karsitirmanin,bu uyarimi dikkate alsinlar demenin ne alemi var.

Iki aya yakindir cihazi kullaniyorum,gunde ortalama en az bir saat muzik dinliyorum hic bir problemle karsilasmadim.
  • ilk ciktiginda gumus rengini bir muddet sonra fume rengini inceledim kisa bir sure oncede teli satin aldim ne inceledigim tellerde nede satin aldigimda boyle birseyle karsilasmadim ayrica samsungun bir cok telini kullandim bundan oncekilerdede ses kalitesinin genelde yeterli oldugunu dusunmekle birlikte bunun ses kalitesinin daha iyi oldugunu rahatlikla soyleyebilirim ayrica su an muzik teli olarak lanse edilen ve cok begenilen 5610 modelinden bile kulaklikta ses kalitesinin biraz daha basarili oldugunu dusunuyorum. siradan yorumlarada cok fazla itibar etmeyip genelde yapilanlara bakmali bence,...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 19 Aralık 2007; 0:08:54 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.