Şimdi Ara

5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
1
Favori
92.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsunglarda Guncelleme olayi nasil?Kendimiz Sony ,Nokia gibi pc uzerinden yapabiliyormuyuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Samsunglarda Guncelleme olayi nasil?Kendimiz Sony ,Nokia gibi pc uzerinden yapabiliyormuyuz.

güncellemede çok geri samsunglar biz yapamıyoruz

güncellemelerde zaten çok fazla olmuyor diğer modellerdeki gibi

servise götürüp servis yapıyor şuana kadar çıkan modellerde bu iş böyle
  • tipi klasik samsung tel görünüşü hoş yakında cep telefonu özelliğini gölgeleyecek bu kamera olayı kameranın yanında tel almış olcz
  • G600 un radyosundan kaydettigim mp3 fortmatindaki iki dosya asagidaki linklerde,bu kalitede radyosundan mp3 formatinda kayit yapabilmek cok guzel, insana keyif veriyor.

Radyo-0002
    http://www.sendspace.com/file/j00ezp 3132 KB
    Radyo-0003
    http://www.sendspace.com/file/uirzyj 8592 KB
  • h.o telefonun bence gene tasarımı cok güzel.samsung bu tasarım işini biliyor.
  • samsungun en beğendiğim yanı benim menüm adlı özellik seni hiç uğraştırmadan sık kullanılan (hesap makinesi bluetooth gibi)bölümlere çok kısa sürede götürebiliyor.yön tuşlarınada 4 bölüm daha atayabiliyorsunuz ve sadece 2 tuşa basarak bu 9 özellike erişebiliyorsunuz.ortadaki wap tuşunuda sayarsak10....
  • gps ve wi-fi telefonda olmazsa olmazlardan olmalı bnce
  • quote:

G600 un radyosundan kaydettigim mp3 fortmatindaki iki dosya asagidaki linklerde,bu kalitede radyosundan mp3 formatinda kayit yapabilmek cok guzel, insana keyif veriyor.

Radyo-0002
    http://www.sendspace.com/file/j00ezp 3132 KB
    Radyo-0003
    http://www.sendspace.com/file/uirzyj 8592 KB

cok güzel kayıt yapmıs bence

yani telefonun bu yönüde diger yönleri gibi cok güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

tipi klasik samsung tel görünüşü hoş yakında cep telefonu özelliğini gölgeleyecek bu kamera olayı kameranın yanında tel almış olcz

Samsung un ve diger markalarin ozellikle slide modelleri ufak capli 25 ila100 € arasinda degisen fiyatlarla satilan fotograf makinelerinin sundugundan hem daha fazlasini sunuyor hemde en azindan telefon formunu koruyor.Yani bahsettigin camera nin yaninda tel alma olayi teknik acidan uzun zamandir suregelen bir vaziyet halini almis durumda zaten.Fakat Nokia nin ozellikle N93 ve n95 vb modelleri form ve tasarimlari ilede bir bakima telefon ozelligi olan camera durumuyla dahada ortusuyor bana gore.
  • quote:

quote:

tipi klasik samsung tel görünüşü hoş yakında cep telefonu özelliğini gölgeleyecek bu kamera olayı kameranın yanında tel almış olcz

Samsung un ve diger markalarin ozellikle slide modelleri ufak capli 25 ila100 € arasinda degisen fiyatlarla satilan fotograf makinelerinin sundugundan hem daha fazlasini sunuyor hemde en azindan telefon formunu koruyor.Yani bahsettigin camera nin yaninda tel alma olayi teknik acidan uzun zamandir suregelen bir vaziyet halini almis durumda zaten.Fakat Nokia nin ozellikle N93 ve n95 vb modelleri form ve tasarimlari ilede bir bakima telefon ozelligi olan camera durumuyla dahada ortusuyor bana gore.

hatta n95 yada n93 alanlar kamyonda almalılar

yoksa o takozları ne icin kullanıcaklar

telefon özelligi olan takoz desek daha iyi olur nokialar icin

• quote:

Orjinalden alıntı: black back

quote:

quote:

hatta n95 yada n93 alanlar kamyonda almalılar

yoksa o takozları ne icin kullanıcaklar

telefon özelligi olan takoz desek daha iyi olur nokialar icin

tüm özelliklerini kullanamıyorsan sana göre takozdur...!

• Acikcasi hemen hemen her markanin modelini kullandim diyebilirim,hepsinin kendine gore iyi oldugu,kotu oldugu yonler var.Bu yonler kimine gereklidir,kimine gereksizdir.Markalar her gecen gun yeni yeni modellerini tanitiyor.Bir kismi tasarima yonelikken bir kismi ise teknik acidan,bir telefondan beklenin otesini sunuyor.Bu noktada farkli zihniyetteki kullanicilar sahip oldugu modeli veya kendine yakin gordugu,yeterli gordugu markayi dogal olarak savunuyor.Bu insanin dogasinda var olan bir olgu.Ancak,koru korune bazi seyleride gormezden gelerek,takoz vb alayci,gereksiz argumanlari ve buna istinaden,tum ozellikleri kullanamiyorsan sana gore takozdur gibi ifadeleri dogru bulmuyorum.
  • MaSSive, bir sitenin incelemesinde sinyal çekim gücünün zayıf olduğundan bahsediliyor, gerçi sen bu konuda fikrini söyledin ama geçen zaman içerisinde sanırım daha net bir fikir edinmişsindir, sinyal kalitesiyle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşadınmı zaman içerisinde, metro gibi yerler hariç az çeken yerlerde sinyalin tamamen gidip geldiği oldumu, memnunmusun,
    u600 de bazı kullanıcılarda biraz sıkıntı vardı bu konuda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 31 Ekim 2007; 12:19:23 >
  • Bhasettigin sekilde,sinyal kalitesi acisindan hicbir memnuniyetsizligim yok.Bu tamamen kullanan kisinin o anki konumuyla alakali olan bir durum bence.Gun boyunca surekli hareket halindeyim,cihazin her zaman sinyal alimi full.Fakat sunuda belirtmeden edemeyecegim Turkiyedeki bazi operatorlerin, baz istasyonlari yerlestirilidikleri yer ve baz istasyonlarina gore dusen kapasite asimindan dolayimi bilemem ama,Telsim zamaninda izindeyken sinyal alimi konusunda ben cok cektim.Konusmak icin abartmiyorum pencereden sarkiyordum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 6 Kasım 2007; 17:28:15 >

• Fotolar bence gayet başarılı. Tel genel anlamda izlediğim kadarıyla oldukça başarılı. Sanırım bende alacağım. Massive paylasimların için tekrar teşekkürler oldukça faydası oldu fikir edinmemizde...
  • telin orginal fiyatını bilen varmı dün satışdaydı????
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastikax

telin orginal fiyatını bilen varmı dün satışdaydı????

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsamg600

g600 ün bulundugu sayfada yazanlar asagıda.

Garanti Süresi (Ay) 24

Garanti Açıklama Mağazamızda Satılan Samsung Cep Telefonları. Samsung Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir.Samsung Resmi Distribütörü olan TELPA ve BASARI tarafından ithal edilmektedir.

• arkadaşlar G600'de hafıza kartındaki mp3ler zil sesi olarak kullanılabiliyor mu?
    yoksa zil sesi yapmak için telefon hafızasına taşımak mı gerekiyor?
  • Malesef,samsung modellerindeki bahsettigin bu sacma mecburiyet,bu modelde de aynen devam ediyor.Hafiza kartindaki bir mp3 dosyasini,zil tonu yapmak istersen veya hafiza kartindaki Bir fotografi duvar kagidi yapmak istersen,illaha kullanmak istedigin dosyalari telefon hafizasina kopyalaman gerek.

Fakat telefonun,dahili hafizasi 55 mb oldugu icin bu durum pekte dert edilecek bir durum degil.Ki zamanla hafiza kartina kopyalanmak zorunda kalinan dosyalarin geregi kalmayanlarini zaman zaman sildinmi sorun degil.

Bu ve benzeri samsung a ozgu eksilerine ragmen ,piayasadaki en iyi telefonlardan biri bana gore.Ozelliklede fotograf konusunda.Radyodan Mp3 kalitesinde kayit yapabilmeside harika ise yarar bir ozellik.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.