Şimdi Ara

5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
1
Favori
92.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Massıve dostum dış mekan resımlerı koyabılır misin

yukarıda bir internet sitesinden alınmış olanlar var ama sen çekersen daha iyi olur diye düşünüyorum.

telefonun dışarı verdiği zil sesi seviyesi nasıl. d900 yada u600 gibi mi daha yüksek mi

birde şarj için sunu sorayım günde 20 dk tel görüşmesi 1 saat kadar mp3 ve birazda kamerayı kurcalarsan ne kadar sürede şarj bitiyor.
  • ya samsung iyi güzel yapiyor herseyi de kullaniciya yönelik özellikleri koymuyor ya sinir oluyorum..yok arka plan resmini telefon hafizasina yükle yok sadece 4 mesaj sesi.......birak bunlari samsung artik yaaaaaaaaaaaa
  • @Massive

abi resimlerde tam göremedeim, fotografı telefonun ön yüzündeki orta düğmeden mi çekiyoruz yoksa yan vaziyette telefonun yanındaki düğmeden mi çekiyoruz?
  • Arkadaşlar bu telefon kaça kaç video çekebiliyor ? Ve kalite nasıl ? 640x480 mi ?
  • fotolar güzel ama gökyüzü parlanmaları ve gereksiz parlamalar hep devam ediyor dikkat edin çoğu fotoda gökyüzü beyaz

genel samsung problemlerinden birtanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 13 Kasım 2007; 14:54:28 >
  • gerck fotoları gormek gerekıyor ınternettekı fotolar hep guzel olur zaten...samsungun foto konusunda ıyı olabılecegını sanmıyırum...hep bir d900 almak ıstemısımdır ama sadece tasarımı ıncelıgı ıcın...foto ve ses konusunda cok geride cunku...bu arada n95 e takoz dıyenler emınım n95 ı hıc elıne almamıs kısılerdır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

gerck fotoları gormek gerekıyor ınternettekı fotolar hep guzel olur zaten...samsungun foto konusunda ıyı olabılecegını sanmıyırum...hep bir d900 almak ıstemısımdır ama sadece tasarımı ıncelıgı ıcın...foto ve ses konusunda cok geride cunku...bu arada n95 e takoz dıyenler emınım n95 ı hıc elıne almamıs kısılerdır....

Nedense bende bu tur cihazlarin incelemesini yapan sitelerde yayinlanan, cihazin kamerasinin cektigi fotolar hakkinda tam tersini dusunurum.Bu forumda da bu dusuncemi destekleyen bir cok ornek topicler vardir.Once sitede yayinlanan fotolara bakilir cihazin cektigi fotolar begenilmez.Fakat gercek kullanicinin foruma ekledigi fotolara bakildigi zaman,arasinda daglar kadar fark vardir.Ornek K550i,N90 vb bir cok model.

Samsung un foto konusunda,ozellikle bu modelde foto konusunda cok geride oldugunada katilmiyorum.Goz var nizam var.

Takoz olarak adlandirilmasina benimde karsi ciktigim N95 modelinin ozelliklerine bir lafim yok,ancak cektigi fotolari begendigimide soyliyemeyecegim.

Bir cihazin kamerasinin fotolari noise siz net cekmesi,onun kaliteli bir kameraya sahip oldugunu gostermez.N95 in cektigi fotolarda,asiri renk abartisi var.Yani cekilen mekanin,ortamdaki cisimlerin veya nesnelerin,ne derseniz diyin,renkleri ile N95 in goruntuledigi fotodaki renklerle alakasi bile yok.Kisacsi ton farki olusuyor N95 in cektigi fotolarda.Bu bariz sekilde ortada,fakat ama oyle ama boyle netlik acisindan basarili fotolar ceken carlzeiss marka mercek adina ve onca ozellik adina bu durum kimsenin umrunda degil.

G600 ise oncelikle fiyat performans acisindan en iyi 5 mp kameraya sahip model suan bana gore. Bahsettigim fotolardaki renklerdeki abartili goruntuleme soz konusu bile degil,N95 in carlzeiss mercekli kamerasindan asagi kalir yani olmayan cam gibi fotograflar cekiyor.

Bulundugum yerde uzun zamandir hava yagisli oldugu icin,kendim buraya ekleyebilecegim dis mekan cekimleri yapamadim. Bu yuzden guvendigim bir sitedeki G600 e ait dis mekan cekimleri ekledim.Gayet basarili ve harika fotograflar.Ve her sey ortada...Ki ben kullaniyorum bu cihazi siteden ekledigim fotolar G600 un eseri.

Uzun lafin kisasi ""Samsung un foto konusunda iyi olabilecegini sanmiyorum"" gibi,en azindan bu model icin on yargili boyle bir yorum saglikli degil ve yapmis oldugun bu yorumu kabul etmiyorum.

• g600 ü dogru soylemek gerekırse bilmiyorum ama dıger modellerde foto cekımı tam bir haysl kırıklıydı..aynı zamanda sesde oyle...umarım ıyıdır ama ön yargılı konustum vede haklı olabılecegımı dusunuyorum...cıhazın kendı cekımlerını gormedıkce bu on yargım sürecektir...özellikle iç mekan cekımlerı kötü diye tahmin edıyorum...
    n95 konusuna gelınce suan piyasanın en ıyı foto ceken telefonu..renkler konusunda sana katılmıyorum..renklerın canlı olması abartı olması anlamaına gelmez...hiçbir dijitalmakıne gerceg renkleri zaten yansıtamaz.....fiyatıda cok uygun bu telefonon samsungun bu yönünü her zaman cok sevmişimdir...
    ama tekrar ediyorum n95 den iyi cekecegını dısınmuyorum..umarım bi karsılastırma yapılır...bi önceki modelle arasında daglar kadar fark olacagını sanmıyorum....saygılar
  • Ben N95 den iyi cektigini iddia etmedim zaten. Fiyati goz onune alindigi zaman G600 un cektigi fotograflarin netlik ve kalite acisindan N95 in cektigi fotograflardan asagi kalir yani yok bunu belirttim.Bu N95 den iyidir manasina gelmez.Bir diger husus N95 ile cekilen fotodaki renklerin canli olmasi ile alakasi yok benim bahsettigim seyin.Gsmarenadaki K850 N95 ve G600 foto karsilastirmalarina bakarsan renklerdeki ton farkini gorursun bu uc model icinde sadece N95 in cektigi fotolarda var.Nokia nin N73 den bu yana cikardigi butun Nseris modellerde durum boyle.Sen buna renklerin canli olmasi dersin ben ise bariz abarti derim.
  • n95 foto paylasım alanındaki fotolara bakmanı onerırım...o karsılastırma ılk versıyonla yapılmıs...n95 orda kıpkırmızı cekıyordu..gok yuzune bır bak ıstersen...cok kısı hayL KIRIKLIGINA UGRAMISTI AMA artık boyle bırsey yok....onlar cok eskıde kaldı....test yazılımıydı o....şimdi cektıgı resımlere bakmanı onerırım....o resımlerı bende gordum vede ınanamadım...sonra ogrendımkı ılk zamankı test yazılımı...
  •  5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS]

orjinal boyut
    http://img117.imageshack.us/img117/1262/photo0020rv1.jpg

5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS]

orjinal boyut
    http://img80.imageshack.us/img80/5612/photo0007ph8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 14 Kasım 2007; 2:48:47 >

• fotolar güzel, öncelikle foto kalitesine önem verenleride sanırım memnun eder oldukça doğal, zaten bundan iyi çeken şu an için bir n95 var ondada renk tonlarında biraz fazlalık var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 15 Kasım 2007; 12:20:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

fotolar güzel, öncelikle foto kalitesine önem verenleride sanırım memnun eder oldukça doğal, zaten bundan iyi çeken şu an için bir n95 var ondada renk tonlarında biraz fazlalık var...

arkadaşım TuĞraNz buna katılmıyorum 5 mpiksel sınıfında söylüyorsan doğru olabilir ama k 790 k 810 3 mgpikselik fotoları yukarıdaki çekilen bütün fotograflardan daha kaliteli bence benim samsungta dikkat ettiğim kamera lens büyüklügü nedense 5 mgpikselde olsa kamera boyutları hep küçük kullanıyorlar ve dikkat et gökyüzü parlamaları bu telefondanda hala devem eden problemler
  • evet 5 mp sınıfında söyledim kardeş, sony nin bu konudaki başarısını biliyorum ama senin dediğin modellerdede foto konusunda sorun yok değil, bilmem yanılıyormuyum özellikle benim dikkatimi çeken fotoların bir bölümünde sarımsı bir renk hakim, zaten seninde bildiğin gibi samsung foto konusunda bence fena olmamasına rağmen çok iddialı değil(g800 modeli hariç) ancak iddialı olmamasına ve foto konusunda belirttiğin bazı eksiklerine rağmen özellikle bu g600 modeli çoğu kullanıcıyı memnun edebilecek düzeyde sanırım,
    sonuçta bunlar bir fotoğraf makinası değil hocam, revolver in n95 i samsungun alt bir kamera modeli ile karşılaştırmasını görmüşsündür orda bile iyi dediğimiz n95 fotoları alt bir modelin düzeyine bile zar zor ulaşıyor yada ulaşamıyor ama yaklaşıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 15 Kasım 2007; 13:25:13 >
  • quote:

evet 5 mp sınıfında söyledim kardeş, sony nin bu konudaki başarısını biliyorum ama senin dediğin modellerdede foto konusunda sorun yok değil, özellikle, bilmem yanılıyormuyum benim dikkatimi çeken fotoların bir bölümünde sarımsı bir renk hakim,
    zaten seninde bildiğin gibi samsung foto konusunda bence fena olmamasına rağmen çok iddialı değil(g800 modeli hariç) ancak iddialı olmamasına rağmen ve foto konusunda belirtiğin bazı eksiklerine rağmen özellikle bu g600 modeli çoğu kullanıcıyı memnun edebilecek düzeyde sanırım,
    sonuçta bunlar bir fotoğraf makinası değil hocam, revolver in n95 i samsungun alt bir kamera modeli ile karşılaştırmasını görmüşsündür orda bile iyi dediğimiz n95 fotoları alt bir modelin düzeyine bile zar zor ulaşıyor yada ulaşamıyor ama yaklaşıyor...

arkadaşım k 790 da foto konusunda bir sorun yok gayet başarılı yukarı fotolarda fene sayılmaz ama çokta abartılmamsı lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

arkadaşım k 790 da foto konusunda bir sorun yok gayet başarılı yukarı fotolarda fene sayılmaz ama çokta abartılmamsı lazım

doğrudur hocam, zaten şu ana kadar g600 ün foto kalitesini abartan yok gördüğüm kadarıyla, zaten samsung kullananlar bu konularda genellikle fazla iddiacı olmazlar, seninde bildiğin foto tartışması genellikle diğer bazı markalarda yaşanır...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

doğrudur hocam, zaten şu ana kadar g600 ün foto kalitesini abartan yok gördüğüm kadarıyla, zaten samsung kullananlar bu konularda genellikle fazla iddiacı olmazlar, seninde bildiğin foto tartışması genellikle diğer bazı markalarda yaşanır...

TuĞraNz verdiğin cevaplarda samimi olman çok güzel bazi fanatikler yüzünden biliyorsun çıkan gereksiz tartışmaları bende samsungcu olarak diğer marlkalarda olan özellikleri ve üstünlükleri göz ardı edemeyiz ve gerçekleri insanlara sunmamaız gerekiyor

• Dostlar babam için düşünüyorum bu teli....

Özelliklerinden çok şarjı çok önemli babam için,öyle mesela günlük 30 dk. konuşmayla (geceleri de açık) 2 gün falan gitmiyordur umarım,enazından 4 gün olsa ?!

Menüleri de zor gelir mi ona onu da bilemiyorum aslında,gerçi yaptığı şey sonarananlara girmek,rehbere girmek,gelen msjları okumak

Yardımcı olur musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.