Şimdi Ara

5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
1
Favori
92.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada aklima gelmisken cihazin sesini kod larla yukseltmeye calisirsaniz cizirtida yapar arizada.Her onunuze gelen kode lari denemeyin.
  • Massive, tel iyi foto cekmesine ragmen fazla noiseli cekiyor, bu durum sendede varmi , yoksa sorun benim teldemi...
  • Fazla noise den kastin ne?Fazla noiseli olarak dusundugun,bir iki fotografi orjinal boyutta eklersen buna gore kiyas yapip fikir yurutebilirim.Fazla Noise den kastin,fotograflarin orjinal boyuttaki noise orani ise okadar noise benim cektiklerimdede var.Daha once ekledigim fotograflarin altindaki linklerde orjinal halleri var.Kendi cektiklerinle benim cektiklerimdeki noise oranini kiyaslayip bir fikir edinebilirsin.

• şu Samsung'un menüleri öldürcek bir gün beni
  • allah gostermesin kardes samsung alma o kadar isi halletmis olursun
  • tel.deki tv.out özelliği ne işe yarıyor acaba.(kamerayı açınca tv de de kamera çıkıyor mu)umarım anlatabilmişimdir
  • bende n93i var samsungun iç mekan çekimleri çok iyi ama dış mekanda n93i daha kaliteli çekio videoya hiç girmiyim zaten
  • Emere@

Bende cihazlarin sahip oldugu ebatlara ve fiyatlarina hic girmiyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 23 Aralık 2007; 21:11:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Fazla noise den kastin ne?Fazla noiseli olarak dusundugun,bir iki fotografi orjinal boyutta eklersen buna gore kiyas yapip fikir yurutebilirim.Fazla Noise den kastin,fotograflarin orjinal boyuttaki noise orani ise okadar noise benim cektiklerimdede var.Daha once ekledigim fotograflarin altindaki linklerde orjinal halleri var.Kendi cektiklerinle benim cektiklerimdeki noise oranini kiyaslayip bir fikir edinebilirsin.

MaSSive sağol, noise oranını kastetmiştim dediğin gibi, karşılaştırmada bir fark yok demekki normal...
    tel iyi ışık ortamlarında ve dışarıda iyi foto çekiyor makrosu videosu güzel, gece biraz daha performansı düşük, ama yinede foto anlamında rahatlıkla beklentileri karşılıyor, foto sevenlerin bu telde daha iyi görüntü elde etmek için, dikkat etmesi gereken nokta foto çekerken teli fazla oynatmama, ayarlarını doğru yapıp ışık açısını doğru yakalama diye düşünüyorum...

• üstte ki sağ ve sol tuşu dokunmatik olsa iyi olurdu... u700 gibi mesela...Akrabam aldı 2 tane biri kendine diğeri eşine kendine aldığı ilk gün yere düştü...ve sallanmaya başladı güzel özeliklerden bir tanesi fotoğraf makinasi ile çektiğin resimleri direk tema yapıyorsun o güzel ve değişik biraz da ağır telefon diğer modellere oranla
  • ..
    quote:

Orjinalden alıntı: ali6233

tel.deki tv.out özelliği ne işe yarıyor acaba.(kamerayı açınca tv de de kamera çıkıyor mu)umarım anlatabilmişimdir
  • merhaba massive kardeş
    ben de g600 almayı düşünüyorum.
    kardeşimde u600 war,hafıza kartından müzik dinlerken şarkı geçişlerinde falan oldukça yawaş. şarkıyı değiştirdiğinde 4-5 saniye bekliosun.
    fotoğraflarda da durum aynı..
    Fotoğrafları slayt gösterisi yapıyormu?
    son olarak u600 de hoparlör sesi çok düşük ve pili çok çabuk bitiyor, g600 de nasıl?
    şimdiden teşekkürler....

görüşmek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6676929F0 -- 24 Aralık 2007; 17:44:10 >
  • .
    quote:

..
    quote:

tel.deki tv.out özelliği ne işe yarıyor acaba.(kamerayı açınca tv de de kamera çıkıyor mu)umarım anlatabilmişimdir

• quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Bu arada aklima gelmisken cihazin sesini kod larla yukseltmeye calisirsaniz cizirtida yapar arizada.Her onunuze gelen kode lari denemeyin.

aynen

quote:

evet muhtemelen... Nokialarda ekranda ne varsa aynısı tvde oluyo.samsungtada muhtemelen öyledir.

ben benim N95te TVye bağladım TVyi açtım olduyani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 25 Aralık 2007; 18:23:02 >

• alıntı:

merhaba massive kardeş
    kardeşimde u600 war,hafıza kartından müzik dinlerken şarkı geçişlerinde falan oldukça yawaş. şarkıyı değiştirdiğinde 4-5 saniye bekliosun.
    son olarak u600 de hoparlör sesi çok düşük ve pili çok çabuk bitiyor, g600 de nasıl?
    şimdiden teşekkürler....

sadece massive arkadaşımızın değil g600 kullanan diğer arkadaşlardan da önceki sorumun yanıtını rica ederim.
    teşekkürler...
  • ben fazla memnun kalmadım bu G600 den yeni satın aldım ama fotoğraf kalitesi çok hoşuma gitmedi u paraya bence az videosuda fazla güzel değil D600 kullanıyodum sanki çekimleri aynı gibi
  • g 600 de yavaş hoparlör seside az git nokia al nokianı n 70 mi ne çift hoparlörlü ses var en azından samsunglar görüntüden ibaret
  • quote:

Orjinalden alıntı: GrBzGrMz

merhaba massive kardeş
    şimdiden teşekkürler....

görüşmek üzere...

G600 de sarki gecisleri cok hizli ve kulakliktaki ses kalitesi mukemmel, fotograf gecisleri biraz yavas fakat hak verirsinki bu cihazin cektigi fotograf 5mp cozunurlukte ve neredeyse 1 mb boyutunda.Buna ragmen oldukca hizli.
    Fotograflari slayt seklinde goruntuleyebiliyor.Birbirinden harika farkli 7-8 cesit mode da slayt gecisleri var.

Speaker dan verdigi ses konusuna gelince u600 un sahip oldugu ses kalitesini hic dinlemedim ama G600 un speaker indan verdigi ses bana gore oldukca yuksek ve kaliteli.
    Kisacasi telefonun speaker indan verdigi ses (otobus.okul vb) toplumsal alanlarda,olur olmaz yerlerde muzik acip,bu sekilde egosunu tatmin etmeyecek akli basinda bir kisi icin oldukca yeterli.

Batarya performansi yine ayni sekilde oldukca iyi.Cihazda cok hassas;bulunulan ortamin isigina gore tus takimi ve ekran isigini otomatik olarak ayrlamasini saglayan isik sensoru var.Misal bulutlu veya bulutsuz gun isiginda,gereksiz olan tus takimi isiklandirmasi ve ekran parlakligi bu sayede yanmiyor ve gun icinde yapilacak sms veya benzeri fonksiyonlarin kullanimi sirasinda pil tukatimi en aza inmis oluyor.Ilk uc dort sarj desarj dan sonra ,normal kullanimda verdigi batarya performansi : gunde 30-40 dakika kulakliktan muzik dinleme 10-25 dakika gorusme ,4-5 sms ile 24 saat acik vaziyette 2,5 -3 gunu buluyor.Duruma gore 4 gun 24 saat performansda aldigim oldu.

• qfırat kardeşimiz telefondan anladığım kadarıyla pek memnun kalmamış.ve galiba ilk kez bu forumda telefonu alıpta hoşlanmayan bir arkadaşla karşılaşıorum.
    nokia almayı çok düşündüm ama fiyatlar hem ericsson a göre hemde samsung a göre oldukça pahalı,haa diyeceksin kalite war...
    doğru

değişik bir telefon kullanmak istiyorum.almışkende en iyisini istiyorum.ama n95 e okadar para weremem.patronum 8gb lık wersiyonunu aldı.ama telefonun birçok özelliğini kullanmıyor.canon eos 400 d foto. makinesi en kral sony nn kamerası war.5 mp lik n95 le işi ne olur? :D
    ona hiç koymaz da,g600 ereyon.com.tr de 630 ytl, n95 1100ytl. neredeyse yarı fiyat.özelliklerinide karşılaştırdığımda gps,3g birde wireless yok sadece.bunlar için değmez bence...zaten 3g nin türkiye de yaygınlaşması en az 1- 1buçuk yılı bulacak..eee telefon dediğinde babadan oğula geçmioki :) wireless ı 2,2 inç lik telefonda ne yapacaz,iphone olsa neysede...
    ses kalitesi massive arkadaşımızın dedğine göre bana uygun.çok abartılı istemem zaten.tel. çaldığında insanlar garip garip bakıyor.zaten çoğu zaman sessizde.tatminkar olması derken sinek vızıltısı demiorum tabii.. yinede telefonu canlı olarak kurcalamak isterim.
    estetik yapısı ve boyutlar bu telefon için yeterli diorum, bana katılmayan arkadaşlar warsa lütfen görüşlerini paylaşsın.samsung un ingilteredeki resmi sitesinden biraz g800 e baktım,güsel ama n95 e yakın kalınlığı...
    umarım sadece ben değil,teli aldıktan sorra almayı düşünen arkadaşlara massive kardeşimizin yaptığı gibi yardım etmek isterim.
    görüşlerinizi bekliyorum.

görüşmek üzere

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.